Şimdi Ara

BAYMAK BH13 HERMETIK SOFBEN SU SICAKLIGI DEGISME PROBLEMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
31.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • miy7321 M kullanıcısına yanıt
    Tek çözüm bol miktarda su geçiren büyük duş başlığı kullanmak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zebza

    Tek çözüm bol miktarda su geçiren büyük duş başlığı kullanmak.

    neden suyun debisi çok mu olması lazım.. yeni oturacağım evde de hermetik şofben lazım. öneriniz varmı( bu sorunu vermeyecek) ben demirdöküm ve ariston arasında kaldım.
  • miy7321 M kullanıcısına yanıt
    Ucuz kombilerde su dalgalanması meşhurdur, şimdilik tek çözüm içinden bol miktarda su geçirmek. Hermetik şofben olarak Ariston Next tavsiye ederim, bütçe sıkıntısı yoksa Ferroli Sky alabilirsiniz..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: happymtl

    Evi yeni aldım.benden önce oturan sağolsun sofbeni de yeni almış diye sevindim.ama bir kaç zaman sonra pencereden atasım geldi.lanet bir sofben ya yakıyor yada donduruyor.oğlum banyodan soğudu resmen .uzak durun...

    Bir an kendimi gördüm :)
    Bende yeni aldığım evde BH13 ile karşılaştım.
    Uzak durun arkadaşlar BH13 kod adlı bu lanet cihazdan..
    Anladığım kadarıyla soruna çözüm bulan olmamış.
  • Üstelik servis her geldiğinde, sorunu bilmesine rağmen, yok su sıcaklığını çok artırmışsın da, ondan olmuşta vs.. laf kalabalığı yapıp, cihazda sorun yok demiyorlar mı..
    İlk fırsatta pencereden atılacak cihaz.. BH13..
  • Bende de Arçelik 8000 Hş modeli var. Baymak fabrikasında üretilmiş ve aynı sorun var Çözümü basit birşeyse eve servis çağıracağım ama anladığım kadarıyla hiçbir çözümü yok

    Baymak kombiye lanet olsun
  • Arkadaşlar merhaba, bu sabah şohben çalışmamaya başladı. Resmini çektim, gorüldüğü gibi ekranda 88 yazıyor. Nedendir acaba? ne yapmak lazım? bu basıncı veya doğalgaz basıncı mı düşük anlayamadım, kullanım kılavuzunda da hiçbirşey yazmıyor. Ekranda bir anahtar simgesi var ne oldugu da belli değil, bu kadar da anlaşılmaz yapılmaz ki bir şohben :(
     BAYMAK BH13 HERMETIK SOFBEN SU SICAKLIGI DEGISME PROBLEMI




  • quote:

    Orijinalden alıntı: onore

    Arkadaşlar merhaba, bu sabah şohben çalışmamaya başladı. Resmini çektim, gorüldüğü gibi ekranda 88 yazıyor. Nedendir acaba? ne yapmak lazım? bu basıncı veya doğalgaz basıncı mı düşük anlayamadım, kullanım kılavuzunda da hiçbirşey yazmıyor. Ekranda bir anahtar simgesi var ne oldugu da belli değil, bu kadar da anlaşılmaz yapılmaz ki bir şohben :(
     BAYMAK BH13 HERMETIK SOFBEN SU SICAKLIGI DEGISME PROBLEMI

    Merhaba hocam aynı sorun bende de var ikinci kez tekrar ediyor birincisinde servis gelmiş ben yokken su basıncı az gelmiş filan demiş kısa sürede halledip gitmişler ne yaptıklarını bilmiyorum şimdi ikinci kez oldu bu sefer garanti de bitti. Nasıl çözüm bulabilirim böyle giderse sürekli tekrar edecek bu hata. Baymak aldığım güne lanet olsun doğru dürüst ısındığı da yok zaten.




  • Hocam ben de servis çağırdım. Garanti vardı. Ana kartını değiştirdiler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onore

    Hocam ben de servis çağırdım. Garanti vardı. Ana kartını değiştirdiler.

