Şimdi Ara

BB 9900 Değişim Cihazı teleservice mağduru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    M2222048
    Kargo Giriş Tarihi:
    2012-08-17
    Geliş Tarihi:
    2012-08-22
    Tamir Bilgisi:
    DEGISIM CIHAZI BEKLEMEKTEDIR
    Durum:
    Cihazınız servisimizde değişim cihazı için beklemektedir.

Vodafone taraıdnan 10.08.2012 tarihinde teslim alınan Blackberry 9900 i Bold marka telefonum tam 7 gün sonra Vodafoone tarafından Teleservice şirketine iletmişlerdir. Yukarıda görülen bilgileri cihazımın IMEI numarası vasıtasıyla aldım. Cihazın değiştirileceği ancak değişim cihazının beklendiği bilgisi yer alıyor. Toplam 88 gündür telefonumu kullanamıyorum.

Vodafone bu konuda herhangi bir sorumluluklarının olmadığını iletti. Teleservice'e telefon ile ulaşmak adeta imkansız. Ne kadar beklerseniz bekleyin herhangi bir operatör ile görüşemiyorum. Resmen teleservice mağduru oldum.

Konu hakkında Vodafone'un kayıtsız kalması ve yardımcı olmaması daha büyük bir üzüntü sebebi zira ben bu ürünü herhangi bir yerden değil Vodafone'un hizmet kalitesine güvenerek bayisinden satın aldım. Vodafone bayisinde satılan Teleservice ürününü de yine bu sebeple tercih ettim. Ancak görüldüğü üzere hata etmişim.

Benzer olayları yaşabileceğini bilmenizi ve Vodafone ve Teleservice ten hizmet satın alırken dikkat etmenizi öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vodafonemagduru -- 6 Kasım 2012; 22:42:24 >

• Ben cihazimi Teknosa'dan almistim, o da Teleservice garantiliydi. Teknosa bizzat herseyiyle ilgileniyor sizi arayip cihazin her gelismesinden haberdar ediyorlar. Ayrica ben Teleservice ile de gayet rahat iletisim kurabilmistim web sitelerinden buldugum telefon numarasi ile. 30 is gunu icinde cihazin degisimini yada para iadesini yapmazlarsa hukuki surece girebilirsiniz neden basvurmadiniz? Hem cihazinizin faturadaki miktarini temin edersiniz hem de vodafone'dan aldiginiz urunden kismen kurtulmus olursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avea'dan 2010 Ağustos ayında 24 ay taahhüt ile satın aldığım Black Berry Bold 9700 cep telefonumu 2011 Temmuz ayında yaklaşık 13 ay kullandıktan sonra arızası sebebi ile anlaşmalı olduğu servis olan Teleservice' e bıraktım. Değişimi yapılcaktır denildi ve tr dist. garagemobile firmasından gelicek değişim cihazı beklemeye başladık fakat daha sonra firma para iadesi yapıcağını söyledi ve para iadesi için 8 ay bekledik. En son avea ile iletişimlerim sonucu

Garagemobile firması battı paranızın iadesini biz yapacağız dediler. 1 sene 20 gündür telefonum serviste. bugün itibariyle halen tek kuruş ödeme yapılmamıştır. Konuyla ilgili Avea ile defalarca iletişime geçtim. Bana telefonumun yerine 9900 cep telefonu gönderilceği söylendi kabul ediyormusunuz diye soruldu. Onaylamam üzerine en geç x tarihde elinizde olacaktır dendi ve üzerinden 50 gün geçti.

Daha sonra servis giriş kağıdığını ve güncel durum kağıdını fakslamamı istediler servis giriş kağıdını faksladım fakat bu seferde güncel durum kağıdını istediklerini belirttiler. Ben aveaya konuyla ilgili kağıdın bende olmadığını telefonumu servise bıraktıktan sonra başka bir evrak almadığımı ve teleservis firmasıyla iletişime geçemediğimi söyledim.

Avea 1 sene 20 gündür serviste olan telefonumla ilgili konuyu sürekli yokuşa sürmektedir.Avea iş partnerlerini seçerken bize sormuyor ve bu faturayı da bize kesmek zorunda değil diye düşünüyorum.

bu bir şikayet sitesinde yazdığım şikayetim. konuyu şu an tüketici heyetine taşıdım. Yinede burdaki insanların fikirlerini merak ediyorum ben burda telefonu taahütlü aveadan aldıysam ve teleservice le iletişim kuramıyorsam kime dert yanmalıyım.. bu avea neden bukadar amatör haraket ediyor neden göndericez diyip göndermiyor. turkcell hattımı aldım aveayı kapattırıcam bugünlerde ama yapılan rezilliği herkes bilsin istiyorum.

bu içerikle avea rezilliği diye bir konu açmıştım. acil olarak hukuki sürece başla bugün yarın derken bu adamlar asla işini yapmıyorlar.

• Benzer bir konuyuda ben yaşadım ama cihazı aldığım yer Turkcell garanti ise KVK,linkini verdiğim konuda alttaki şikayetimide belirttim.

Bende Tüketici mahkemesine gidiyorum umarım bir sonuç çıkar.

Benim tek sıkıntım garanti süresinin son 3 haftaya girmesi.

KVK garantili Blackberry 9300 telefonumu İstanbul-Cevahir AVM içerisindeki KVK ya servise bıraktım. Cihaz problemi olarak ise, Joistik tuşu çalışmıyor,pili çok çabuk bitiyor ( Forma pil şişmiş yazmışlar) telefon çekiyor gözüküyor ama bazen arayanlar ulaşamıyor birde arada kapanıyor ( yazılımsal bir sıkıntı olabilir diye belirttim) bunada bir bakarmısınız diyerek verdim.

Dün mesaj atmışlar ve darbe sonrası cihazın içindeki bilmem ne parçasının kırıldığını ve 250 tl ödemem gerektiğini belirtmişler, Dün Servise gittim derdimi anlatamadım, müşteri hizmetlerini arayın diyorlar. Bugün müşteri hizmetlerini aradım o daha beter çıktı direk kendisini savunmaya geçiyor.

Peki dedim tamam madem darbeye karşı içeride parça kırılmış o zaman telefonun dışındada darbe olmalı bunu gösterebilirmisiniz bana? Bana verdiğiniz forma telefon darbeli yada açılmıyor diyede birşey yazmıyor ne malum telefonumu siz düşürmediniz yada bozmadınız dedim ama yok 250 yi vereceksiniz diyorlar başka birşey demiyorlar,

Telefonun ederi kadar nerdeyse ücret istemeyede hiç utanmıyorlar,

Yapacak birşey yok anlaşılan dedim ve o zaman siz joistiği yapın diğerini yapmayın dedim,

Telefonunuzun Diğer sorunlarıda Garanti kapsamı dışında kalmıştır beyfendi o yüzden yapamayız diye cevap aldım :)))

Çalışır telefonumu çalışmaz duruma getirdiler, Uydurdukları sorun sonrası diğer sorunlarıda garanti kapsamı dışında bıraktılar.

Bu konuyla ilgili ne yapabilirim bilmiyorum ama uğraşsamda, minareyi çalan kılıfına uydurmuştur sanırım,

Ürünün garantisi 06.12.2012 tarihinde bitiyor ve ürün Turkcell 24 ay anlaşmalı alınmış bir telefon.

Konuyla ilgili önerisi olan arkadaşlar varmı?

http://forum.donanimhaber.com/m_68045879/tm.htm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.