Bildirim
Bearshare programını indirmeyin çünkü...

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
eyvallah, bilgi icin tsk. -
evet o benimde dikkatimi çekti ama en son çıkan türkçe sürümde öyle bir şey yok bildiğim kadarıyla önceki sürümlerde kaspersky uyarı verirken şimdi vermiyor eğer alternatif olarak frostwire kullanabilirsiniz limewire açık kaynak şekli. -
ben kullanıyorum hıc virus felan denk gelmedi ayrıca imesh ile aynı temaya sahip ayrıca renkleri farkli bide denedim ikisinde arama yaptım aynı kelimeyi ikiside aynı sonucları buldu. bu tesadufmu? -
aynı p2p altyapısı ve aynı arama yöntemini kullandıklarından öyle ama ben bearshare6 versiyonu hiç performanslı değil 5 serisi çok daha güzel sonuçlar buluyordu. -
aynen hocam kav kullanıcıyım bendede buldu yalnız Mediabar die bişeyini buldu onu sildim bidahda uyarı vermedi -
Aslında virüs falan değil.Bulduğu şey reklam yazılımları.Bearshare i PC ye kurup kullanmanız için bu reklam yazılımlarınıda kurmanız gerekmekte.Setup sırasında yüklüyor onlarıda.Zaten programın kullanıcı sözleşmesinide okursanız oradada yazar.Bearshare iyi bir program değil zaten.Katırdan şaşmamak lazım -
senin tabirinle katırı kurdum ve resmi sitesinden benim modemim olan origo TI104 ün firewall ayarlarını acma yöneteminide uyguladım ama sonu negatif düşük ID , bu konuda emuleninde zaafı var -
quote:
Orjinalden alıntı: collossus
Aslında virüs falan değil.Bulduğu şey reklam yazılımları.Bearshare i PC ye kurup kullanmanız için bu reklam yazılımlarınıda kurmanız gerekmekte.Setup sırasında yüklüyor onlarıda.Zaten programın kullanıcı sözleşmesinide okursanız oradada yazar.Bearshare iyi bir program değil zaten.Katırdan şaşmamak lazım
reklam yazılımlarından da uzak durmak gerek -
Ben bearshare in 5 sürümünü kullanıyorum (6 ya bir bakiim dedim bakmaz olaydım vahim durumda 6..)
Format attıktan sonra pc yi kurduğum ilk programlardandır ve şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım. -
Aynı sorun bende de vardı. -
hangi paylaşım programını tavsiye edersiniz kim hangi programdan çok memnun kaldı bende birçok program denedim, beardan tut kazzaa limewire dan tut ares e kadar hangi programı yüklemek lazım hepsinin bi kusru var sonuç olarak?????????????????????????????????? -
evet bendede bulmuştu -
Zararsız bir yazılım Bear'ın içindeki. Ben baya uzun süredir pro sunu kullanırım daha bir yamuğunu görmedim. -
p2p program tavsiyesi yapmayın, yasak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X