< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
** BAYMAK İDEE ** KULLANICILARI (4. sayfa)
-
-
Bende bugun 160m2 evim için baymak idee 39 modelini aldım alırken çok kararsız kaldım 35 ve 39 arasında. Evimde toplam 4 buyuk boy 1 orta boy 2 kucuk boy petek var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ev büyük baymak idee 39 iyidir
teşekkürler 50 yaptım.
bu arada şöyle bir şey okudum doğru mu acaba.
"baymak idee kombide 24 veya 39 farketmez hepsinde aynı sirkilasyon pompası var."
bu doğru olabilir mi.
mantıksız geldi bana.
ama hala kollektörün sonundaki ve dubleksin üst katlarında ısınma az olduğu için olabilir de diyorum.
şimdi diyelim ki böyle
forumda okuduğum kadarıyla eski pompalarda 2-3 kademe ayarı varmış. bizimkinde yoktur herhalde.
bu pompa hepsinde aynı ise kombi dışına ekstra pompa koymadan kombi içine güçlü bir pompa konulabilir mi -
baymak idee nin ilk pompaları aynıydı tek kademeli ve aynı
geçen sene pompalar erpli oldu 2018 ve 2019 model idee lerde modülasyonlu. pompa var
kombi içine pompa koyulmaz dışına ek pompa ve denge kabı monte edilir. o zaman büyük evlerde ısınmayan petek kalmaz
merhaba sıcaklığı 50-55 nasıl yaptınız ? termostatda ayarları mı değiştirdiniz yoksa kombiden ayarladınız ?? -
merhabalar.
sıcaklığı kombi üzerinden ayarladım.
termostatta öyle kalorifer veya sıcak su için sıcaklık ayarı yok.
benimki kablosuz modülasyonlu denilen termostat. başka termostatlarda ayar varsa da bilmiyorum. -
ben idee kombiye ekranlı oda termostatı ve honeywell ta01 dış sensör taktırdım ancak baymakin ekranında dış sıcaklığı göstermiyor. Bu dış sıcaklığı görmemem normal mi?
Teşekkür ederim dostum, bende cosa kurmaya çalışıyorum v3 ama termostat girişlerini yorumunu görünce anladım 👍
-
İyi günler disintegration. Birkaç kombi ve sorun hakkında bilginizi alabilirmiyim.
228 m2 2.5 katlı (çatıda 16 m2 bir oda ve 25 m2 teraslı), dış cephe yün mantolama, çatı izocamlı, doğu/güney/batı (%50'si güneye bakıyor) cepheli ikiz villa (arka cephede başka dubleks ile bitişik) eve taşınacağız. Şehir Van. En az 35 kw kombi önerildi.
Vaillant ecotec 40(35kw) ve buderus gb172 öneriler arasında ama fiyatları yüksek (20.000-22.000)
Ben ise Baymak idee 39(35 kw), Baymak duotec 42 kw ve Eca proteus premix 35 kw. Bu modellerden hangisini öneririsiniz?
1-BAYMAK İDEE 39(35kw) duotec 43 göre daha az enerji tüketiyor ama hem biraz pahallı (duotec ten 3500 tl daha pahallı ve oda termostatı 1500 tl)
2-ECA için düşünceniz nedir
3-Kombici ek devirdayım pompası ve denge kabı takılmasını öneriyor (hem ek maliyet, hem ek enerji harcaması ve devirdayım pompasının ek sesi olacak) sizin öneriniz ne olur bunları takmasam olmaz mı?
-
Merhaba
42kW baymak duo tec,38kW airfel digifel premix ve 38kW daikin vz öneririm
Denge kabı ve ek pompa şart görünüyor çünkü eviniz büyük kombinin kendi pompası yetmeyebilir sıkıntı yaşarsınız
teşekkürler. Baymak idee (39/35 kw)yı önermiyorsunuz ev iki banyolu diye sıcak su konforu iyi diye düşündüğüm için almayı planlamıştım. Peki baymak duotec 42 mi Daikin 38 kw mi. İkisi arasında kalite ve servis açısından, daikin beğeniyorum ama ısıtmada yeni olması servis vs. düşündürüyor
-
daikin vz 38 kw ve airfel digifel 38 kw tamamen aynı mı (daikin 6 yıl airfel 5 yıl garanti, ayrıca isim ve ekran görüntüsü dışında). Çünkü liste fiyatları arasında 1100 tl fark var iken internette 3200 tl farkla airfel daha ucuz. Airfelde de su ısıtma verilmliliği %87 ve kullanım suyu debisi 16/lt yani diakin ile aynı ise airfel alayım. Tabi kalite ve serviside önerirseniz
-
daikin servisi iç malzemede sadece eşanjör farkı var diyor
-
daikin vz 38kw ve airfel digifel premix 38kW aynı kombidir
büyük evlerde 42kW baymak duo tec öneriyorum
bölgenizde baymak ve daikin/airfel servislerini araştırın hangisi evinize yakınsa ve çevrede iyi izlenim bıraktıysa o modele yönelin
-
Ankara Kombi PazarıyoutubeAnkarada kombi tesisat proje gibi işlerinizde yardıma ihtiyaciniz var ise arayarak yada videolarimizin altına yorum ekleyebilirsiniz. ankara ici ücretsiz kesifimiz vardır vatsap telegram gibi kanallardan resim video gibi iletiler göndererek fiyat ve teklif alabilirsiniz 05077304829 05077304829 youtube kanalimiza lutfen abone olmayi unutmayiniz. hangi kombi alınır? en iyi yoğuşmalı kombi markaları 2021 kombi tavsiyesi. en iyi kombi hangisi en iyi kombi markası. en az yakan kombi Ankara'da tutulan kombiler. parçası ucuz az yakan kombi tesisat proje peteğim ısınmıyor. Kombi fiyatları. kombi seçimi. kombi önerileri kombi tavsiyeleri. en ucuz kombi fiyatlari. en uzun ömürlü kombiler. kombi resetleme kombim su eksiltiyor kombiye su basma kombi bakımı temizlemesi kombi filitre temizlemesi ankara dogalgaz KOMBİ en az yakan tasarruflu kombiler kombi fiyatlari kombi ömrü hangi kombiyi almaliyim kombi tavsiyeleri kombide olması gereken özellikler iyi bir kombi seçimi nasil yapilir en çok garantili kombiler ek garantili kombiler dikey baca kombiler bacali kombiler hermetik kombi en ideal kombi fiyatlari Tüm sorunlarınızda kombi ihtiyacınızda kombi almak degistirmek istediğinizde lutfen bizimle iletişime geçiniz 05077304829https://www.youtube.com/watch?v=dCkj8D-RitY
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X