Şimdi Ara

BB TORCH 9800 aldım, yapılması gerekenler nelerdir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: H. Upmann

quote:

Orijinalden alıntı: Ersel YILGIN

Klasiktir hemen operatörünü ara ve BBM paketi satın al. Yoksa internet sıkıntılı oluyor.
    Sonrası malum... Facebook twitter foursquare vs gibi uygulamaları kuracaksınız.(Eğer içinde yüklü değilse)

Herhangi bir Turkcell bayisinede gitsek aynı BIS işlemini oradada gerçekleştirebilirler mi?

Evet öyle de yapabilirsin. Fakat telefonundan 532 yi tuşladığında müşteri hizmetlerinden de halledebilirsin aynı şey.
    Sony Alpha SLT-A37M 18-135 mm Lens Prof Cam
  • Arkadaşlar bis paketim yok ama wifi ile bu facebook uygulamasına girebiliyorum, hattımı aveaya taşıdım 1gb internet paket alacağım aynı şekilde bu uygulamayı kullanabilir miyim bissiz ? daha önce hiç bis almadım kendi hattımdan.
     BB TORCH 9800 aldım, yapılması gerekenler nelerdir ?
  • Merhabalar,yazdığınız yazıya istinaden,bugün eşime BB 8520 aldım(kontürlü hattı var),100 Mb'lik giriş paketi turkcell'de 6.90 TL demişsiniz,buna abone olduğunda BBM kullanabilirmi,acil cevaplarsanız sevinirim yoksa 1GB'lik olanımı alsam arada kaldım,bu arada internete girmeye ve e-mail kullanmayı düşünmüyor,sadece BBM gerekli bize.teşekkürler..
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.