Şimdi Ara

BATTLEFIELD HARDLINE™ BETA (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
1
Favori
2.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2. Konunun açılması bence gereksiz olmuş keşke diğer arkadaşla iletişime geçip konuyu siz devralsaydınız böylesi daha iyi olurdu bence.

Edit: oyunu yeni açtım grafik ayarları değişmiyor mu acaba şuan medium da ve düşüremiyorum grafik ayarını otomatik mi ayarlıyor kendini bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 3 Şubat 2015; 12:58:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

2. Konunun açılması bence gereksiz olmuş keşke diğer arkadaşla iletişime geçip konuyu siz devralsaydınız böylesi daha iyi olurdu bence.

Edit: oyunu yeni açtım grafik ayarları değişmiyor mu acaba şuan medium da ve düşüremiyorum grafik ayarını otomatik mi ayarlıyor kendini bu.

Ben şuan ultrada oynuyorum ilk açtığımda bana medium'u tavsiye etmişti 100 fps'i geçince ultraya aldım oynuyorum ben
  • dogukan733 kullanıcısına yanıt
    En altda grafik ayarı varmış dikkat etmemişim ona altda gizli kalmış biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 3 Şubat 2015; 13:09:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Vaybe 2 sayfa oyunun konusu.

http://forum.donanimhaber.com/m_92415405/mpage_10/tm.htm

buryada bakabilirsin. neden 2 konu açılmış anlamadım hangisine bıkacağımızı şaşırıyoruz

Teşkkürler hocam,iyiymiş diğer konu

• quote:

Orijinalden alıntı: akabeyss

şu oyuna ilgi sıfır.

ama ben aksine, daralan mapları ve etkinliği düşürülen araçlarıyla bu oyun bad company tadını verebilir diye umutluyum.

verecek demiyorum bakın umutluyum diyorum

''Overall map size is somewhat more towards the medium and short range than your typical Battlefield title. This is intentional – it reduces travel time, it’s easier to iterate on, and it’s a good way to focus the conflict and provide more focus for the firefights. We have also reduced the presence and impact of armored, tank-like vehicles in direct response to player feedback – this helps solidify the theme, and makes the space requirement for the maps slightly lower.''

İnşallah dediğiniz gibi Bad Company tadı verir.Bende BF3 var ama hiç yüzüne bakmıyorum.BC2 takılıyorum ki serverlarda güzel dolu dolu hala.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 3 Şubat 2015; 14:33:23 >

• Az önce Azzy ve ChaBoyy'la aynı oyundaydık
  • Forumda iki tane battlefied hardline Ana konusu açılmış birini kapatın yav.

• diğer konu uçmuş gitmiş bu konu kitlenebilir
  • Oyunu 3 saat kadar oynadım. Daha önceki "Beta'yı" oynamamıştım. Hissettiklerimi yazmak isterim.

BF oynuyormuşum gibi geliyor, sanki yeni bir harita olmuş gibi.

Oyunun "ruhunu" pek kapamamış oynayanlar, görev yapmak yerine "görev" yapmamak, pusmak derdindeler, halbuki amaç belli. Ama nedense öyle davranılmıyor.

Grafikleri güzel, akıcı, bir sorunla karşılaşmadım. Hepsinden önemlisi "çok" hızlı yükleniyor onu sevdim.

Vuruş hissi biraz düşük gibi geldi bana, silah tepmeleri falan iyi ama, ne bileyim, bf4'de birini öldürdüğündeki zorluk yok, çok daha kolay öldürmek.

Fikir güzel, ama BF4 oynuyormuşum gibi geliyor her adımda. Bu "his" üzerinden atılmadan bu para eder mi bilmiyorum. 30 dolar eder, üstünü vermem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Oyunu 3 saat kadar oynadım. Daha önceki "Beta'yı" oynamamıştım. Hissettiklerimi yazmak isterim.

Oyunun "ruhunu" pek kapamamış oynayanlar, görev yapmak yerine "görev" yapmamak, pusmak derdindeler, halbuki amaç belli. Ama nedense öyle davranılmıyor.

Grafikleri güzel, akıcı, bir sorunla karşılaşmadım. Hepsinden önemlisi "çok" hızlı yükleniyor onu sevdim.

Vuruş hissi biraz düşük gibi geldi bana, silah tepmeleri falan iyi ama, ne bileyim, bf4'de birini öldürdüğündeki zorluk yok, çok daha kolay öldürmek.

Fikir güzel, ama BF4 oynuyormuşum gibi geliyor her adımda. Bu "his" üzerinden atılmadan bu para eder mi bilmiyorum. 30 dolar eder, üstünü vermem.

Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Ama BF4'ü de piyade ağırlıklı oynamayı seven benim gibi kişiler için çok güzel olmuş. BF ruhuna hakaret niteliğinde bir oyun bunu kabul ediyorum ancak benim bf4 te en büyük sorunum şuydu, piyade ağırlıklı oynamak istiyorsam minicik haritalarda dm veya domination oynamak zorundaydım, bu da fazlasıyla sıkıcıydı. Şimdi büyük haritalarda piyade ağırlıklı bir oyun çıkarmışlar hoş olmuş bana göre.

