ELİMDE ADETLİ GUARDİAN SIFIR KOLİSİNDE KASA MEVCUT
PSU LU KASA 110 PSU SUZ KASA 90 YTLR KASANIN TR PSU SUZ SATIŞ FİYATI 170 YTL DİR bi yerinde çizik olur bi tarafı kırık olur bu gibi sıfır kasalar yapıştırılıp düzeltilip sıfır satılırr bunlar öyle değill hepsii fabrika çıkışşlı sıfIrrr
PAZARLIK KESİNLİKLE YOKTUR ALIŞVERİŞ ÖNCE EFT SONRA KARGO ŞEKLİNDEDİR
psu 420 wattlık bir psu,psu 20 pin haricinde 12v bir çıkış daha var ama bu pciexpress için olan kablo mu bilmiyorum.psunun açma kapama düğmesi var
ben arkadaşımızdan psulu siyah bir kasa aldım dediği gibi kasa kutusunda geliyor ve sıfır. üzerinde 3 adet fanla geliyor,arkada bir tane,önde bir tane yanda bir tane,arkaya bir tane daha ekleme şansınız var ama bu haliyle bile soğutması iyi sanırım,kasa vidasız montaj.yandaki fanı takmadığım halde sistem sıcaklığı 30 dereceyi geçmedi,cpu ve harddisk sıcaklığı da bu değerlere yakın.
benim sistemim opteron 144 1800@2700 epox 9npa+ ultra 200 sata2 hraddisk msi 256 pci express ekran kartı dvd writer digital tv kartı
umarım size bir fikir verir
selamlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme