Şimdi Ara

BEATS A+ REPLİKA KULAKLIK** ESPRİT ES103591002 SAAT ** LÜKS TEKLİ KOLTUK ** EVYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurt dışından aldığım A+ kalite replikadır. Sıfır durumdadır. Replika olduğunu söylemezsem kalite ve görünüm olarak ayırt etmek çok zordur. Kulaklığın mükemmel ses kalitesi vardır. Hiç kullanılmış ve kutu içeriği eksiksiz bir şekilde satılmaktadır. Ses yalıtımı kusursuzdur. Deneyip alın lütfen kalitesinden şüpheniz olmasın. Siyah ve beyaz olmak üzere 2 adet mevcuttur. Biri 150 lira. İkisini birden alana özel fiyat 250 liradır. Çok büyük olduğu için foto ekleyemedim. İsteyene fotoğrafları mail atabilirim.

ESPRİT ES103591002

Hediye gelen ve yalnızca birkaç kez takıp bıraktığım saatimi başka modeller almak amacıyla değerlendirmek istiyorum. Piyasa fiyatına bakarak uygun bir fiyat yazdım. Lütfen görüp öyle alın, kalitesinden ve sıfırdan farkı olmadığından emin olun. Kutusu ve garanti belgesiyle birlikte verilecektir. Ağustos 2015 yılına kadar garantilidir. Fiyat 175 lira. sahibinden ilan no: 161616084

LÜKS TEKLİ KOLTUK

Yeni aldığım koltuk takımının bir tekli koltuğu evime sığmadığı için kullanılmamış şekilde satıyorum. Yeni evlendim. Evi sonra tuttuğum için eşyam sığmadı. Kısıkköyde özel yaptırdım. Tay tüyü leke tutumayan kumaşlı, birinci sınıf süngerlidir. İskeleti ceviz ağacıdır. Sapasağlam yıllarca kullanılabilir. Streç filme sarılı şekilde durmaktadır. Ben tekli koltuk için 750 lira nakit ödedim. 400 liraya veriyorum. sahibinden ilan no: 174917700

PERA DUO ÇELİK EVYE

Sıfır durumda pera duo çelik evye. 160 liraya baumaxtan alındı. 100 liraya vereceğim. sahibinden ilan no: 161608262

Tüm ürünlerde takas imkanı vardır. (Tablet pc, harici hard disk, televizyon vs.)
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selman87 -- 10 Ağustos 2014; 16:08:01 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.