Şimdi Ara

Bazı bindler çalışmıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her yolu denememe rağmen her girişimde farklı bindler çalışmıyor. Cfg'ye doğru yazdığıma da eminim fakat olmuyor. Her oyuna girdiğimde bind yazmaktan bıktım. Yok mu bunun bu çözümü?

• cfg ne yazıyorsunda yanlış hatırlamıyorsam "sXe" denen şu illet oyuna her girip çıktığında bazı serverlerde her map değiştiğinde bindleri sıfırlıyor/sıfırlatıyorlar... Bende bundan rahatsız oluyorum mesela ben Mod. oynamayı severim mod. larda da bind den çok şey yok

bind h shopmenu
    bind j shopmenu2
    bind c ultimate
    bind z "say buy_parachute"
    bind p changerace .... Her oyuna girip çıktığımda bunları tekrar tekrar yazıyorum daha fazlada oluyor arada
  • Bende mod oynamayı seviyorum ayrıca benim pro'da kullandığım özel bindler de var. X7'deki 4. ve 5. tuşları kullanıyorum mesela, ama bu durumdan dolayı her girdiğimde uğraşmak zorunda kalıyorum...
  • 2 tane config kullanman gerek.. config.cfg'deki bindlerle uğraşma.. Pwnz.cfg isimli config dosyası oluştur, ayarlarını ona kaydet.. config.cfg'ye bind "kp_pgup" "exec pwnz.cfg" satırını ekle.. Ondan sonra her oyuna girişinde, her map değiştiğinde Num9'a basmayı unutma.. Num9'a her basışında bindler değişeceğinden modlardaki bindleri tespit edip pwnz.cfg'ye işlemen gerekecek.. Doğaçlama yapabilirsin; misal mod.cfg yaparsın onuda configde bir binde aktararak exec yapabilirsin.. (soccerjam için filan..)
    Örnek dosya;
    http://depositfiles.com/files/uib46u6pc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRIUMPH -- 21 Ekim 2010; 8:47:19 >
  • sXe yüzünden yanlış hatırlamıyorsam exec ***.cfg komutuda işlemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeRoTRR

sXe yüzünden yanlış hatırlamıyorsam exec ***.cfg komutuda işlemiyor

İşliyor işlemez olur mu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRIUMPH

2 tane config kullanman gerek.. config.cfg'deki bindlerle uğraşma.. Pwnz.cfg isimli config dosyası oluştur, ayarlarını ona kaydet.. config.cfg'ye bind "kp_pgup" "exec pwnz.cfg" satırını ekle.. Ondan sonra her oyuna girişinde, her map değiştiğinde Num9'a basmayı unutma.. Num9'a her basışında bindler değişeceğinden modlardaki bindleri tespit edip pwnz.cfg'ye işlemen gerekecek.. Doğaçlama yapabilirsin; misal mod.cfg yaparsın onuda configde bir binde aktararak exec yapabilirsin.. (soccerjam için filan..)
    Örnek dosya;
    http://depositfiles.com/files/uib46u6pc

Güzel fikirmiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.