Şimdi Ara

BATTLEFIELD V | PS4 - ANA KONU (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.292
Cevap
56
Favori
372.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: K0RnTuNeS

narvik haritasının o köprü bölgesi (B-D) 3 gündür çok sağlam çarpışıyoruz düşmanla

Alıntıları Göster
    Narvik haritasında bende genelde oralarda takılıyorum en fazla aksiyon orada ama orası çok dar bir koridor ve cok fazla obje var. Narvik haritası tasarımı çok guzel ama bence oranın sorunu çok karlı yapmış olmaları tamam bir takımın kamuflajları beyaz olsun dağlık alanda yoğun karlı olsun ama düşmanı daha fazla fark edebilmek için en azından yerleşim yerlerinde ki kar miktarını azaltsınlar yoksa bırak düşmanı fark etmeyi aşırı göz yoruyor. Milleti kör etmenin anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: blawer_s

O korku beni de sardı hiç aklımda yokken black ops 4 videoları izlemeye başladım.

Alıntıları Göster
    Bence en iyi haritayı betaya koymazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Narvik haritasında bende genelde oralarda takılıyorum en fazla aksiyon orada ama orası çok dar bir koridor ve cok fazla obje var. Narvik haritası tasarımı çok guzel ama bence oranın sorunu çok karlı yapmış olmaları tamam bir takımın kamuflajları beyaz olsun dağlık alanda yoğun karlı olsun ama düşmanı daha fazla fark edebilmek için en azından yerleşim yerlerinde ki kar miktarını azaltsınlar yoksa bırak düşmanı fark etmeyi aşırı göz yoruyor. Milleti kör etmenin anlamı yok.

Alıntıları Göster
    bana A-C-E bölgesi daha zor geliyor, çünkü çok fazla ev olduğundan dolayı düşmanın nerede olduğunu kestirmesi çok zor. renkler ve göz yorması konusuna gelince, parlaklığı 80 üzerine alıp efektlerin hepsini kapatınca daha rahat bi görüntü ortaya çıkıyor. bu arada stg-44e aynı şu videodaki gibi dürbün taktım baya efsane oldu yakın uzak affetmiyo upgrade de yaptıktan sonra

• bu arada oyunu tek başına oynamak gerçekten işkence yada ben beceremiyorum mangalara bakıyorum, hepsi kafasına göre dağılmış başka bölgelere gidiyor. bi manga buluyorum 5 dakika sonra 2 kişi 3 kişi birden mangadan ayrılıyo resmen sinir krizi geçirtti. kodamanlar gibi topluluklarda bulunan arkadaşların manga sorunu olmaz da, mangası olmayan büyük sıkıntı yaşar bu oyunda. ayrıca forumdan mı bilmiyorum da arkadaşın bi tanesi arka arkaya 10-15 tane oyun daveti attı, bildirimleri de yakın zamanda hem telden hem ps4ten açmış bulunduğum için bide buna çıldırdım artık arkadaş kimse engelledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K0RnTuNeS -- 8 Eylül 2018; 17:20:23 >

• Bf1 de bende ps4 varken kodamanlarda oynardım. Bizim 57.alay vardı çok daha rahat ve taktiksel oynuyorduk. Bunda da aynı olur. Xbox a gectigim için bizim mangada oynayamayacağız tabii bu da bi eksi olacak.

Yanlız bugün bir daha oynadim ve bf1 den daha çok zevk aldım. Atmosferi yakalayacak iyi haritalar geldi mi çok değişebilir bu oyun. Dediğin gibi ps4 ve one s e bir tık daha iyi çözünürlük, efekt kalitesinin medium-high arasına çekilmesi ve fps droplarinin optimizasyon ile 45 altına düşmemesi sağlanırsa ben bu oyunu oynarım. Ama bu dediklerim kesinlikle gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Predator X

Bf1 de bende ps4 varken kodamanlarda oynardım. Bizim 57.alay vardı çok daha rahat ve taktiksel oynuyorduk. Bunda da aynı olur. Xbox a gectigim için bizim mangada oynayamayacağız tabii bu da bi eksi olacak.

