Beats (Monster) markasının en üst model kulaklığıdır. Dünyanın en iyi kulaklıkları arasındadır. Diğer modellerden daha güçlü sesi vardır. Bass seven arkadaşlar için en iyi kulaklıktır. Diğer modeller gibi pille çalışmaz, kabloyu takıp müziği açmanız yeterlidir. Orjinal kablosu ile birlikte verilecektir. Kutusu ve ikinci kablosu kayıptır. (Zaten ihtiyacınız olan şeyler sadece kulaklık ve kablo) 3 yıldır kaldırdığım dolapta yatıyordu. 1 ay önce bulup kullanmaya başladım sıfırdan farksızdır. FİYAT : 400 TL İhtiyaçtan dolayı satılıktır. Sıfırı 1.500TL olan bu kulaklığa sıradan bir kulaklık fiyatı koydum boşuna pazarlık istemeyin. Sorun olmaması için (ANKARA İÇİ) ELDEN alışveriş tercihimdir. İlla kargo derseniz benim istediğim yöntemle önce parayı yollarsınız, sonra alıcı ödemeli kargoya veririm. Alana şimdiden hayırlı olsun.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Beats X Kablosuz Kulakiçi Kulaklık (Mavi) - 20 Ay garantili Tertemiz ALINIK GARANTİLİ 6S 64GB ANKARA PS3 ORJINAL KUTULU OYUNLAR - PSN'DEN OYUNLAR TOPLAM 18 OYUN
Forum dışına satılmıştır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Beats X Kablosuz Kulakiçi Kulaklık (Mavi) - 20 Ay garantili Tertemiz ALINIK GARANTİLİ 6S 64GB ANKARA PS3 ORJINAL KUTULU OYUNLAR - PSN'DEN OYUNLAR TOPLAM 18 OYUN