Şimdi Ara

Baykal CHP'si vs Kılıçdaroğlu CHP'si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Deniz Baykal'ın şu konuşmasını dinleyince Kılıçdaroğlu bi tuhaf geldi bana.

• Baykal'ın Chp'si Erdoğan'ın en büyük arzusudur.

Kılıçdaroğlu'nun Chp'si diye bir şeyse yoktur. CHP her görüşten insanın olduğu bir parti haline gelmiştir ve Ak parti'yi bir sonraki seçimlerde iktidardan indirecektir.

Baykal dediğiniz adam evli sekreterini millet vekili yapmıştır. Neden yaptığı konusu bellidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 1 Mayıs 2020; 10:10:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baykal %20 alayım Antalya'ya çekileyim kafasında biri, Erdoğan'ı başımıza musallat eden de ta kendisi.Hatta gizli Akp'li olduğunu bile düşünüyorum.
  • 2003'te Erdoğan'ın milletvekili seçilmesinin ve başbakan olmasının önünü açan düzenlemeye onay verirken bunu "milletin takdiri" diye savunmuştu. Kılıçdaroğlu'na kalsa bu meseleyi şahsileştirir, ülkeyi erken seçime götürürdü ve böylece Erdoğan'a yepyeni bir mağduriyet kozu verirdi.

Hangisinin AK Parti'ye daha çok çalıştığını herkes biliyor aslında.
  • Tepemize zaten bunları baykal getirdi baykal ne diyorsun ya arkadaş.
  • Kılıçdaroğlunun liderliğinde ki chp elbette ki daha iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baykal halktan kopuk bir sosyal demokrattı.kaset olayı olmasa idi bugün hala chp nin başında işi. Chp nin yerine olsam bir kişi sadece 2 kez parti başkanlığı yapabilir diye madde koyardım. Ve bunu da değiştirilemez madde olarak belirlerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 2 Mayıs 2020; 9:48:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne oldu akpli mhpli arkadaşlar, amerikadan para gelip eğlenirken ,avrupa ile el ele Atatürkçülere statükocu,faşist,darbeci, açılım karşıtı diyordunuz ,hala para gelse aynen davranırdınız şimdi işler sıkıntıya mı girdi ,güneyde kürdistanmı kuruldu ? baykallı chp nerde diyorsunuz? Atatürkçüleri harcarken iyiydi.

Daha durun siz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 2 Mayıs 2020; 10:19:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.