Şimdi Ara

bazen bilgisayarım açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi vr330x notebookum var.Yaklaşık 5 yıllık.Geçenlerde anakart tamiri gördü.Şimdi açtığımda çalışma sesi geliyor açma kapama düğmesinin ışığı yanıyor ama ekran siyah oluyor windows başlamıyor.Sonra açıp kapatınca normal başlayabiliyor.Ama 2 açışımın birinde böyle olurken şimdi 4 kere açıyorsam 3 ünde böyle olmaya başladı.Sorum neden böyle oluyor ve dahada arızalanmasını önlemek için ne yapmam gerekir?

• benımde boyle bı sorunum var sıstemı yenıledıgmden berı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda pc yi kullanamıyorum.Windows açıldığı zamanlardada atrık sadece arka plan resmi görünüyor bilgisayarım vb simgeleri çıkmıyor.Yardım lütfen
  • sistemi baştan kur .. hiç olmazsa windows açıldıktan sonra problem olmaz
  • Şu an windows düzeldi.Biryerde tamir ettirmiştim ve 6 ay anakartın garantisi var tamirden dolayı.Şimdi ben pc yi oraya gönderince para almak için hasar anakartta değil diyebilirler.O yüzden bu arızanın kesin anakarttan kaynaklandığını nasıl bilebilirim ve karşıdakilere ispatlayabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e77b -- 28 Mayıs 2013; 22:09:57 >
  • elinde başka ram işlemci varsa onları tak bi dene. sorun devam ederse anakarttandandır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİLGİSAYARIM AÇILMIYOR!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.