Şimdi Ara

battleping=account hırsızlığı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben aionu türkiye'de ilk çıktığında oynamaya başlamıştım.birkaç hafta sonra ping sorunu baş gösterince arkadaşla beraber battleping kurduk.

oyunu yaklaşık 1 sene oynadık.bu süre zarfında ne bi hile ne bi bot vs hiç ama hiçbişey kullanmadık başka.

tam 1 sene sonra aynı gün ikimizin charı da soyuldu.bizim gibi lejyondan başka bir arkadaş tada durum aynı oldu.bizde oyunu bıraktık.oyunu oynadığımız bilgisayarlarda mailimizi bile açmıyoduk.

benim aklıma bitek bedavaya kurduğumuz(free versiyon) battleping geliyor.bu adamlar bu programları babalarının hayrına yapmıyo ya.beleş veriolar önce millet bi güzel kullanıyo.

sonra kinah ihtiyaçları vs olduğunda charları soyuyolar.

şu anda oyuna yeniden başlama aşamasındayım ve bi karar vermem gerekiyor.

1- sizce tahminim doğrumu böle programları kullanmanın her zaman riski varmı sizce.

2-battleping in şimdi paralı versiyonu var heralde.aylık 10 TL diyolar.bide wtfast varmış 20 TL.sizce paralı versiyonları kullansam yine aynı risk olurmu?

3-eğer paralılarda risk yok diyorsanız yukarda yazdığım programlardan hangisi daha iyi veya tavsiye edeceğiniz başka programlar var mı?

4-bide son olarak zamanında bu free versiyonları yayınlayıp sonra milleti soyanlarla örneğin bugünkü paralı battleping i yayınlayanlar farklı adamlarmı.nasıl bi iştir bu?

• Battleping'i ben ve legion arkadaşlarım yaklaşık 8 - 9 kişi 1,5 seneyi aşkındır hem ücretsiz(beta sürümünü) hemde ücretli sürümünü kullandık hiç birimizde ne bi hacklenme nede soyulma vakası oldu.
    Bence sorununuz battleping'den değil çok farklı bişeyden soyulmuş gibi duruyorsunuz ama ikinizin aynı anda soyulması garip acaba 2 nizinde ortak kullandığı başka programlarda varmıydı, başka sebeb ne olabilir ?
    Paralı versiyonlarda benim önereceğim program kesinlikle battleping olur. Hem BattlePing i hem WTFast ı testetmiş biri olarak en iyi sonucu BattlePing de aldım. WTFast 100 ping den aşağıya inmezken, Battleping 75-80 ping değerlerini gösteriyordu. Acaba benim mi internet bağlantımdan kaynaklanıyor diye diğer arkadaşlara da kullandırttım WTFast ı onlarda da sonuç aynı çıktı.
    Tabi karar senin 2 sininde ücretsiz Trail sürümleri mevcut indirip deneyin hangisinden daha iyi performans alırsanız onu kullanın.
    Yanlız oyun 28 29 şubatta çıktığında battleping i deneyeyim dedim fakat oyuna giremedim Battleping in patch atacağı söyleniyordu bu soruna noldu naptılar şuan için bir bilgim yok deneme sürümü bittiği için deneyemedim.

• batleping için patch attılar şuan sorunsuz çalışıyor, battleping çıktığı günden beri oynuyorum bende herhangi bir sorun, hack falan çıkarmadı.
  • Battleping'i hem ücretli hem ücretsiz kullandım hiçbir sorun çıkmadı. Ayrıca wtfast'i de kullandım ama bp 10-20 ms kadar daha iyiydi.
  • Battleping böyle bir şey yapsa kokusu çıkardı, zaten böyle bir şey yapmaz.

F2P oyunların kaderidir soyulmak. Gold satan firmaların ve oyunu yöneten şirketin paraya ihtiyacı var. Şu an GameForge'da güvenlik sıfırın altı -10. Büyük ihtimal girdiğiniz bir siteden veya indirdiğiniz bir programdan ötürü haklenmişsinizdir.