Yanlız bugün bir daha oynadim ve bf1 den daha çok zevk aldım. Atmosferi yakalayacak iyi haritalar geldi mi çok değişebilir bu oyun. Dediğin gibi ps4 ve one s e bir tık daha iyi çözünürlük, efekt kalitesinin medium-high arasına çekilmesi ve fps droplarinin optimizasyon ile 45 altına düşmemesi sağlanırsa ben bu oyunu oynarım. Ama bu dediklerim kesinlikle gerekiyor
    cidden manga olayı çok fark ediyor. dün bizim mangadan yaralibereli abi ile salamander abi gelince biraz daha rahatladım, bide üstüne bir kaç maç luffy1907 geldi, bi kaç maç da kvardar77 geldi. sağolsunlar sayelerinde çok güzel maçlar oynadık. bu oyuna da özel serverlar gelsin şimdikinden çok daha keyif vereceğine eminim. umarım sende yakın zamanda aramıza dönersin, eski günlerdeki gibi tekrar kodamanlarda çarpışırız

• quote:

O korku beni de sardı hiç aklımda yokken black ops 4 videoları izlemeye başladım.

Alıntıları Göster
    Ercan abi er yada geç düzelecektir çoğu sorun , malzeme iyi olduğundan sıkıntı olmaz... alışan oynuyor işin ilginç tafarı seviyor Dün Cem geldi bizim oyuna 71 kill aldı nasıl olur dedim biz ite-kaka 50'yi zor aşıyoruz meğer tank almış adam yine , yani oynayan oynuyor ..

• valla ilk C-TRanger la manga yaptım tekti , bi baktım siz 3 kişisiniz size geldim ufak bi satış oldu ama telafi ederiz daha sonra daha yolumuz uzun
  • quote:

Orijinalden alıntı: LuffyBey

valla ilk C-TRanger la manga yaptım tekti , bi baktım siz 3 kişisiniz size geldim ufak bi satış oldu ama telafi ederiz daha sonra daha yolumuz uzun
    ya @C-TRanger ı bende satmış gibi oldum gökay abi gelince bi maç birlikte oynadık, maç bitince gökay abiyle barış abinin yanına geçtim bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0RnTuNeS

ya @C-TRanger ı bende satmış gibi oldum gökay abi gelince bi maç birlikte oynadık, maç bitince gökay abiyle barış abinin yanına geçtim bende

Alıntıları Göster
  • open beta icin ps+ gerekiyor mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben dün akşam 'satışa geldiğimin' farkında değilim çünkü o ara 15 dklık video izleyip kullanıcı ayarı oluşturuyordum. İyi oldu söylediğiniz.

Ayrıca join sistemi bir acayip squada katılıyorsun ama menüde kalıyorsun falan tam anlamadım. Kim kime girdi anlamadım yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Ben dün akşam 'satışa geldiğimin' farkında değilim çünkü o ara 15 dklık video izleyip kullanıcı ayarı oluşturuyordum. İyi oldu söylediğiniz.

Ayrıca join sistemi bir acayip squada katılıyorsun ama menüde kalıyorsun falan tam anlamadım. Kim kime girdi anlamadım yani.
    aynen yeni join sistemi baya saçma ve çok sık hata yaşanıyor. şimdilik buna en mantıklı çözüm server numarası üzerinden bulup girmek öbür türlü 5-10 dkyı bulabiliyo arkadaş üzerinden katılması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Drxl

Bu mesaj silindi.
    şuan koda gerek yok, open beta herkese açık.
  • Yeni patch ile birlikte gerçekten ps4 slimde düzelme oldu performans olarak ilk zamanlar çok drop oluyordu suan gusel performans veriyor.

