Merabalar. 1-2 gün önce 9320 satın aldım. BlackBerry Desktop Software ile bazı güncellemelerde yaptım, ama önce internet bağlantım kesildi güncelleme yarıda kaldı, sonra bir daha yaptım bu seferde cihaz açılmadı. sonra 2-3 defa pili çıkardım taktım açıldı ne kadar sağlıklı oldu güncelleme bilmiyorum ama cihaz şu an çalışıyor. hemde çok memnunum tek bir şey dışında.
Soruna gelecek olursak ben önceden kullandığım 8520 cihazımla yer bildirimi yapabiliyordum bu cihazla yapamıyorum ne facebookta, ne foursquare ile. Saatlerdir araştırıyorum ama hiçbir çare bulamadım. Örneğin Blackberry Maps güncellicem onuda kabul etmiyor. Kısacası aklınıza gelecek her şeyi denedim.
şimdi ben bi telefoncuyamı gidiyim, operatörümü aramalıyım, herşey düzgün çalışırken neden konum bulamıyorum ne haritada ne yer bildirimlerinde ne yapmam lazım delircem artık
not: merkezi bi yerde denemedim yer bildirimini, bir de google mapsda 1-2 defa konum buldu, oda çalışmıyor. gps geçici olarak kullanılamıyor diye bir hata veriyor. versiyodan güncellemesinden öncede kazayla facebookta 1 kere yer bulmuştu.
çözüm için ne yapmalıyım ?
options>device>location settings>location ayarını "on" yaparsanız düzelmesi gerek.