Şimdi Ara

Baykuşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
5.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bi arkadaşım baykuş göz oyar dedi ne kadar doğru bilmiyorum ama sizde kısa ve öz baykuş hakkında bilgi paylaşabilir misiniz? [İnciye Getirmeyin Lütfen]

• Yuvası yakınsa saldırdığını bilirim ama diğer türlü insanlara nadir saldırır.Direk başa saldırdığı için kör edebilir.
  • peki ben gündüzleri pek baykuş görmüyorum gündüz görebilirlermi genellikle nere yaşarlar.

Baykuş Yavruları;
     Baykuşlar
  • Baykuş avcı bir hayvandır ama yavrularının olduğu ağaca tırmanmaya çalışmadığın sürece sana saldıracağını pek sanmıyorum. 15 yıl önce falan durduk yere biz arkadaşlarla sitenin damındayken çok yakınımızdan tam üstümüzden uçtu amacı saldırmak mıydı bilmiyorum. Birde arkadaşın güvercinlerinin olduğu kuşluğa girmiş gece parçalamış hemen hepsini. Ondan sonra arkadaş şahin almak için para biriktiriyordu
  • Etçil hayvandır , aç bırakmayacan .
  • evet baykuş göz oyabilir bizim yakınlarda bir anne baykuş vardı yavrusunu kedi yemişti hıncını benden aldı kafama pençelerini soktu dikiş attırmıştım kafaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: colibra_34

evet baykuş göz oyabilir bizim yakınlarda bir anne baykuş vardı yavrusunu kedi yemişti hıncını benden aldı kafama pençelerini soktu dikiş attırmıştım kafaya

of amma kötü durum kafanı yukarı çeker gibi bişey hissettin mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir şey yapmaz baykuş.. Gece çıkar avlanır.. Ağaç kovuklarında,bacalarda yuvalar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DisCoKraL

quote:

Orijinalden alıntı: colibra_34

evet baykuş göz oyabilir bizim yakınlarda bir anne baykuş vardı yavrusunu kedi yemişti hıncını benden aldı kafama pençelerini soktu dikiş attırmıştım kafaya

of amma kötü durum kafanı yukarı çeker gibi bişey hissettin mi

Alıp yuvasına atacaktı beni , mahalleli zar zor tuttu .
  • Baykuşun gece gelip yakınında öttüğü evden ölü çıkar derler bi de.
  •  Baykuşlar
  • gidip de dürtülmediği sürece insana zarar verecek bir hayvan yokdur insanın kendisi hariç
  •  Baykuşlar
     Baykuşlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.