Bu arada karlı haritada uçakla oynamak ne güzeldi it dalasi felan acayip zevk aldım valla 😀Rotterdam haritası da çok iyi yapılmış hoşuma gitti oyunu beğendim

• Yeni patch ile birlikte gerçekten ps4 slimde düzelme oldu performans olarak ilk zamanlar çok drop oluyordu suan gusel performans veriyor.

Bu arada karlı haritada uçakla oynamak ne güzeldi it dalasi felan acayip zevk aldım valla 😀Rotterdam haritası da çok iyi yapılmış hoşuma gitti oyunu beğendim

• Selamlar,
    Beta çıktığı andan bu yana oyunu hatırı sayılır sürede oynadım. Öncelikle test etmeyi istediğim ve çok merak ettiğim iki silah vardı. Biri mp40, diğeri Kar98k. İki sınıfı geliştirmem zor olacağı için ağırlıklı recon sınıfıyla oynadım. Recon sınıfıyla oynarken edindiğim tecrübelerim;
    >> 3 sniper silahı da headshot olmadıkça tek almıyor.
    >> Sniper silahlarının etkin vuruş mesafeleri düşürülmüş, uzaktan headshot almak zor, düşman boyutları da küçülünce tek almak çok zorlaşmış. Bu çok iyi olmuş ancak; bu durum korkarım ki oyunda klavye mouse kullanımını artırabilir.
    >> Orta mesafe de sorun yok. Güzel kesiyorsunuz.
    >> Yakın mesafeden body shot ve tabanca ile kill almak zor değil. (Silahın quick deploy özelliğini açmak önemli oluyor)
    >> 3 sniper silahı ile uzun soluklu oynadım. Ben Lee- Enfield ile rahat ettim. Kar98k tek almayınca, rate of fire düşük kalıyor.
    >> Silahların range bilgisini vermemeleri saçma olmuş.

Oyunu genelini değerlendirmem ise şu şekilde;
    >> Ölüm süresine çok takılmadım. Alışılıyor. Hızlı spawn yerine daha çok hayatta kalmaya çalışmak lazım.
    >> Haritalar çok büyük, oyuncular çok kopuk. Düşmanı bulana kadar bayrak bayrak dolaşıyorsunz. Sonra hop bir anda kalabalıkla çatışmaya giriliyor. Haritaların bir çok bölgesinde aksiyon yok, boş kalıyor.
    >> Spotun kalkmasına çok takılmadım. Bazı fanlar spot zaten gerçek savaşta da yok, gereksizdi diyorlar. Ya kill cam. O var mı gerçek savaşta
    >> Bayraklara koydukları mermi yerleri çok gereksiz olmuş. Düşman buraya s mine döşüyor. Silahınızla s mine patlatamıyorsunuz. Saçma sapan bi durum.
    >> Revive yapmak aslında çok hızlı. Medic’in 2 sn almıyor. Bazı arkadaşlar revive yapılmıyor diye şikayet etmiş. Bazı durumlarda yapılmaması daha doğru arkadaşlar. Çatışma olmuş ölmüşsünüz yani etrafta düşman var. Adam sizi revive ederken düşman kolayca iki kill daha alacak. Durum uygunsa revive yapılmalı.
    >> Sten in vuruş hissini beğendim. Diğer silahların vuruş hissi malesef çok zayıf kalmış.
    >> Sağlık çok geç doluyor. Düzelteceklerini umuyorum.
    >> Hard core ya da hızlı ölme bence iyi olmuş. İlk gören killi almalı. Yoksa atla zıpla sonra dön kill al. Hard core un daha adil olduğunu düşünüyorum.
    >> Sniper ile nişan aldığınızda uzakta ki objeler ve düşman; bir beliriyor, bir kayboluyor. Kar98k dürbününde önce çift çizgi oluyor, bir kaç saniye sonra tek çizgiye dönüyor. Betadır düzelecektir.
    >> Squat oyuncu sayısı 4’e düşmüş. 2 oyuncu bir yerde, biri başka bir yerde. Squat değiştiriyorsunuz, orada ki durumda aynı. Hedef yok, herkes solo takılıyor. Oyun takım oyunu deniyor ama kimse takım halinde oynamıyor. Bu gerçi BF1 da da vardı. BF5 ile alakalı değil. Oyun sizi takım olarak oynamaya zorlamıyor.
    >> Oyunun şampiyonu STG 44. Betanın en iyi silahı. Range, damage, rate of fire. Hepsi var. On Numara.

