Şimdi Ara

Bazı Pasif Skiller Gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aftermath pasif skill ama göremiyorum skill kitabında yok, ama bazı pasif skiller ise görünüyor mesela backdraft yada blood pact.

Bu neyden kaynaklanıyor eskiden görebiliyordum kitapta. Hani açıkken yada kapalıyken farketmiyor bazı pasif skiller görünmüyor. Hatta şaşırmıştım rain of fire artık sadece channel mı oluyo diye. Demo dan destro geçtim kazandığım speller chat de göründü baktım aftermath, kitaba baktım yok. İlginç

Edit: aynı zaman da her class da yasıyorum bu olayı sadece warlock a özel değildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kage. -- 16 Ocak 2015; 17:18:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Şöyle anlatayım mesela warlock destro.

Aftermath pasif skill ama göremiyorum skill kitabında yok, ama bazı pasif skiller ise görünüyor mesela backdraft yada blood pact.

Bu neyden kaynaklanıyor eskiden görebiliyordum kitapta. Hani açıkken yada kapalıyken farketmiyor bazı pasif skiller görünmüyor. Hatta şaşırmıştım rain of fire artık sadece channel mı oluyo diye. Demo dan destro geçtim kazandığım speller chat de göründü baktım aftermath, kitaba baktım yok. İlginç

Edit: aynı zaman da her class da yasıyorum bu olayı sadece warlock a özel değildi

Wod la gelen değişiklik bu,mastery dahil çoğu pasif spelli skillbookta karısıklık oşmasın diye kaldırdılar,ama bu pasif speller hala oyunda etkin olarak calısmakta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçmalamışlar, o zaman her pasif skilini kaldırsalardı kitaptan, bazıları var bazıları yok garip baya.

Teşekkürler ^^

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • RoF artık burning ember vermiyor onunla alakalı olabilir. 1 hafta önce başladım WoD'a, basitleştiricez diye oyunu zevksiz hale getirmişler. Kil'jaeden talentını işe yaramaz hale getirdikleri yetmemiş gibi fel flame'i kaldırmışlar, hareket halindeyken sadece RoF cast edebiliyor destrolar. Frost Mage'de ise dot yok, ice nova desen 1 yıl cooldownı var 15 leveldaymış gibi frostbolt spamlıyorsun...
  • bazı pasifleri bazı spellerin aralarına sıkıştırdılar saçma oldu bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

RoF artık burning ember vermiyor onunla alakalı olabilir. 1 hafta önce başladım WoD'a, basitleştiricez diye oyunu zevksiz hale getirmişler. Kil'jaeden talentını işe yaramaz hale getirdikleri yetmemiş gibi fel flame'i kaldırmışlar, hareket halindeyken sadece RoF cast edebiliyor destrolar. Frost Mage'de ise dot yok, ice nova desen 1 yıl cooldownı var 15 leveldaymış gibi frostbolt spamlıyorsun...

bu yüzden casterlar isyan ediyor zaten warlords s1 casterlar için kötü başladı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.