Şimdi Ara

Bayanlara Bisiklet Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar kız arkdasıma bısıklet alıcam 24 jant mı 26 jant mı alsam karar veremedım...

sizce hangısını almalıyım?

tavsıyelerınız dıkkate alıncaktır butcemız max 350 TL

• Hocam size Kron xc 250 26" öneririm. Kadro boyunu arkadaşınızın boyuna göre seçersiniz. Muhtemelen 16" olur. Konunuzu kirletmek gibi olmasın ama ben de eşim için 1000 lira civarına bisiklet bakıyorum. Bunun için de öneri de bulunanlar olursa sevinirim. Bu arada şehir bisikleti bakıyorum ama tasarımı da önemli. Daha önce Xc 250 lady kullanıyordu. Tasarımını çok sevmişti ancak bu sefer daha hafif ve şehir kullanımına yönelik bir bisiklet arıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orod-Dain -- 1 Mart 2014; 10:03:05 >
  • soyledıgınız bısıklet suan ıcın butcemı asmakta hocam ama tesekkur ederım yınede

bu arada tavsıyelerınızı beklemekteyız aynı zamanda sehır bısıkletı konusuda benide düşündürmnektedir

tavsiye ve daha cok deneyım bekliyoruz sımdıden herkese tesekkürler
  • Aliminyum kadro Kawasaki var, 611 lira, piyasadan 100 lira kadar hesaplı, konusuna bir bakın!
    Bayanların seveceği gibi bir şey ama erkek bisikleti diyor!

http://forum.donanimhaber.com/m_88838239/tm.htm
  • hocam ıslerım ıyı gıtmıyor bu sıralarda modelı dusurduk mondıal almaya karar verdık
  • Bianchi selen modelini aldım nasıl sizce
  • 350 liraya alacağınız bisiklet pek kaliteli olmaz diye düşünüyorum. Çin malı motorlar gibi, başta güzel gelir ama ne kadar iyi baksanız da zaman içinde kendi kendine bozulur, çürür gider.

Bütçeyi biraz daha artırın çünkü bisiklet sonuçta. Bir kere alacaksınız, belki 10 belki 20 yıl bineceksiniz. Bunu da düşünün. Hem sağlam bir şey alın ki ileride anısı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çocuk Scooter tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Şehir İçin Bisiklet Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.