Merhaba iyiyim siz nasılsınız Salyangoz tipli paslanmaz çelik premix eşanjör, pirinç hidroblok gruplu kombi istiyorsanız Baymak lunatec iyi tercih 31 mayıs'a kadar 7 yıl garanti Yine aynı özelliklerde Eca proteus premix,alarko super fit suf,daikin vz,airfel maestro smart olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
**BAYMAK LUNATEC** Kullanıcıları (2. sayfa)

-
-
teşekkürler hocam iyiyim şükür.Edirne de şuan kömür fiyatlarındaki artışlardan dolayı neredeyse tüm merkezi siteler doğalgaza dönüşecek.Aidatlar 1200 ila 1500 olacağı söyleniyor.
Haliyle eş dost danışıyor bende sizi takip ettiğim kadarıyla doğru bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyorum.
Şuan fiyat/ performans , yaygın servis ve bol yeden parça odağında önerilerde bulunuyorum.Yoksa bosch buderus gerçekten biraz abartı.
Bu ışıkta yazdığınız cihazları söyleceğim.ancak warhmhause konusunda da güncel yorumlarınızı almak isterim.teşekkürler iyi günler dilerim hocam.
-
daha f/p olarak
baymak lambert lpy compact ve baymak dolcevita dpy compact var
aynı altyapıdaki cihazlar fark az denecek kadar az, fiyat daha uygun
sanica java ve dizayn kombitech plus'ta var ama Edirne merkezde servisleri nasıl ve MH nasıl bilmiyorum tabii Baymak gibi olamazlar. Baymak'ın MH daha iyi. ama son derece başarılı cihazlar
plastik aksam içermeyen başarılı ürünler
bütçesi az olanların tercih ediyor
gökdeniz TOPRAKyoutube
Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829https://www.youtube.com/watch?v=FIXGqsav5wkgökdeniz TOPRAKyoutube
Ankarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829https://www.youtube.com/watch?v=fOpHZQNiP9ozonguldak kombi servisiyoutube
Sanica Java 2400 yoğuşmalı kombi, nasıl? http://zonguldakkombi.com/ 05376511033https://www.youtube.com/shorts/qbvtEeSQEyE
-
teşekkürler hocam.Evimde müteahhit in taktığı kombi dizayn dı kore malı ilk fason ürün lerinden.Açıkcası pek verimli olmayan sesli bir kombiydi söküp 1+1 e taktık maşallah diyeyim 7 yıldır kiracı kullanıyor.
Sanica java hoşuma gitsede gerek marka algısı gerekse fiyat performans ından dolayı sevmediğim den tavsiyede edemem.Hele her yıl bakım şartlı 7 yıl garanti olayı ile markadan iyice tiksindim.
Sizinle öneriniz ile warmhause ewa 24 ve baymak lunatec önereceğim ama duo tec hangisi iyidir?
Birde hepsinde mi 7 yıl var şuan bakım şartsız?
baymak dolcevita dpy ve lpy compact ön paneli çok ilker geldiği için sevmedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizayn kombiler artık yerli üretim
Ewa ve lunatec arasında komponent farkı yok benzer cihazlar birbirlerine karşı üstünlükleri yok baymak Mh ve servis ağı yönünden önde
Baymak dolcecita dpy compact ve lambert lpy compac lcd ekran küçük ve düğmeler kaliteli değil ama ön kapağı kaldırınca komponent kalitesi çok iyi ve fiyatı uygun 6600 6800liraya bulunuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
anladım hocam.Peki warmhause güncel olarak nasıl?
güncel olarak değil ben genel olarak warmhaus öneriyorum kombileri gerçekten kaliteli ama MH nasıl bilmiyorum sonuçta yeni bir marka forumda kullanan yüzlerce arkadaş var
-
şuan 5 yıl şartsız Garanti devam ediyor mu hocamm
Valla bir abinin 1+1 i için aldık şanstır anakart fabrikasyon arızalı çıktı sanırsam kronik miş.Servis kısa sürede değiştirdi.
Şuan baymak 7 yıl garanti den dolayı tavsiyemde ön sırada.
ewa'nın 5 yıl garantisi bitti sanırım MH aramanız lazım
-
bitmiş sanırsam hocam.