Oyunu battlefield değil de ayrı bir oyun olarak çıkarsalar benim gözümde bu kadar başarılı olacağını sanmıyorum çünkü oyun temelinde gerçekten battlefield. Eğer battlefield olmasa, aynı motorla yapılmış başka bir oyun olsa call of duty den farkı kalmazdı. Bu nedenle bence güzel bir deneyim olmuş, piyadeyi öne çıkaran bir battlefield fikri.

Ayrıca g2a de oyun 35 dolar falan, muhtemelen oradan alacağım oyunu. Yani en azından hak eden fiyatına gelmiş olacak. 80 lira falan.

• Alfayı(yada ilk beta) oynamış biri olarak bugün tekrar oynadım ve oyun hoşuma gitti. Yazın da iyi duruyordu. Optimizasyon gibi şeyleri iyi yapmışlar sorun yok. Sadece netcode biraz sorunlu gibi hala. Merak edenler için hazırladığım Heist modu videom. İkinci video da hazır Conquest modunu paylaşacağım.

PC yi güç tasarrufu modunda unutmuşum o yüzden kasmış. Conquest videosunda Ultrada gayet rahat bir oyun deneyimim oldu. O video da yarın gelecek. İyi seyirler.

• AgentAlaikit kullanıcısına yanıt
    Mobildeyim pcye geçince izleyeceğim. Ayrıca bf4 e göre daha sorunsuz bir oyun olmuş gibi. Dediğiniz gibi netcode hala sıkıntılı ama umarız normal oyunda biraz daha iyi durumda olur. Sunucuların çok fazla olması iyi olmuş ping açısından. Umarım oyun çıkınca da sunucu sayısı böyle fazla olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

quote:

Oyunu 3 saat kadar oynadım. Daha önceki "Beta'yı" oynamamıştım. Hissettiklerimi yazmak isterim.

Dediklerinize sonuna kadar katılıyorum. Ama BF4'ü de piyade ağırlıklı oynamayı seven benim gibi kişiler için çok güzel olmuş. BF ruhuna hakaret niteliğinde bir oyun bunu kabul ediyorum ancak benim bf4 te en büyük sorunum şuydu, piyade ağırlıklı oynamak istiyorsam minicik haritalarda dm veya domination oynamak zorundaydım, bu da fazlasıyla sıkıcıydı. Şimdi büyük haritalarda piyade ağırlıklı bir oyun çıkarmışlar hoş olmuş bana göre.

Oyunu battlefield değil de ayrı bir oyun olarak çıkarsalar benim gözümde bu kadar başarılı olacağını sanmıyorum çünkü oyun temelinde gerçekten battlefield. Eğer battlefield olmasa, aynı motorla yapılmış başka bir oyun olsa call of duty den farkı kalmazdı. Bu nedenle bence güzel bir deneyim olmuş, piyadeyi öne çıkaran bir battlefield fikri.

Ayrıca g2a de oyun 35 dolar falan, muhtemelen oradan alacağım oyunu. Yani en azından hak eden fiyatına gelmiş olacak. 80 lira falan.

Bende piyade oynamayı seven biriyim, evet bu anlamda bir adam vurmak için dakikalarca yol yürümemek güzel kesinlikle. Tabi bir de single player var diyorlar, onunla ilgili bilgi çok az. Aslında "oyun" bir takım olarak oynansa süper olacak eminim, mikrofonla falan hırsız olup baskın yapmak güzel, eğlenceli ama, biraz daha çalışmaları lazım. g2a gibi yerlerden indirimle falan, 70 80'e gelirse, çerezine akşamları oynanır :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

quote:

Bende piyade oynamayı seven biriyim, evet bu anlamda bir adam vurmak için dakikalarca yol yürümemek güzel kesinlikle. Tabi bir de single player var diyorlar, onunla ilgili bilgi çok az. Aslında "oyun" bir takım olarak oynansa süper olacak eminim, mikrofonla falan hırsız olup baskın yapmak güzel, eğlenceli ama, biraz daha çalışmaları lazım. g2a gibi yerlerden indirimle falan, 70 80'e gelirse, çerezine akşamları oynanır :)

Benim amacım aslında betayı biraz daha hardcore oynayıp beta bitimine 70-80 rank falan olmaktı ama dün epeyce işim çıktı pek oynayamadım 18 rank'ta kaldım. Bugün 30-40'ları görmeye çalışacağım bakalım. BF4'ü biraz daha casual oynuyordum çünkü epey geç başladım ama hardline'a beta başlayınca oyuna ilk giren kişilerden biri bendim saat 10:59'da join'e bastım 11:00'da oyuna girmiştim bunda amacım istatistikler sıfırlanınca asıl oyuna da aynı şekilde başlayıp skor sıralamasında yükselmek, cap'e ilk ulaşanlardan biri olmak. Dolayısıyla ben oyunu akşamları çerezlik değil de, biraz daha zoru başarmak için oynuyorum. Başarması zor bir hayal ama denemeye değer, bakalım

• Ultra ayarlarda Conquest modu:
  • 140tl verilirmi bu oyuna yahu ? ben 60 dan satıyorum imzama dikkat
  • yaz veya yilbasi indiriminde alabilirim.betasini oynamistim pek begenmemistim.son hali nasildir ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.