Ben 3 farklı fps oynunu sırayla ve zaman harcayıp karakter ve silahları geliştirip, haritaların detaylarını öğrenerek oynuyorum. Bu oyunlardan biri de BF tabi ki. BF, tek oyunum olmadığı için illa da BF ruhu olsun, oynanış felsefesi aynı olsun gibi bir beklentim yok. O yüzden bu yönde bir yorum yapmayacağım. Yıllarını vermis arkadaşlara saygım var.

Sonuca gelirsek; beta benim için hayal kırıklığı oldu. İyi fps oyunu bulmak zor. BF5 iyi olmalıydı, iyi olmak zorunda. Bu oyunu başka firma piyasaya sürseydi, sonu olurdu. Oyunun dönüp yüzüne bakmazdık bile. Dice dev firma. Toparlayacağını umuyorum, ama zamana ihtiyaçları var. Bu haliyle alırsak, sinir harbi yaşarız. Düzelmesini beklemek en hayırlısı. Düzeldiğinde çok keyifli olacağından hiç şüphem yok, sadece zaman meselesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: veteran_gamer

Selamlar,
    Beta çıktığı andan bu yana oyunu hatırı sayılır sürede oynadım. Öncelikle test etmeyi istediğim ve çok merak ettiğim iki silah vardı. Biri mp40, diğeri Kar98k. İki sınıfı geliştirmem zor olacağı için ağırlıklı recon sınıfıyla oynadım. Recon sınıfıyla oynarken edindiğim tecrübelerim;
    >> 3 sniper silahı da headshot olmadıkça tek almıyor.
    >> Sniper silahlarının etkin vuruş mesafeleri düşürülmüş, uzaktan headshot almak zor, düşman boyutları da küçülünce tek almak çok zorlaşmış. Bu çok iyi olmuş ancak; bu durum korkarım ki oyunda klavye mouse kullanımını artırabilir.
    >> Orta mesafe de sorun yok. Güzel kesiyorsunuz.
    >> Yakın mesafeden body shot ve tabanca ile kill almak zor değil. (Silahın quick deploy özelliğini açmak önemli oluyor)
    >> 3 sniper silahı ile uzun soluklu oynadım. Ben Lee- Enfield ile rahat ettim. Kar98k tek almayınca, rate of fire düşük kalıyor.
    >> Silahların range bilgisini vermemeleri saçma olmuş.