Aslında birkaç yerde bosch 2200 5 yıl garanti gördüm.Bende biliyorsunuz 2300 var ama şuan 2200 alırdım 1/5 modülasyon dan dolayı.
Fiyat /performans uzun garanti yönünden aslında 2200 de önerebilirğm.Neticede 2200 2300 kadar sessiz kombi yok ama arkadaşların zaten dışarıda olacak kombi biri mutfakta istiyordu dedim ses ister istemez oluyor balkonda doğalgaz şofben alt yapısı çekilmiş ancak şohben takılmamış.Bundnian dolayı hiç elleme yerine taktır dedim.
Son olarak
baymak lunatec ve Bosch 2200 diyorum ozm.
Bosch Buderus gerçekten sağlam ancak silindirik alüminyum kazan, plastik hidroblok daha önce de konuştuğumuz gibi hoşuma gitmiyor.
Öncelikle baymak lunatec tavsiye edeceğim gibi görünüyor.teşekkürler hocam
merhabalar,
yeni evimize yakın zamanda geçeceğiz. ısınma sistemimiz yerden ısıtma.
kombi alacağız, baymak lunatec fiyat olarak bana çok mantıklı geliyor.
baymak ve eca arasında kararsız kaldım.
yerden ısıtma için oda termostatı kullanmak mantıklı mıdır?
bazıları oda termostanın gereksiz olduğunu ve daha fazla sarfiyata sebebiyet verdiğini belirtmiş.
yerden ısıtma için oda termostatı mantıklı mıdır? eğer mantıklı ise baymak lunatec ile en iyi çalışabilecek termostat nedir bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
-
Merhaba
Yerden ısıtma borularınız oksijen bariyerli mi oksijen bariyersiz mi
Baymak ile eca'nın hangi kombisi arasında kaldınız model nedir?
Yerden ısıtmada kablosuz hassasiyeti 0.1 0.2c, on off oda termostatı öneririm hatta tpi algoritmalı olursa iyi olur
Honeywell T3R gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
kırmızı kılıflı boruyu sıyırın içinde şeffaf veya beyaz boru vardır orada oksijen bariyerli veya oksijen bariyersiz yazabilir
eğer tesisat boruları oksijen bariyerli ise bence kombi altına tortu tutucu ve hava ayırıcı alın
eca calora'nın hidroblok grubu plastiktir
baymak luna tec'in ise pirinç
baymak lunatec ve baymak brötje startec birbirine çok benzeyen cihazlar sadece premix eşanjörlerinin markaları farklı
iki eşanjör de paslanmaz çelik ama markaların farklı
diğer komponentleri aynıdır
eca alacaksanız eca proteus premix alın veya baymak luna tec
31 mays'a kadar baymak luna tec alıp montajı yaptırıp gazı açtırırsanız servis 7 yıl garantili olarak onaylıyor
cosa,honeywell akıllı oda termostatı ikiside olur forumda ikisinin de konusu var bence girip okuyabilirsiniz
-
Teşekkürler bilgiler için, döşeyen ustaya da soracağım, diyelim oksijen bariyersiz boru döşedi, bu bizim için dezavantaj mıdır? Bazı konularda bazı kombilerin oksijen bariyer ya da bariyersiz olarak sıkıntılı olduğunu okudum, yüksek ihtimal baymak lunatec alıcam, lunatec alırsa oks bariyer veya bariyersiz olması kombide sıkıntı yaratır mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi sistemi döşeyen usta ile görüştüm boru oksijen bariyerliymiş
o zaman baymak luna tec taktırın başka birşey yapmanıza gerek yok
bir de yazdığınız oda termostatlarından birini alın
-
Yardımlarınız için çok teşekkürler hakkınızı helal edin
hocam selamlar arkadaş baymak lunatec i beğendi yakında alacak ama modülasyon oranı hakkında bilgi bulamadım1/5 mi 1/4 mü acaba?
Birde bosch 2200i sanırsam yıl sonuna kadar 5 yıl garanti varmış oda aklımıza yattı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X