    Geçen sefer geldiklerinde hiçbir şey değiştirmemişlerdi şimdi garanti bitti kesin değiştirirler. Garanti 2 yıl mı 3 yıl mı hocam ? Garanti belgesinde 2 yazıyordu internette 3 yazıyor.
  • 2 yıl normalde diye biliyorum. ama bazen kampanya yapıyorlar şimdi 3 yıl olmuş olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DENENMİŞ KESİN ÇÖZÜM! baymak bh13 cihazı aynı sıkıntılarla 3 yıl kullandım. En son şofbeni gözden çıkararak üstten söktüm (Baca Kısmını). orada 5cm çapında metal halkayı (Fan kısma Pulu) çıkardım. sonuç inanılmaz. 3 yıldır bi donup bi yaddığım şofben mükemmel çalışıyor. o metal parça hemen baca girişinin altında bulunan kocaman fanın çalışmasını engelliyormuş. ondan sonra cihaz her çalıştığında daha önce duymadığım ve cihaz kapandıktan sonra da bir süre çalışmaya devam eden fan sesini duymaya başladım. böyle bi sorununuz varsa hiç düşünmeden çıkarın kurtutun.
  • Yeni aldığım evde baymak bh13 hermetik şofben çıktı, su bir yakıyor bir donduruyor. ürünün garantisini sorgulattım geri dönüş bekliyorum, hayatımda duyduğum en garip şeylerdenbiri de bu oldu. ürünün seri numarasını söyledim çağrı merkezindeki arkadaş genel merkeze mail atacakmış oradan garantisi olup olmadığını sorgulayacaklarmış onlar geri dönecekmiş. umarım garantisi vardır, garanti dışı bu ürünü yaptıranlar ne kadar bir ücret ödediler yazan olursa sevinirim.
  • güncelleme: 2011-2014 arasında satılan bu ürüne baymak 7 yıl garanti vermiş yılbaşı öncesi gelen servis sensör değişikliği yaptı ancak değişen bir şey olmadı şohben halen yakıyor ya da donduruyor. tekrar servis kaydı oluşturdum. beklemedeyiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: revese

    DENENMİŞ KESİN ÇÖZÜM! baymak bh13 cihazı aynı sıkıntılarla 3 yıl kullandım. En son şofbeni gözden çıkararak üstten söktüm (Baca Kısmını). orada 5cm çapında metal halkayı (Fan kısma Pulu) çıkardım. sonuç inanılmaz. 3 yıldır bi donup bi yaddığım şofben mükemmel çalışıyor. o metal parça hemen baca girişinin altında bulunan kocaman fanın çalışmasını engelliyormuş. ondan sonra cihaz her çalıştığında daha önce duymadığım ve cihaz kapandıktan sonra da bir süre çalışmaya devam eden fan sesini duymaya başladım. böyle bi sorununuz varsa hiç düşünmeden çıkarın kurtutun.

    Madem hort. Bu lanet şofben bende de var bu çözüm yolu ile kedin sonuca ulaşan başka bir arkadaşımız var mı? Yada farklı çözüm önerisi olan su ısınıyor hop bi bakmışsın soğuk, tazyik te sıkıntı yok, filtre temiz. Musluğu kapatıp yeniden açmayınca su tekrardan ısınmıyor illaki kapatıp açacan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bi hort da benden. Burayı okumadan Baymak şofben aldığıma şimdi yanıyorum.

    BH 11 aldık.
    Cumartesi şofben sıcak su vermedi. Musluğu açınca çalışıyor ama ekranda alev simgesi çıkmıyor, dolayısı ile suyu ıtımıyor.
    Bazen ısıtıyor ama bi kaç saniye sonra kapanıyor.
    Pazar günü şofben kendiliğinden çalıştı. Ama bu kez de hedef sıcaklığı belirlediğimiz derece yerine, sürekli dabit sıcaklıkta veriyor. Yani 35 e de alsam 60 a da alsam, o hep aynı sıcaklığı gösteriyor. Isı ayarı yapmanın hiç bir amacı yok.
  • chips kullanıcısına yanıt
    Bi hort da benden o zaman.
    Baymak Bh11 var sıcak su ısıtmıyor sebebini çözemedim.Ateşleme yapmıyor yani.Sebebini bilen var mı acaba ?
  • c-ronaldo42 kullanıcısına yanıt
    Servis çağırdık. Sorun çözüldü.
    Genelde yorum okumadan ürün almam. Ama "hermetik şofben nasıl olsa, neyi kötü olabilir ki" diye düşündüğümden ve Baymak'ı yabancılar aldı diyerekten bunu aldım. Ama demekki araştırmak gerekiyormuş
  • chips kullanıcısına yanıt
    Garantisi vardı servis geldi baya uğraştı 2 saat filan. İçinde bişeyleri filan değiştirdi şuanda iyi gidiyoruz bakalım
  • merhaba arkadaşlar bir hort da benden gelsin,
    bende bh 13 var yıllrdır kullanıyorum, duş yaparken sıcak soğuk olayını termostatik banyo bataryası takarak giderdim, şimdi çok konforlu oldu tavsiye ederim.
    marka isteyen olursa gpd nin ucuz olan modeliyle uyumlu çalışıyor. ama çalışma mantığı hepsinin aynı olduğu için diğerleriyle de sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.