Şimdi Ara

Battlestar Galactica (2004-2009) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
7
Favori
38.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar diziye başlayacağımda ilk bölümde özet ile başlıyor. miniseri varmış onu mutlaka izlemelimiyim. indirdiğim 4 sezonluk pakette yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orgulas

quote:

Orijinalden alıntı: Kénan

Dizide bir noktada gariplik sezdim. Daha ortada Dünya yok teknoloji nerelere gelmiş. Anlatılmak istenen sadece bir senaryodan ibaret mi yoksa gerçeklik payı mı var? Bu konuda oldukça kuşkuluyum.

Dikkat ettiysen melekler 'Bunların hepsi yaşandı ve tekrar yaşanacak.' gibi bir laf ediyorlardı. Yani ortada bir döngü var.Dünya'da yaşam oluyor ve insanlığın kendini yok etmesinden bitiyor. Gaius kılığındaki yaratıcı bu sefer başka yerde tekrar şans veriyor insanlara. Kolonilerde mesela. Bu sefer de cylonlarla kapışırken ırk yok oluyor. Sonra tekrar Dünya ya da başka bir gezegende yaşam tekrar başlıyor. Döngünün başında Dünya'dan kaçan insanlar olduğundan da 2000 yıl boyunca Dünya'nın olduğu dedikodusu kolonilere kadar geliyor. İnananı var, rivayet diyeni vardı zaten.

Dee olayına ben de takılmıştım. Bir şey yokken sıktı kafasına gitti ve hiç de üstüne gidilmedi. Kötü oldu dizi açısından.

Üstâd Dee' nin intahar nedeni çok açıktı. Dee yaşadığı onca trajediden sonra aşık olduğu Lee ile Starbuck' sı sevdiğini bilmesine rağmen belki benide onun kadar sever düşüncesiyle evlendi ancak büyük hayal kırıklıkları yaşadı. İntahar ettiği gece ise Lee ile harika bir akşam geçirmiş ve mutlu olmuştu, hatta odadaki arkadaşı bile Dee' nin çocukluk resmini göstererek parlıyorsun demişti. Dee' de hep öyle hatırlanmak istediği ve daha fazla kaosa dayanamayacağı için en güzel anında intahar etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocqo

arkadaşlar diziye başlayacağımda ilk bölümde özet ile başlıyor. miniseri varmış onu mutlaka izlemelimiyim. indirdiğim 4 sezonluk pakette yoktu.

miniseries izlemelisin pilot bölüm gibi düşünün mini seriesi...onu izledikten sonra 1.sezondan başlicaksınız

ulan hayatımın dizisi bu bsg be lost oz supernatural hikaye bunun yanında hele o 3.sezon finali neydi öyle ayakta 20 dk düşündüm nasıl böyle birşey olabilir diye
  • aynen izledim miniseriyi şuan 3 sezon ortalarındayım zaten. gerçekten sardı dizi. herşeyiyle izlettiriyor karakterler olsun senaryo olsun.
  • af dileyerekten, up'lamak zorundayım. bu diziye başlamak istiyorum ama, caprica'yı anlattı bana arkadaşım, önce onu mu izlemem lazım yoksa direk battlestar galactica izleyip sonra mı caprica'yı izlemek lazım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: morgalfabesi

af dileyerekten, up'lamak zorundayım. bu diziye başlamak istiyorum ama, caprica'yı anlattı bana arkadaşım, önce onu mu izlemem lazım yoksa direk battlestar galactica izleyip sonra mı caprica'yı izlemek lazım?

caprica da cylon ırkının yaradılışı anlatılıyo.bsg'da cylonlardan kaçışını yeni dünyanın arayışını anlatıyo. bence caprica dan başla sonradan başlarsan bayağı bi bayabilir dizi çünkü bsg gibi sürekli ekşın yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtspk

quote:

Orijinalden alıntı: morgalfabesi

af dileyerekten, up'lamak zorundayım. bu diziye başlamak istiyorum ama, caprica'yı anlattı bana arkadaşım, önce onu mu izlemem lazım yoksa direk battlestar galactica izleyip sonra mı caprica'yı izlemek lazım?

caprica da cylon ırkının yaradılışı anlatılıyo.bsg'da cylonlardan kaçışını yeni dünyanın arayışını anlatıyo. bence caprica dan başla sonradan başlarsan bayağı bi bayabilir dizi çünkü bsg gibi sürekli ekşın yok.

tamamdır hocam sağolasın

• Bluray rip ini indirdim komple tüm sezonların yeniden izliyorum (Sanki hiç izlememişim gibi ) extended edition oldugu için arada ufak tefek sürprizler oluyor.Gerçi hiç biride ah keşke buda olsaydı dedirtecek cionsten değil.

