Şimdi Ara

Bazı şampiyonlara karşı önyargılarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hepimizin vardır elbet hazı herolara karşı antipatisi .

Mesela defalarca takımıma gelen , ve oyunu taşıyan epic shaco player'ler olmasına ragmen ranked ta birisi shaco picklediği an başlıyorum flame yapmaya :(

Aynı şey support nidalee , jungle WW , ve Leblanc ta da var . Bu 4 herodan birisi takımıma geldiğinde içimden yenilgiyi kesinleştiriyorum :(

• Harbi iyi oynayan ww jung görmedim, o yüzden ön yargım var biraz.
  • noobluk başa bela .s .s
  • Support nidalee

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde ön yargıları olmayan biriyim ama TR sunucusunda ön yargılarım var.

1)Ashe: Onayan herkes küfürbaz, flamer, noob, "kamil" lafını çok kullanır. Bunlardan daha yaşlı olanlarıda "gavat" lafını çök kullanır.

2)Xin Zhao: E'skillini ksye saklayanmı dersin R'sini ksye saklayan mı dersin oyunun kill oyunu olduğunu ve en çok killi alanın kazandığını sanan mı dersin, flamer mı dersin, hard noob mu dersin, full ad çıkan mı dersin var oğlu var.

3)Kha'zix: Farmdan ayrılmaz, noob, flamer, küfürbaz, q'yu mutlaka kill için saklar. %100 bir Kha'zix tarafından ezildikten sonra anında rp çekip Kha'zix almıştır.

Şimdilik aklıma gelen bunlar.

Edit:

4)Nidalee: %100 ihtimal ile rakip Nidalee tarafından ezilmiş ve q'nun tek attığını görünce anında satın almıştır. Q'yu her zaman sona saklar. Önceliği kill olup healı kendisinden başka kimseye atmaz. W'yu kullanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 23 Temmuz 2013; 8:51:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

Normalde ön yargıları olmayan biriyim ama TR sunucusunda ön yargılarım var.

1)Ashe: Onayan herkes küfürbaz, flamer, noob, "kamil" lafını çok kullanır. Bunlardan daha yaşlı olanlarıda "gavat" lafını çök kullanır.

2)Xin Zhao: E'skillini ksye saklayanmı dersin R'sini ksye saklayan mı dersin oyunun kill oyunu olduğunu ve en çok killi alanın kazandığını sanan mı dersin, flamer mı dersin, hard noob mu dersin, full ad çıkan mı dersin var oğlu var.

3)Kha'zix: Farmdan ayrılmaz, noob, flamer, küfürbaz, q'yu mutlaka kill için saklar. %100 bir Kha'zix tarafından ezildikten sonra anında rp çekip Kha'zix almıştır.

Şimdilik aklıma gelen bunlar.

Edit:

4)Nidalee: %100 ihtimal ile rakip Nidalee tarafından ezilmiş ve q'nun tek attığını görünce anında satın almıştır. Q'yu her zaman sona saklar. Önceliği kill olup healı kendisinden başka kimseye atmaz. W'yu kullanmaz.

Hoş geldin

• CusseD- kullanıcısına yanıt
    Hoş buldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Instalock Ashe ve ya Varus görürsen kapat bilgisayarı, topla eşyalarını, kaç yurtdışına.
  • Fizz: Unskilled
    Nidalee: Unskilled
    Lux: Unskilled
  • Tr de iyi Rumble oynayan görmedim demek isterdim ama oynayanını dahi görmedim.
  • genelde mid nidalee oyuncuları sağlam playerlar oluyor. onun dışında bende ww ye karşı biraz önyargılıyım.

ha bir de rankedda mid salacağım zaman soruyorum adama ne alacaksın diye, adam kata, akali, tf derse salmam ben bu adama midi falan.
  • Teemo ve Tryndamere.Dodge sebebi.
  • support nidalee
  • rengar jungle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla o ön yargılı olduğumuz herolar karşıda olunca adamlar ağlatıyor bizi. Bizde olunca pai pai LP
  • instalock amu
    instalock malp
    instalock blitz
    Her şeyi geçtim shen ve malp'ı aynı takıma almışlar top ve jungle 0 damage neymiş efendim free winmiş :@
  • benim çok yoktur öyle bir alışkanlığım ama çok karşı karşıya kalıyorum bir teemo top yapayım dedim duvardan duvara vurdular
  • ben support kassadin gördüğümde oyunu bozucaktım (derecelide) adam görüceksin çok iyi olucak falan dedi ve herif 6 olduktan sonra bana her dakika kill aldırdı yani bazen ön yargılarımızla şey yapmalıyız yani öyle işte
  • Supp nidalee gerçekten pek katkı sağlamıyor ama severde bir ks kavgası var aldı başını gidiyor. Mızrakta bir skill sonuçta. Ks demesin diye ellemiyoruz adam kaçıyor mızrakla alıyorum ks oluuyor. Le westte full ks penta attım en fazla lool yazdılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WW jungle her zaman feedlerler tabiki support nidalee ve bir de Teemo
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.