Şimdi Ara

baya soru var içerde...... giren yanıtlasın pls (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi gizli soruda var :D hehe daha oyunu oynamıyoz konuşuyom valla :D arkadaşa verdim downloadı yarın gitcem almaya en geç akşamına server açılırsa başlarız arkadaşla oynamaya bilen en başta neler yapılır anlatmak isteyn varsa affetmeyen_emre@hotmail.com oyundaki nikim affetmez :D
  • en başka sen lvl kasmaya bak
    bu arada silk point war onu hiç vermicen ki ilerde masterları açasın.(bence gerekli)
    daha çok war anlatıcak şey ama sen bu LİNKE bak anlarsın

http://forum.donanimhaber.com/m_5336813/tm.htm
  • bugün diablo2 +expansionu 1 günde bitirdik landan baya kişi oynuyoz 4-5 kişi canım sıkıldı netten böle oynayayım dedim KO ' ya baktım arkadaşlar diyor hile yapıyom regedit ayarlarına giriyom şunları yazıyom tüm büyüler açılıyor falan dedim böleo yun olmaz hile desen var hack desen var lag desen var baktım böle bi oyun varmış ee buraya geleyim dedim bende
  • offf arkadaşa gittik bi cd yazamadık yuh bize ya indiriyom valla giden gitsin
  • elini korkak alıstırma ver download ı gitsin
  • YAA FAZLADAN ÜYELİĞİ OLAN BİRİSİ FAZLA ÜYELİKLERİNDEN BİRİNİ BANA YOLLASIN LÜTFEN
  • kardeş sakın öle bişi yapayım eğer yaparsan gizli sorunuda değiştir yoksa tam lvl gelmişsin 30 ' a falan tak diye gider üzülürsün sonra
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.