Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Be Quiet Pure Wings 2 120mm PWM Sessiz Fanlar Satın Al 25 Ocak 2021 22:01 1 1 Be Quiet Pure Wings 2 120mm PWM Sessiz Fanlar *Gürültü oluşturan türbülansı azaltan, hava akışı için optimize edilmiş dokuz fan kanadı*Uzun ömürlü tüfek yatağı, 80.000 saatlik bir çalışma ömrü sağlar*Maksimum hızda bile, yalnızca 19,2 dB (A) ile çalışır*3 yıllık garanti*Anakart üzerinden biosa bağlanıp veya al suite 3 ile kontrol edebilirsiniz.*Ürün yaklaşık5 aylık 1-2 ay kutuda durdu sıfırdan farksız denebilir, kasa için güçlü hava üfleyen ve sessiz fan arıyorsanız kaçırmayın diğer alt markaların fanlarıyla kesinlikle karşılaştırmayın test videolarına bakabilirsiniz ürün hakkında fikriniz olmuş olur zaten biliyorsanız markayı ve ürünü bakmanıza gerek yok.En kaliteli fan markalarından biri bende beyaz renklerine geçiş yapmak için satıyorum yani yine be quiet fan alıcam alırsam :) stoklarda yok şuan uygun tutmaya çalıştım fiyatı.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 3 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 8 Ağustos 2023 Satıldığı Şehir : Batman Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] (SATILIK) Marvel Spiderman 2 Deluxe Edition SEC [SATILDI] Matepad 11 2023 Temiz garantili cihaz arıyorum Tam set Klavye+Kalem şeklinde. [SATILDI] PS5 Dualsense Sıfırdan Farksız (İthalatçı Garantili) [SATILDI] Gamesir T4 PRO Gamepad