Şimdi Ara

Bazı Gerçekler Açığa Kavuşsun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuya direk giriyorum insan diye tabir ettiğimiz varlıgın ne mal oldugunu sizde anlıcaksınız..

insaflılar_derneği nicki olan şahıstan char almak için msn ekledik..neyse mercury deki 89 bow charı nı alıcaktık konusmaya başladık ilk önce nerede oturdugunu sorduk ANKARA dedi ve bizim nerede oturdugumuzu bilmiodu bu şahıs sonra elden alabiliceğimizi söledik lafı gevelemeye başladı ve yaşadıgı yeri Kırıkkale olarak tekrar söledi ve ptt üsulü alım teklif etti bize biraz ısrar dan sonra eywallah dedik..

Charı almak için pazartesini uygun gördük ve tc kimlik no istedik vermek istemediğini söledi ve biz kesin alıcıyız diyince arkadaşı olan bir şahısı bağladı görüşmeye ve o tc kimlik no yu vermeyi kabul etti.Sonra konusmaya devam ettiğimizde tc yi veremem dedi !!

Neyse onada eywallah dedik! arkadaşlar charı almak için gitti parayı yatırdı para adamın eline geçti vs..
    ve alıcagımız charın verificationlu oldugunu ve msn in kilitli oldugunu sonradan öğrendik !!! buna sadece gülüne bilir herhalde ve arkadaşlarımdan duyduguma göre redsea deki dandik bir charı aldılar onun yerine!!

adam charı aldıktan sonra 400 sora 270 m vericegini söledi 170 e düştü 0 a düştü

bazı şeyleri içimden attıgım için mutluyum ..
    artık iş arkadaşlarıma kaldı haklarını helal etmezler herhalde..

ii forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 19 Ekim 2008; 13:56:36 >

• herkesin görmesi için 10 dkk dır bir up !
  • alsın parayı totosuna koysun
  • quote:

Orjinalden alıntı: _3RC4N3R_

alsın parayı totosuna koysun

neyse olucagı varmıs 3 kişi falan sövüp duruolar sadece gülüorum

hee bide adres istemeleri var daha komik
  • Yaw adam elden vermek istememiş siz neden ptt ile aldınız + tc noyu vercem demiş sonradan dönmüş siz hala parayı yatırmışsınız..Yazık olmuş geçmiş olsun ama böyle yapan adamlara nasıl kandınız anlamadım..
  • insaflılar derneği..... ada bak ya ilk gördüğümde bişi sanmıstımama simdi ne yaptığı ortada,geçmiş olsun kardes inşallah o kişiyi bulursunuz
  • O şahıs, bir sene önce de char hackliyordu konusunun altına bu adama güvenmeyin yazacaktım ama birileriniz yok öyle birşey yapmaz falan yazar diye yazmadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TC noyu vermeyi bnde doğru bulmuyorum bu yüzden Silk-Gold hariç Alım Satım yapmıyorum. Eğer bir gün yaparsam oda elden olur.
  • @furkan

abi zaten ben çok çok önceden dedimde ne yaparsın bi heyecanla almak istediler sonuç böle oldu

@sage

sağol bulmamıza gerek yok artık ben konuyu açma düşüncem bu araşın ne oldugunu göstermek biraz daha küfür etmeye devam ederlerse adres vericem ve bütün sitelere yaymayı düşünüorum
  • @r

teşekkürlerde konusmalarından belli zaten eğer yalanlarsa msn konusmalarını falan da koyucam

@taichi

bizim bi kötü niyetimiz yok ama adamın belliki var o yüzdende tc kimliği vermio biz charı aldıktan sora tc yi silerdik şüpheniz olmasın
  • BAKIN ORTADA Bİ YANLIŞ ANLAMA VAR BU ARKDAŞLAR DEDİGİ GİBİ KONUŞTUK 89 LUK ÇAR İÇİN TC FLN Sİ TEDİ TA EN BAŞTAN YOK DEDİM BEN TC YE ELDENDE ALABİLİRDİNİZ ÇARI BUYRUN ADRES VERİYİM GELİN YANIMA SİZ ÇAR ALDINIZMI ALDINIZ