Hiç izlememişler için izleme sırası :

- Mini series ile başlasınlar (1&2)

- Sezon 1

- Sezon 2

- Sezon 2 bitince BSG Razor

- Sezon 3

- Sezon 4

- Sezon 4 bitincede 'The Plan'
  • The Shape of Things to Come - BSG Solo Piano

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 24 Ekim 2011; 13:24:35 >
  • bir ara izleyeceğim,burada da nasıl izleneceğini soran arkadaşlar olmuş.rehberi vardı ekşi'de:

http://www.eksisozluk.com/show.asp?dbbk=1&t=battlestar+galactica+seyir+rehberi

tabii ne kadarını izlemek gereklidir gerekli değildir bilmiyorum,bilen arkadaşlara sormak lazım o kadarını da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

bir ara izleyeceğim,burada da nasıl izleneceğini soran arkadaşlar olmuş.rehberi vardı ekşi'de:

http://www.eksisozluk.com/show.asp?dbbk=1&t=battlestar+galactica+seyir+rehberi

tabii ne kadarını izlemek gereklidir gerekli değildir bilmiyorum,bilen arkadaşlara sormak lazım o kadarını da.

Seni cok kiskaniyorum, keske ben de hic izlememis olsaydim da
    soyle bastan baslasaydim.
    Yine Starbuck'i ozledim birden.

Nothing but the rain

• Arkadaşlar bende izlemeye başladım ama " Battlestar.Galactica.S01E01 " böle başladım ama başından eski bölümler dedi anlamadım daha önce bölümmü vardı , ilk nerdne izlemeye başlıyım .

ups , tam yukarda verilmiş güzel bir rehber .

- battlestar galactica sezon 1 - 1978-1979 - 21 bölüm
    - battlestar galactica sezon 1 - 1980 - 10 bölüm (kendisi 1978'deki sezonun devamı) (bkz: spin-off) (bkz: sequel)

-----------------------------------------------------------------------

- battlestar galactica mini series - 2003 - 2 bölüm
    - battlestar galactica sezon 1 - 2004-2006 - 13 bölüm

ozaman mini serieslerden baslasam yeterli sanırım , okadar 80 li yıllara gitmeye gerek yok sanırım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 28 Ekim 2011; 15:13:51 >
  • Benim yazdığım seri gibi gidin zira web episodes minik kısa web klipleri bölüm vb değil (Çok da karışır sıra) 80 li senelere de gitmeye gerek yok o dizi apayrı bir dizi direkt bunu takip edin (En son Bluray rip lerini indiridim bende yeniden seyrediyorum ara ara :) )
    Bluray dede sıralma böyle.

- Mini series ile başlasınlar (1&2) (Yazdığınız gibi 2003 2 bölüm bunlar)

- Sezon 1

- Sezon 2

- Sezon 2 bitince BSG Razor

- Sezon 3

- Sezon 4

- Sezon 4 bitincede 'The Plan'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 28 Ekim 2011; 15:55:51 >
  • @ vipracing , saol gerçekten bende indiriom şimdi miniseries bakalım beğenecekmiyim , stargate hayranıydım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevenhilli

@ vipracing , saol gerçekten bende indiriom şimdi miniseries bakalım beğenecekmiyim , stargate hayranıydım .

Estagfurullah,

Mini series 1 ve 2 biraz yavaştır zira karakterleri vs tanıtıyor daha sonra iş ilginçleşmeye başlıyor Umarım beğenirsiniz benim en sevdiğim drama&sci-fi dizisidir.
  • bu sezon 1 öncesi zorrentte ve mamundada yok , ismi tam olarak ne olarak geçiyor . Link mink birşeyler atın pm den , bi başlayamadım şuna
  • Söylediğin iki sitedede var tüm sezonlar filmler ve 2 saatlik pilot bölüm içinde olarak başlığa ona göre bak sadece pilot bölüm diye arama
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.