Şimdi Ara

Bazı 2.0 CC araçların liste fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ford mondeo trend 4k 2.0i .... tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı 43.797,45 YTL

    peugeot 407 comfort 2.0 ...kampanyalı satış fiyatı 53.200,00 YTL

    Passat 2.0 FSI 150 hp Trendline ... Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı 56.550,00 YTL

    honda accord 2.0 executive ... liste fiyatı 62.750,00 YTL (baz versiyonu yok)

    toyota Avensis 2.0 Elegant ... Haziran fiyatı 55.604,00 YTL


    Bu durumda en mantıklısı mondeo gibi gözüküyor !! Ama neden diğerlerine göre bu kadar ucuz, yoksa kimse almıyor mu? Halbuki forumdaki ford fanatiklerine göre, ford çok kaliteli bir araç.



  • sana mondeonun 407 diyi ezdiği en az 10 tane test ve video izletebilirim. top gear ve fifth gear videolarınıda izle istersen. ayrıca autobild testlerinide bir bak. 407 ve c5 hep sonuncu. mondeo nedense hep üst sıralarda. mondeo 407 den çok çok daha iyi bir araç. tr de çok tutulmamış olaması birşey ifade etmez. avrupaya baktığında durumun tam tersi olduğunu görürüsün. tr halkı arabayı çok tutmadı diye araba kötü demek değildir. ayrıca mondeo yapılan testlerde 407 yi ezdi diyorum ama birde hatılatma yapayım. mondeo 2000 çıkışlı bir araba 407 kaç çıkışlı acaba onuda bir sorgula? ve seneye yeni mondeo çıkınca zaten aradaki fark uçuruma dönüşecek bunuda unutma. mondeo nere 407 nere yaaa.. ben focusa tercih etmem 407 yi.
  • tabii tabii
  • insanları tahrik ediyorsun. pejonun ne mal olduğu ortada. fifth gear da adam testi yarıda kesip gidiyor be bu araba için. 407 ye bineceğime taksiye binerim daha iyi diyip taksi çağrıyor.. sen bana bu arabaya iyi diyorsun..


    407 sadece şekilden ibaret.. iç kalite işçilik yol tutuş sağlamlık güvenlik hepsinden sınıfında geride.... bunuda unutmaa
  • fiyatlar ortada, onun bunun demesiyle olmaz bu işler. Ben memnun kalmadığım arabayı niye öveyim ki. Babamda da Mercedes C200 var, onu da sürekli kullanıyorum. Peugeot kalitesiz bir araba olsa ben anlamaz mıyım yani, arkadaşımda form mondeo var, onu da kullandım ve beğenmedim. Habire ford şöyle ford böyle demenin bi anlamı yok ki, ford iyi değil işte...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pug407

    fiyatlar ortada, onun bunun demesiyle olmaz bu işler. Ben memnun kalmadığım arabayı niye öveyim ki. Babamda da Mercedes C200 var, onu da sürekli kullanıyorum. Peugeot kalitesiz bir araba olsa ben anlamaz mıyım yani, arkadaşımda form mondeo var, onu da kullandım ve beğenmedim. Habire ford şöyle ford böyle demenin bi anlamı yok ki, ford iyi değil işte...


    ford mondeo yu kullandım ve memnun kalmadın ???

    o zaman sen cadillac , bently , rolls royce lara bindin hep.

    Ben gercekten kullandıgına inanmıyorum , çünkü mondeo inanılmaz zevkli bira arac.

    bırakın artık su pug fanlıgını kotuler işte onlar ( forumda birinin dedigi gibi ) parfum yada ruj yapsınlar...




  • Tahrik diyosun, esas tahrikin kralını sen yapıyosun. Her pug topiğinde 407'yi aşağılamaktan başka birşey yaptığın yok. Fan Fan deniyor, seni başta yazmak lazım.
    quote:

    Orjinalden alıntı: alysentr

    insanları tahrik ediyorsun. pejonun ne mal olduğu ortada. fifth gear da adam testi yarıda kesip gidiyor be bu araba için. 407 ye bineceğime taksiye binerim daha iyi diyip taksi çağrıyor.. sen bana bu arabaya iyi diyorsun..


    407 sadece şekilden ibaret.. iç kalite işçilik yol tutuş sağlamlık güvenlik hepsinden sınıfında geride.... bunuda unutmaa

  • neden renault laguna yok yoksa o fazla mı değerli bu araçlardan bence bunların içinde en iyisi 170 bg
  • Daha en başında tartışma başlamış.

    Bu tip tartışmaya yönelik konular açmayalım lütfen.


    Bu durumda en mantıklısı mondeo gibi gözüküyor !! (Buraya Kadar güzel ) Ama neden diğerlerine göre bu kadar ucuz, yoksa kimse almıyor mu? Halbuki forumdaki ford fanatiklerine göre, ford çok kaliteli bir araç. (Burda atışma var . )

    Tabiki tartışma olucak ama bu şekilde değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.