Şimdi Ara

**===BAYERN MÜNİH===**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu senenin fırtına takımı olacaklar sanırım. Lig başladı 3 hafta oldu ve 10 gol atıp daha henüz gol yemediler. Ondan daha önemlisi oynadığı maçlarda rakibe müthiş bir pres uyguluyorlar. Bu haftaki Hannover maçında rakiple adeta dalga geçtiler. Bana Fatih Terim'in 4 yıllık o Galatasaray'daki presli futbolunu anımsatıyorlar. Üstelik kadroları oldukça kaliteli. Ribery döktürüyor, Hamit mükemmel oynuyor. Bence bu sene büyük bir aksilik olmazsa UEFA kupasını da alır diye düşünüyorum. Ve herkese Bayern Münih maçlarını izlemelerini tavsiye ediyorum. İşte Bayern Münih Kadrosu ;

Oliver Kahn, Willy Sagnol, Lucio, Daniel van Buyten, Martin Demichelis, Philipp Lahm, Marcell Jansen,
    Valerien Ismael, Franck Ribéry, Hamit Altintop, Zé Roberto, Andreas Ottl, Mark van Bommel,
    José Ernesto Sosa, Bastian Schweinsteiger, Luca Toni, Lukas Podolski, Miroslav Klose, Jan Schlaudraff

• şu anki kadro yapısıyla, bundesligada tek rakipleri var oda shalke 04 ama onlarında bu seneki durumları belli, gerçekten çok güzel takım oyunu oynuyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: dekonline

Oliver Kahn, Willy Sagnol, Lucio, Daniel van Buyten, Martin Demichelis, Philipp Lahm, Marcell Jansen,
    Valerien Ismael, Franck Ribéry, Hamit Altintop, Zé Roberto, Andreas Ottl, Mark van Bommel,
    José Ernesto Sosa, Bastian Schweinsteiger, Luca Toni, Lukas Podolski, Miroslav Klose, Jan Schlaudraff

bende BAYERNi begeniyorum mükemmel oynuyorlar ama defansa bir- iki yildiz alirlarsa süper olur sanki defanslari biraz zayif gibi (Lucio hariç)
  • Evet doğru Almanya liginde 3 maçta 10 gol atıp hiç yememişler.
    Şaka bir yana bence bu seneye damgasını vuracak takımdır. Şiddetle izlenmesini tavsiye ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray Chelsea Atkısı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.