BU ARADA SEN KİMİSN BENİM ŞEREFİME GURURUÖA NAMUSUMA LAF ATIYOSUN YAZIK DEİLMİ SENİNİ YÜZÜNDEN O ÇOCUKLARN BAŞI YANDI

BU ARADA Bİ ARKDAŞLAR HECKER FLN DMEİŞ O LİNKİ BANA Bİ YOLLA BAKALIM BİLİİP BİLMEDEN KONUŞMAYIN ALIN MSNMİ VERİYİM DERDİ ONALA KONUŞALIM : berk_sevgilim_0017@hotmail.com

İKİ DK DELİKANLI OLSAN KENDİNE GÜVENSEN ADRES VER DEDİGİMDE VERİRDİN
  • bıle bıle lades olmus sızınkısı de.
  • konusmaya eklemesini ben istedim arkadasa

merak etme biz parayı buluruz eğerki iyi niyetli iş yapalım ...

ona buna msn verip sövmek hangi delikanlının işi

Not: Yazdıklarımda yalan yoktur.
  • EGER O MSN KONUŞMALARANI KOYMAZSAN EN ADİSİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: insaflılar_dernegi

EGER O MSN KONUŞMALARANI KOYMAZSAN EN ADİSİN

özentilik bana yakışmaz

konuyu kirletmek istiosun çünkü haksızsın sanıodum ki biraz utanırsında bu konuya girmezsin ve insanların seni daha kötü tanımasını istemezsin.
  • Bİ DK ORTADA TAMAMEN Bİ YANLIŞ ANLAMA VAR ÇARIN MSNSİ KİLİTLİ DEİL MSN Sİ AÇIK ÇAR MSNYE KİLİTLİ YANİ HOTMAİL ÜZERİNE VERİSTİONLU HA MADEM O AKDAR İYİ BİLİYODUN ARKDAŞLARINA ÖGRETSEYDİN VERİSİTONU CAHİL
  • HERKES SENİN NE MAL OLDUGUNU ÖGRENSİN DÜN GECEDE AYNISINI YAPTIN BENİ TANIYAN TANIR SENİN GİBİ ÜÇ BEŞ BEBENİN LAFINA BAKMAZ ANLADINMI
  • quote:

Bİ DK ORTADA TAMAMEN Bİ YANLIŞ ANLAMA VAR ÇARIN MSNSİ KİLİTLİ DEİL MSN Sİ AÇIK ÇAR MSNYE KİLİTLİ YANİ HOTMAİL ÜZERİNE VERİSTİONLU HA MADEM O AKDAR İYİ BİLİYODUN ARKDAŞLARINA ÖGRETSEYDİN VERİSİTONU CAHİL

Arkadaşına öğretmesi gerekir mi ?
    Sen charı satan olarak baştan bu char verificationlu diye söylemen lazımdı..
  • bebe kelimesini kesinlikle kabul etmiorum senden daha olgun oldugumu hissediorum

arkadaşıma msn kilitli çünkü yahho üzerinde oldugunu falan söylemişsin charı vermemk istemenden dolayı oldugunu düşünüorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evil Clown

quote:

Bİ DK ORTADA TAMAMEN Bİ YANLIŞ ANLAMA VAR ÇARIN MSNSİ KİLİTLİ DEİL MSN Sİ AÇIK ÇAR MSNYE KİLİTLİ YANİ HOTMAİL ÜZERİNE VERİSTİONLU HA MADEM O AKDAR İYİ BİLİYODUN ARKDAŞLARINA ÖGRETSEYDİN VERİSİTONU CAHİL

Arkadaşına öğretmesi gerekir mi ?
    Sen charı satan olarak baştan bu char verificationlu diye söylemen lazımdı..

Sormadıki insanın hiçmi aklına gelmez çar alırken sormak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.