Şimdi Ara

bazı geceler halisünasyon görüyorum galiba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar bazı geceler saat 3:00 gibi kalkıyorum sanki deprem oluyor her şey çok hızlı oluyor korkuyorum ve bu durum gayet iyiyken de oluyor örneğin biri hızlı ve yüksek sesle konuşunca vs çok garip bir şey anlatamıyorum size de oluyor mu yoksa bende mi gariplik var?

• Yakin zamanda basina kotu bisey geldimi? Birseyden etkilenmis olabilirsin
  • hayır
  • Bana da olabiliyor olabilir senin anlattığın şey. Ben gece üçte felan kalkmıyorum ama bazen birden sesler boğuklaşıyor gibi ama fazla değil.
  • o zaman gelicek hazırlıklı olmalısın
  • Bizim bi arkadaşa da oldu aha bak buraya yazıyorum ekmek mushaf çarpsın ki çalıştığı yerden böyle ahanda 3. katından sallandıra sallandıra karşı binanın çatısına attılar böyle kafa göz kırılmadık yer kalmadı. Bunu atan adam Necmettinmiş bu arada... Yakalayamadılar bunu da. Hastaneye kaldırdılar işte felan baya yoğun bakımda kaldı... En son taburcu oldu anası babasıda üzüntüden kalp krizi geçirmişler... İlk önce babası geçirmiş anasıda 2x comboyla doğal olarak geçirmiş... Sonra işte kimsesiz kalmış bu garibim getirdim ben bunu bizim eve verdim bi yatak yatırdım... Ertesi gün sabah gittim baktım bu hala uyuyo yaklaştım biraz bide ne göreyim! çocuk kendini yastıkla boğmuş Sonra telaşlandım felan kapıya döndüğümde açık olduğunu gördüm hee dedim bizim Necmettin öldürdü bunu. Neyse adamı gömdük. Ertesi gün gittim mezarlığa baktım mezarlık kazılmış. Dedim yine kesin Necmettin kazdı bunu. Tabut duruyodu bakıyım bizim arkadaş duruyomu yerinde diye gittim açtım tabutu. İçinden Necmettin çıktı... Ölü gibi duruyordu. Pat diye dikildi böyle karşımda. Hortladı lan bildiğin. Sonra bunu yakındaki Le'Kafe ye götürdüm. Orda bi Le'Çay içtik inanırmısınız sudan ucuzdu. Neyse bir yudum aldı tam anlatmaya başlıyordu ki pat diye kafayı vurdu masayı... Rol yapıyor felan sandım ama etraftakiler toplandı böyle meğerki Le'Çay dan zehirlenmiş ölmüş adam. İşin aslını öğrenemeden gitti la herif... Yine emme gömme işleri yapıldı ertesi gün yine mezara gittim macera çıkar diye. Baktım yine kazılmış bunun mezar açtım baktım içinden bizim arkadaş çıktı. e ha......... artık dedim. Kapattım tabutu asma kilidi de vurdum gömdüm bunu baya dibe... O gün bugündür hala hatırlar düşünürüm bu olayı. Acaba "bizim arkadaş" da hortluyacak mıydı. Acaba hortlasaydı neler olacaktı. Acaba Necmettini o mu zehirledi. Yoksa herşey BİM'in bir oyunu muydu?. Bu da böyle bir anımdı işte...

Özet = Ölücen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wax Neotic -- 18 Şubat 2012; 22:04:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NeroEM9

Bizim bi arkadaşa da oldu aha bak buraya yazıyorum ekmek mushaf çarpsın ki çalıştığı yerden böyle ahanda 3. katından sallandıra sallandıra karşı binanın çatısına attılar böyle kafa göz kırılmadık yer kalmadı. Bunu atan adam Necmettinmiş bu arada... Yakalayamadılar bunu da. Hastaneye kaldırdılar işte felan baya yoğun bakımda kaldı... En son taburcu oldu anası babasıda üzüntüden kalp krizi geçirmişler... İlk önce babası geçirmiş anasıda 2x comboyla doğal olarak geçirmiş... Sonra işte kimsesiz kalmış bu garibim getirdim ben bunu bizim eve verdim bi yatak yatırdım... Ertesi gün sabah gittim baktım bu hala uyuyo yaklaştım biraz bide ne göreyim! çocuk kendini yastıkla boğmuş Sonra telaşlandım felan kapıya döndüğümde açık olduğunu gördüm hee dedim bizim Necmettin öldürdü bunu. Neyse adamı gömdük. Ertesi gün gittim mezarlığa baktım mezarlık kazılmış. Dedim yine kesin Necmettin kazdı bunu. Tabut duruyodu bakıyım bizim arkadaş duruyomu yerinde diye gittim açtım tabutu. İçinden Necmettin çıktı... Ölü gibi duruyordu. Pat diye dikildi böyle karşımda. Hortladı lan bildiğin. Sonra bunu yakındaki Le'Kafe ye götürdüm. Orda bi Le'Çay içtik inanırmısınız sudan ucuzdu. Neyse bir yudum aldı tam anlatmaya başlıyordu ki pat diye kafayı vurdu masayı... Rol yapıyor felan sandım ama etraftakiler toplandı böyle meğerki Le'Çay dan zehirlenmiş ölmüş adam. İşin aslını öğrenemeden gitti la herif... Yine emme gömme işleri yapıldı ertesi gün yine mezara gittim macera çıkar diye. Baktım yine kazılmış bunun mezar açtım baktım içinden bizim arkadaş çıktı. e ha......... artık dedim. Kapattım tabutu asma kilidi de vurdum gömdüm bunu baya dibe... O gün bugündür hala hatırlar düşünürüm bu olayı. Acaba "bizim arkadaş" da hortluyacak mıydı. Acaba hortlasaydı neler olacaktı. Acaba Necmettini o mu zehirledi. Yoksa herşey BİM'in bir oyunu muydu?. Bu da böyle bir anımdı işte...

Özet = Ölücen.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Banada cuma günü atölyedeyken oldu, ulan diyorum ertuğrul (sıra arkadaşım) rüyada mıyım ne oldu ? Klavyeyi elime alıyorum yaşlılar gibi basıyorum tek tek böyle işaret parmağıyla.Lens vardı zaten gözümde beyaz da görmeye başladım diyorum kesin rüya bu.İçimde bi hoş oldu noluyoruz dedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.