Şimdi Ara

BAU simulator Yardıma ihtiyacım var!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mission 3 te, çok büyük bir alan var beton kaplamak için. Ben aracı yerleştiriyorum çok güzel gidiyor. Döküyorum bir bölümünü sonra farklı yere hareket ettiremiyorum. Siz nasıl yaptınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Arkadaşlar mission 3 te, çok büyük bir alan var beton kaplamak için. Ben aracı yerleştiriyorum çok güzel gidiyor. Döküyorum bir bölümünü sonra farklı yere hareket ettiremiyorum. Siz nasıl yaptınız?

İlk önce beton kamyonunu yanaştırın betonu dökün sonra başka yerlere beton dökmek için beton kamyonunu ilk haline getirin(kolları kapatın)Q ya basmayı unutmayın sonrada TAB'a basarak kamyonu hareket ettirin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ji EndoJi

quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Arkadaşlar mission 3 te, çok büyük bir alan var beton kaplamak için. Ben aracı yerleştiriyorum çok güzel gidiyor. Döküyorum bir bölümünü sonra farklı yere hareket ettiremiyorum. Siz nasıl yaptınız?

İlk önce beton kamyonunu yanaştırın betonu dökün sonra başka yerlere beton dökmek için beton kamyonunu ilk haline getirin(kolları kapatın)Q ya basmayı unutmayın sonrada TAB'a basarak kamyonu hareket ettirin

Başka bir sorunun olursa PM at cevaplarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.