Şimdi Ara

Bazı siteler bulanık gösteriyor... Çözüldü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle bir sorun yoktu aslında recovery yaptım ondan sonra böyle olmaya başladı. Windows 8.1 şuan ama ondan değil windows 8 de aynı sorun var. Şuanlık 2 sitede fark ettim diğer sitelerde sorun yok.
     Bazı siteler bulanık gösteriyor... Çözüldü. Bazı siteler bulanık gösteriyor... Çözüldü.

Yazılara yakınlaştıkça düzeliyor. Chrome %175 yakınlaştırma yapınca sorun yok.

Arkadaşlar bu linkhttp://www.technopat.net/2014/08/27/chrome-37-sonrasi-olusan-gorsel-sorunlar-icin-cozum/ her şeyi çözüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert103 -- 30 Ağustos 2014; 20:54:48 >

• tarayıcıda sorun vardır silin tekrar kurun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

tarayıcıda sorun vardır silin tekrar kurun

denedim hocam 2 kere yok olmuyor. genel anlamda anasayfa simgesi, geri simgesi, yenileme simgesi falan bir bulanıklık var.
  • Mert103 kullanıcısına yanıt
    ekran kartını silip yeniden yükle birde olmadı meçburen windowsu yeniden yükle 1 seferde hepsi düzelir sorunu bulmanın en kolay yolu budur
  • quote:

ekran kartını silip yeniden yükle birde olmadı meçburen windowsu yeniden yükle 1 seferde hepsi düzelir sorunu bulmanın en kolay yolu budur

hocam 2 kere recovery yaptım. ekran kartını silersem ekrana görüntü gelmez çünkü intel kartı yok sli teknolojisi var.
  • Mert103 kullanıcısına yanıt
    ekran kartının drıverini silince nasıl gelmiyormuş görüntü ilk defa senden duydum cok yaşa
  • quote:

ekran kartının drıverini silince nasıl gelmiyormuş görüntü ilk defa senden duydum cok yaşa

casper'da öyle olmuştu bunda da öyle sandım kusura bakma kaldırdım şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

quote:

casperdan uzakdur derim inş fabrikası yanar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mert103

quote:

casperdan uzakdur derim inş fabrikası yanar

inşallah 2 yılda çöpe gitti bilgisayar.

sorunun çözümünü buldum.

http://www.technopat.net/2014/08/27/chrome-37-sonrasi-olusan-gorsel-sorunlar-icin-cozum/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.