Şimdi Ara

Bazı sitelerde güvenlik kodu/resmi görünmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Son bikaç haftadır bu sorunu yaşıyorum ve ne yaptıysam düzeltemedim.
    4 farklı tarayıcı ile denedim flash kaldırıp yeniden kurdum modem firmware yazılımını güncelledim yinede sorun düzelmedi.
    Sizce sorun neden kaynaklanıyor?
    lütfen yardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superhead -- 2 Şubat 2013; 6:44:29 >

• temp klasörünü temizleyip bir dene. ccleaner kullanabilirsin. Tarayıcıları kapatıp uygula. Tarayıcı güvenliğini düşürebilirsin internet seçeneklerinden. Aktivex yüklü olmayabilir. Modemin fw ini update edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesTroYeR00x

temp klasörünü temizleyip bir dene. ccleaner kullanabilirsin. Tarayıcıları kapatıp uygula. Tarayıcı güvenliğini düşürebilirsin internet seçeneklerinden. Aktivex yüklü olmayabilir. Modemin fw ini update edebilirsin.

hocam sen deyince temp klasörünü temizledim olmadı. ccleaner kurdum temizlik yaptım yine olmadı. güvenlik zaten düşükte. activex yüklü. hatta yeniden yükledim.
    modem fw son sürümünü yeniden yükledim ama modem şu anda üretimi durduğu için en son 2009 da yayınlanmış onuda yükledim yinede olmadı.
    farklı bir modemle denedim yine olmadı. 4 farklı tarayıcı ile deniyorum olmuyor.
    delircem ya ne yapmalıyım başka?

• Virüs programı ne var ? İyi bir şey yoksa kaspersky deneme sürümünü yükle güncelle bir tarat bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DesTroYeR00x

Virüs programı ne var ? İyi bir şey yoksa kaspersky deneme sürümünü yükle güncelle bir tarat bakalım.

norton internet security
    2-3 gün önce tam sistem taraması yaptırdım 3 saati geçiyor tarama yaptı bişeyler buldu sildi ama sonuç yine aynı.
    Benim pc devasız dertlere tutuldu galiba.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.