Oyunu genelini değerlendirmem ise şu şekilde;
    >> Ölüm süresine çok takılmadım. Alışılıyor. Hızlı spawn yerine daha çok hayatta kalmaya çalışmak lazım.
    >> Haritalar çok büyük, oyuncular çok kopuk. Düşmanı bulana kadar bayrak bayrak dolaşıyorsunz. Sonra hop bir anda kalabalıkla çatışmaya giriliyor. Haritaların bir çok bölgesinde aksiyon yok, boş kalıyor.
    >> Spotun kalkmasına çok takılmadım. Bazı fanlar spot zaten gerçek savaşta da yok, gereksizdi diyorlar. Ya kill cam. O var mı gerçek savaşta
    >> Bayraklara koydukları mermi yerleri çok gereksiz olmuş. Düşman buraya s mine döşüyor. Silahınızla s mine patlatamıyorsunuz. Saçma sapan bi durum.
    >> Revive yapmak aslında çok hızlı. Medic’in 2 sn almıyor. Bazı arkadaşlar revive yapılmıyor diye şikayet etmiş. Bazı durumlarda yapılmaması daha doğru arkadaşlar. Çatışma olmuş ölmüşsünüz yani etrafta düşman var. Adam sizi revive ederken düşman kolayca iki kill daha alacak. Durum uygunsa revive yapılmalı.
    >> Sten in vuruş hissini beğendim. Diğer silahların vuruş hissi malesef çok zayıf kalmış.
    >> Sağlık çok geç doluyor. Düzelteceklerini umuyorum.
    >> Hard core ya da hızlı ölme bence iyi olmuş. İlk gören killi almalı. Yoksa atla zıpla sonra dön kill al. Hard core un daha adil olduğunu düşünüyorum.
    >> Sniper ile nişan aldığınızda uzakta ki objeler ve düşman; bir beliriyor, bir kayboluyor. Kar98k dürbününde önce çift çizgi oluyor, bir kaç saniye sonra tek çizgiye dönüyor. Betadır düzelecektir.
    >> Squat oyuncu sayısı 4’e düşmüş. 2 oyuncu bir yerde, biri başka bir yerde. Squat değiştiriyorsunuz, orada ki durumda aynı. Hedef yok, herkes solo takılıyor. Oyun takım oyunu deniyor ama kimse takım halinde oynamıyor. Bu gerçi BF1 da da vardı. BF5 ile alakalı değil. Oyun sizi takım olarak oynamaya zorlamıyor.
    >> Oyunun şampiyonu STG 44. Betanın en iyi silahı. Range, damage, rate of fire. Hepsi var. On Numara.

Ben 3 farklı fps oynunu sırayla ve zaman harcayıp karakter ve silahları geliştirip, haritaların detaylarını öğrenerek oynuyorum. Bu oyunlardan biri de BF tabi ki. BF, tek oyunum olmadığı için illa da BF ruhu olsun, oynanış felsefesi aynı olsun gibi bir beklentim yok. O yüzden bu yönde bir yorum yapmayacağım. Yıllarını vermis arkadaşlara saygım var.

Sonuca gelirsek; beta benim için hayal kırıklığı oldu. İyi fps oyunu bulmak zor. BF5 iyi olmalıydı, iyi olmak zorunda. Bu oyunu başka firma piyasaya sürseydi, sonu olurdu. Oyunun dönüp yüzüne bakmazdık bile. Dice dev firma. Toparlayacağını umuyorum, ama zamana ihtiyaçları var. Bu haliyle alırsak, sinir harbi yaşarız. Düzelmesini beklemek en hayırlısı. Düzeldiğinde çok keyifli olacağından hiç şüphem yok, sadece zaman meselesi.
    tahminim çok fazla eksik olduğundan dolayı oyun 1 ay ertelendi, betadaki hatalar düzeltilip üzerine çok şey koyacağını düşünüyorum. ayrıca dediğin gibi uzaktan headshot yapmak zor ama zaten bf1 öncesi bf oyunlarında da bu şekildeydi hatta eski oyunlarda mermi daha da yavaş giderdi ve mermi düşmesi daha da fazla olurdu, dolayısıyla daha da zordu. ama tabi o zamanlar bu kadar bf oynayan oyuncu yoktu. şimdilik benim hoşuma gitmeyen tek şey silah upgrade sistemi. böyle saçma bir sistem yerine bf3 ve bf4teki sistemi devam ettirselerdi (attachment sistemi) çok daha iyi olurdu. umarım oyun çıkmadan bu büyük yanlıştan geri dönerler ki yabancı forumlarda, redditte ve youtubeda gördüğüm kadarıyla en çok eleştirilen kısımlardan biri bu. ben artık tekrardan modern bi bf oyunu istiyordum ama artık beklemekten başka çare yok. uzun süre oynanabilecek elimizdeki tek fpsde bu. aslında cod bo4 fena olmamış ama uzun süre kendini oynatmıyor, 1-2 ayda sıkmaya başlıyor. ki zaten ben bütün cod hevesimi betasını bol bol oynayıp aldım

• En iyi medic silahı hangisi sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

En iyi medic silahı hangisi sizce
    mp40 bence
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.