Şimdi Ara

BattlefiElda Mı Sorun Var Yoksa Pc Demi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Formatı Attım oyunu yüklüyorum windows 8 i yüklemicem xp de şuan drectx 10 var gerek varmı ?
    EKRAN KARTI 1GB ATİ HD READON 4600 OYUNUN DRECTX ini Destekliyor
    Windows 7 de 1 gb ekran kartı yetmiyor ama xp de yeticek die düşünoyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krm123 -- 29 Eylül 2012; 4:28:23 >
  • driverlar kurulumu ekran kartının?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm123

Formatı Attım oyunu yüklüyorum windows 8 i yüklemicem xp de şuan drectx 10 var gerek varmı ?
    EKRAN KARTI 1GB ATİ HD READON 4600 OYUNUN DRECTX ini Destekliyor
    Windows 7 de 1 gb ekran kartı yetmiyor ama xp de yeticek die düşünoyorum

battfield 3 win xpyi desteklemiyor vista ve üzeri
  • Desteklicek programları yükleyebilrsem açarım deniyorum..
  • quote:

Desteklicek programları yükleyebilrsem açarım deniyorum..

TMM HADİ BAKALIM CEVABI BEKLİYORUM
  • sistem yetersiz.
  • iş inada bindi pc ye 2gb ram taktırmaya gittim "daha önceden ram yakmıştım" neyse taktılar ama pc görmedi ram ın takıldığı yerinde yandığını sölediler ve böylece Battlefield 3
    Benim için yalan oldu :D
  • batlefield c r acklı büyük ihtimalle klasörün isminde TM yazıyorsa Tm yazısnı sil gir oyuna bakalım değişen bişe olacakmı
  • quote:

iş inada bindi pc ye 2gb ram taktırmaya gittim "daha önceden ram yakmıştım" neyse taktılar ama pc görmedi ram ın takıldığı yerinde yandığını sölediler ve böylece Battlefield 3

hadi geçmiş olsun ne diyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByRambo54

quote:

iş inada bindi pc ye 2gb ram taktırmaya gittim "daha önceden ram yakmıştım" neyse taktılar ama pc görmedi ram ın takıldığı yerinde yandığını sölediler ve böylece Battlefield 3

hadi geçmiş olsun ne diyelim

eyv kardeş hala gülüyorum sorunyok

• Battlefield 3 Açamadım ama Bana yararlarıda Oldu :D DirectX 10 u Xp De Çalıştırıyorum :F
  • BF3 forumunda dolaşırken görmüştüm belki işine yarar, Rusça key alıp İngilizce yama yapanlar son patch ile hep bu hatayı alıyorlar. BF3 foruma gir bak dilersen.
  • Bendede oluyor çok sorunlu orjinalını almanı tercih ederim. Kürekleri sorunlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: souverng

BF3 forumunda dolaşırken görmüştüm belki işine yarar, Rusça key alıp İngilizce yama yapanlar son patch ile hep bu hatayı alıyorlar. BF3 foruma gir bak dilersen.

Saol Kardeş Ama 100 den fazla denedim uraşılmaz orjinal al kafan rahatolsun yapcak bişi yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.