Şimdi Ara

Bayrak (DH) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • E Nihayet o kadar baskı baskı.. bizde sıkıldık Sonunde koydunuz teşekkür edelim..

GIGABYTE P35C-DS3 1333 P35/PCI-E/DDR2-DDR3 (Rev. 2.1) - INTEL-C2D(E8400) 3.0Ghz 1333Mhz 6MB 45nm BOX - KINGSTON PC 2x1GB 800Mhz DDR2 PC6400 - PALIT EN8600GTS/512MB/MAGIC/DDR3/PCI-E - COOLERMASTER RC-690 KKP1-GP BLACK - 500 GB SATA HDD
  • devamlı durması gerekir bence
  • _____________________________
  • evet çok güzel olmuş. ellerinize sağlık. teşekkürler donanımhaber ekibi

Orjinalden alıntı: musAKka

Dünden beri bahsettiğim durum buydu. Dün haftalar öncesinden ayarlanmış bir yönetim buluşması vardı. Ne Gün, ne de herhangi bir programcı yoktu forumda. Forumda kalan mevcut yöneticiler de anlık durumlara müdahale edecek yetkiye sahip kişilerdi. Ancak forum güvenliği açısından bunu gelip forumda açık açık söyleyemezdik. Bu yüzden sabırlı olmanızı istedim durmadan.

Lütfen artık bu gibi durumlarda işin aslını öğrenmeden yönetime saldırmayın. Unutmayın ki burada birçok arkadaş hiçbir karşılık almadan görev yapıyor, sırf forum düzeni sağlanabilsin diye. Ama dün gelip buradaki yöneticileri PKK'lı bile ilan ettiniz. Umarım bu tür tatsız olaylar tekrarlanmaz.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm Türk milletine baş sağlığı diliyorum.

@musakka dünden beri neyi bahsediyordunuz anlayamadım burada bir öneri sunduk sadece bir öneri ama maalesef saltuk ve patron mevcut yöneticiler anlık durumlara müdahale edebilecek yetkiye sahip olan kişiler olarak lanse mi ediyordunuz güldürmeyin beni eğer bu topicde emin olun sağolsun @comiser olmasaydı tansiyon halen yüksekti anlatabildimmi? anlatamadıysam bu topici baştan sona bir daha okurmusunuz?http://forum.donanimhaber.com/m_18530381/mpage_1/key_/tm.htm

birde dediniz ki Ama dün gelip buradaki yöneticileri PKK'lı bile ilan ettiniz. bunu dediğiniz için yadırgıyorum ayıp ettiniz çok ayıp hangi türk insanı böyle bir şey diyebilir emin olun dh üyeleri olarak provakasyona gelmeyeceğiz

not : bu arada dhnin foruma eklediği siyah kurdela ve türk bayrağı logosu eklediğiniz için tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 22 Ekim 2007; 22:38:32 >
    GA-X38-DQ6-ZALMAN CNPS 9700 NT-ASUS A-55GA 550 WATT-OCZ REAPER DDR2 800 CL4-SAMSUNG 1 TB+250 GB SEAGATE 410AS -LOGİTECH G15-SPARKLE 512 8800GT 256 BİT-Q6600 QUAD CORE 2.4 GHZ-ASUS 1814 SATA-PHİLİPS HD1500 KABLOSUZ KULAKLIK-LOGİTECH Z2300-LOGİTECH V450 MOUSE

• quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Dünden beri bahsettiğim durum buydu. Dün haftalar öncesinden ayarlanmış bir yönetim buluşması vardı. Ne Gün, ne de herhangi bir programcı yoktu forumda. Forumda kalan mevcut yöneticiler de anlık durumlara müdahale edecek yetkiye sahip kişilerdi. Ancak forum güvenliği açısından bunu gelip forumda açık açık söyleyemezdik. Bu yüzden sabırlı olmanızı istedim durmadan.

Lütfen artık bu gibi durumlarda işin aslını öğrenmeden yönetime saldırmayın. Unutmayın ki burada birçok arkadaş hiçbir karşılık almadan görev yapıyor, sırf forum düzeni sağlanabilsin diye. Ama dün gelip buradaki yöneticileri PKK'lı bile ilan ettiniz. Umarım bu tür tatsız olaylar tekrarlanmaz.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve tüm Türk milletine baş sağlığı diliyorum.

@musakka dünden beri neyi bahsediyordunuz anlayamadım burada bir öneri sunduk sadece bir öneri ama maalesef saltuk ve patron mevcut yöneticiler anlık durumlara müdahale edebilecek yetkiye sahip olan kişiler olarak lanse mi ediyordunuz güldürmeyin beni eğer bu topicde emin olun sağolsun @comiser olmasaydı tansiyon halen yüksekti anlatabildimmi? anlatamadıysam bu topici baştan sona bir daha okurmusunuz?http://forum.donanimhaber.com/m_18530381/mpage_1/key_/tm.htm

birde dediniz ki Ama dün gelip buradaki yöneticileri PKK'lı bile ilan ettiniz. bunu dediğiniz için yadırgıyorum ayıp ettiniz çok ayıp hangi türk insanı böyle bir şey diyebilir emin olun dh üyeleri olarak provakasyona gelmeyeceğiz

not : bu arada dhnin foruma eklediği siyah kurdela ve türk bayrağı logosu eklediğiniz için tebrik ederim.

Bahsettiğim konu, mevcut yöneticilerin ne foruma bayrak koyma yetkisinin, ne de programlama ile bunu yapabilecek hakka sahip olmadığıdır. Sen farklı şeyden bahsediyorsun. Ben burada bayrak ve kurdale konulmadığı için bizi PKK'lı ilan eden insancıklardan bahsediyorum. Sen "Hangi Türk insanı böyle diyebilir" diyorsun ancak bütün gece bu mesajlar ile karşılaşan, hatta durumu abartıp bir şekilde yöneticilerin msn adreslerini alıp doğrudan msn üzerinden bunu yapan kişilerden bahsediyorum. Sanırım yeteri kadar iyi takip etmiyorsun forumu. Ayıp eden burada bunları açıklayan biz oluyoruz ya, ben asıl ona yanıyorum.

İyi geceler hepinize.

Hiperaktif Bilgisayar Kullanıcısı @ 40°

• çok güzel ve kaliteli olmuş. anasayfaya da çekinilmeden konmalı. birde yoğun istek için değil hür bir düşünceyle konulduğunun vurgusu yapılmalı.

teşekkürler.eyw hepinize
    Sarı dalgalı saçına, yüzüne, dudağına, gülüşüne, bakışına, gözüne, endamına, eline, parmağına, sesine, ismine, yürüyüşüne oturuşuna, yanağına, gamzene, burnuna, boynuna, sarılmana, sevmene, kokuna, koynuna, sıcaklığına, herrşşeyine sana tarifsiz aşığım. Düşünebildiğim kadar hızlı konuşabilmem gerek sevgimi anlatmak için... AB RH(-)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.