Şimdi F2P oyunlarda soyulunca, firma karakterinden çalınan eşya ve oyun parasını da geri vermiyor yani karakterini eski hale getirmiyor.Ama NCsoft zamanında yanlışlıkla eşyanı bir şekilde kaybetsen dahi geri alabiliyordun, belki de NCsoft'un aranacağı en büyük nokta bu olacak ilerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saskurtcebe

arkadaşlar ben aionu türkiye'de ilk çıktığında oynamaya başlamıştım.birkaç hafta sonra ping sorunu baş gösterince arkadaşla beraber battleping kurduk.

oyunu yaklaşık 1 sene oynadık.bu süre zarfında ne bi hile ne bi bot vs hiç ama hiçbişey kullanmadık başka.

tam 1 sene sonra aynı gün ikimizin charı da soyuldu.bizim gibi lejyondan başka bir arkadaş tada durum aynı oldu.bizde oyunu bıraktık.oyunu oynadığımız bilgisayarlarda mailimizi bile açmıyoduk.

benim aklıma bitek bedavaya kurduğumuz(free versiyon) battleping geliyor.bu adamlar bu programları babalarının hayrına yapmıyo ya.beleş veriolar önce millet bi güzel kullanıyo.

sonra kinah ihtiyaçları vs olduğunda charları soyuyolar.

şu anda oyuna yeniden başlama aşamasındayım ve bi karar vermem gerekiyor.

1- sizce tahminim doğrumu böle programları kullanmanın her zaman riski varmı sizce.

2-battleping in şimdi paralı versiyonu var heralde.aylık 10 TL diyolar.bide wtfast varmış 20 TL.sizce paralı versiyonları kullansam yine aynı risk olurmu?

3-eğer paralılarda risk yok diyorsanız yukarda yazdığım programlardan hangisi daha iyi veya tavsiye edeceğiniz başka programlar var mı?

4-bide son olarak zamanında bu free versiyonları yayınlayıp sonra milleti soyanlarla örneğin bugünkü paralı battleping i yayınlayanlar farklı adamlarmı.nasıl bi iştir bu?

burda hata tamamen senin .. soyle kı burası knıght onlıne degıl yanı cok basıt sekılde tıcket atıp ıtemlerın,paran ya da neyın alındıysa kıme gıttıgıne kadar saatıyle ogrenebılır ve bunu gerı alabılırdın.. battleping programı tahmın ettıgın gıbı bı program degıl kımse bısı calamaz senden ama dedıgım gıbı yıne de tıcket atarak support alabılırdın.. battlepingın ılk baslarda free olması tabırı caız ıse mılletın ayagı alısması cunku uzun zaman 70-100 pıng ıle oynayıp akabınde kımse 300+ pıng ıle oynamak ıstemez, playerlıkla alakası yok oynayamaz.. cok guzel bır kampanyaydı sonra da makul bı fıyat koydular. wtfast ve battleping aynı ısı yapıyor sadece bana gore tek farkı wtfastın ozel sın paketı var fakat battlepıng herzaman daha stabıl.. yanı genel olarak battlepıngden charımı soydular hurafesı busted..
    Not: battleping ve wtfast su an ıcın aion f2p ile sorunsuz calısıyor serverlar acıldıgı gunun aksamı hemen patch geldı bu ıkı programada..

• cvp yazan herkese tşk ederim öncelikle.

yazılanlara göre bende kurayım bari bunlardan birini.bu arada

paralı versiyonu kullanan arkadaşlar örneğin free versiyonda 70-80 olan ping paralı versiyonda 20-30 lara düşüyormu.bunu da cevaplarsanız sevinirim

herkese iyi oyunlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Knight Online Proxy İhtiyacı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: saskurtcebe

cvp yazan herkese tşk ederim öncelikle.

yazılanlara göre bende kurayım bari bunlardan birini.bu arada

paralı versiyonu kullanan arkadaşlar örneğin free versiyonda 70-80 olan ping paralı versiyonda 20-30 lara düşüyormu.bunu da cevaplarsanız sevinirim

herkese iyi oyunlar...

Hayır dğeişen birşey olmuyor.
  • Soyulma durumları yok ama soyulanlar direk firmaya suc atıyor o yüzden rahatlıkla kullanbilirsin
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.