Şimdi Ara

Bazı Şeyler Gereğinden Fazla Kolay..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bak gel en sana güzel zamanlarımı anlatıyım. Sene 1984 o zamanlar daha yokum, ama nasıl mutluyum hani ne endişe var ne de hayat denen ecel var.

Şu ana kadar yaşadığın o güzel anıları bir, bir gözünün önüne getir yavaşça, o geçmişin de yaptığın pişmanlıklar için üzüntü duyuyor musun ? Ey benim için farklı olan insan! O anılarımız nasıl bu kadar kolay unutabiliyor ? Nasıl.. Ben nasıl bilebilirdim, "ilk gün Kıymetlim olanın, son gün Kıyametim olacağını...." Bazı şeyler çok kolay be dostum gerçekten çok kolay o bir anda değişen kişi, nasıl nasıl ya ? Ben yapamıyorum bunu o her an gözümün önüne geliyor. Biliyorum sen de unutmadın ama neden bu kadar kolay gelişiyor bu olaylar..

Konuştuğumuz onlarca, yüzlerce hatta binlerce konu seslerimiz, kokumuz, düşüncelerimiz hani birbirimiz olmadan yapamazdık? Hani hep biz kalacaktık, evet aslında biz kaldık ama sadece anılarımız da kaldık.

Uzun uzun eski mesajlara baktım tek tek o binlerce mesajı okudum, nerede hata yaptık, yaptım, yaptın diye hatayı sen yaptın be sadece verdiğim değere değmedin, tek pişmanlığım budur benim. Bu kadar kolay olmamalıydı. Hani bazen bir destek ararsın yanında, şu kahrolmuş tamamiyle kişiselleştirilmiş şu BOKTAN Dünya da bazı anıları saniye saniye, tekrar tekrar elinden gelse o anılarda kalmak isteyen, ben hatta sen unutmayan sen ! Ne değişti be bu kadar kısa sürede şimdi uzun uzun düşünmeyi de bırakıyorum yavaş ve yavaş. Sen bu yazıyı okuyan kişi, eğer destek arıyorsan bu dünya da arama çünkü tutunacak bir dal aradığında en büyük tokatı da sana hayat atar. Sen ayakta sonuna kadar durmak istersin, bazen intihar bile etmek istersin. Herşeyden uzak şu boktan hayattan. Ama olmaz be daha yaşayacakların var demek ki..

Ne yaparsak yapalım en son tokatı da hayat vuruyor be. Elbet biz de mutlu oluruz, yüzümüz güler bir zaman gelir mutlu anılarımızı da eskisi gibi anlatırız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlluminatici -- 8 Ekim 2015; 21:53:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uçuk sorunu ama önemli
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.