Şimdi Ara

BATTLEFİELD DELİLER CLAN OLARAK SERVERIMIZ AÇILMIŞTIR.TÜM FORUM ARKADAŞLARIMIZI BEKLERİZ. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
1
Favori
6.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: citadel

Sunucunuz güzel gerçekten güzel. Fakat sizin takım isminizi taşıyan bazı kişiler var oyunun tadını kaçırıyor Baserape unfair fight bunun gibi hoş olmayan hareketlerde bulunuyorlar. Tamam kazan fakat zevk al her şeyden önce.

Örnek olarak arkadaşlarla en son rastladığımız

"[DELI]Tr-Muhafız"

rumuzlu birisi. Bir kaç defa rast geldik, illAllah dedik. Uyarıyorsun olmuyor. Yani güzel vakit geçirelim derken soğuyoruz.

Bakın sunucunuz da çok güzel arkadaşlar var. Çok güzel vakit geçiriyoruz. Ama böyle kişilere rast gelince olmuyor.

Bu konuda yardımcı olabilirseniz seviniriz.

Öncelikle merhaba ,
    Sizinle ne gibi bir sorun yaşadım inanın bilmiyorum.Oyundan çok çok fazla anladığımı söylersem yanlış olur zaten skorlarıma bakarsanız bunu daha iyi anlayacaksınız.Benimle ilgili şikayetinizi lütfen daha iyi açıklarsanız memnun olurum.Baserape için düşündüğümüz oto nuke olayı gelmesidir ancak unfair fight dediğiniz şeyin ne olduğunu bilmiyorum.Hayırlı günler dilerim mesajınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

adminlerin yaş ortalaması nedir ?

3 admin bulunmakta serverımızda ben 29 insacanımya 25 eray 23 imam mansur 26 yaşlarındayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İOT

Öncelikle hayırlı olsun en kısa sürede ziyaret edeceğim sizden ricam bir pin sınırı koyun Türk serverlarında yüksek pin li çok adam oynuyor oda lag yapıyor.

Otomatik olarak yüksek pingi atmasını sağlayacağız yanlız şöyle bir sorun var arkadaşlarınn pingleri aniden düşüp kalkıyor atıldığında sanki biz atmışız gibi gelip neden attınız gibisinden soruyor haklı da ama verecek cevabımız kalmıyor.Süre olayını ayarlayamadık yani 15 sn pingi yüksek kalırsa atılsın gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aga.

quote:

Orijinalden alıntı: Sadecebirdost

quote:

DLC haritaları açık değil.Düşünmüyor musunuz?Bir de yukarda arkadaşın dediği gibi iyi oynayanlar hep bir tarafa toplanıyor oyun zevksiz hale geliyor.

DLC haritaları yakın zamanda olmasa bile eklemeyi planlıyoruz.Auto balance dediğimiz özellik iyi ve kötü oynayanları ayırmıyor team sayılarını eşitliyor ve bunu düzeltecek bir şey yok nasıl derseniz düşünsenize çok iyi oynayan birisiniz tüm mapi kazandınız 100 sayı kaldı bir anda kaybeden takıma atılıyorsunuz haliniz ne olur ? O zaman da adaletsizlik olmaz mı ? Oyun içinde elimizden geldiğince kendi squadımız kaybeden takımda yer almaya çalışıyor o takımı güçlendirmeye yönelik ne yazık kı başkada yapacak bişi kalmıyor.

Tabiki yenerken diğer takıma atılmak adeletsizlik olur.Hocam genelde şöyle oluyor dikkatimi çekti.Oyunun başlarında SPY,Deli clanları genelde aynı takımda toplanıyor.Bu da her haliyle oyuna etki ediyor.

Dediklerinize katılıyorum clana üyemisiniz bilmiyorum ama adamlar arkadaşlarıyla oynamak istedikleri icin giriyorlar ama buna adminler online olduğunda clanları ayrı ayrı teamlere atarak düzeltebiliriz başkada çözüm yolu var ise paylaşırsanız sevinirim.Hayırlı günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

quote:

Orijinalden alıntı: Hawk-Claw

Kendi zevkleri ugruna kafalarına göre manuel balance yapan bir grup, karsı taraf full clan, diğer taraf normal oyuncunlar sonra kazandıklarında easy diyip duruyorlar komik durumlar. Ha birde küfür yasak demelerine ragmen kufur edenler atılmıyor.

aynen klasik türk sunucu ve clan refleksleri sunucudu problemli ara ara donmalar oluyor bir kaç hile yapanda var net ama herkes 3 maymunu oynuyor kimi yalakalıgından kimi bilgisizlikden kimi terse gitmeyim banlanırım yüzünden gık yok

Hocam şunu samimiyetle söylüyorum arada beni de oyun kapat hatası verip atıyor ama sistemim aşagıdaki gibi ve en ufak kasma veya donma yaşamıyorum belirtmek isterim bu sistemle 32'' tv de oynuyorum.Hayırlı günler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaemre10

hep aynı mapler üzerinde oynanıyor biraz sıktı beni şahsen

Hocam haklısınız beni de sıkmıyor değil ama bizim türk playerlar premium almadıklarından bunu yapıyoruz bende pre var kendi serverimiz oldugundan inan başka haritaya girmiyorum.Hayırlı günler dilerim.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

DLC haritaları açık değil.Düşünmüyor musunuz?Bir de yukarda arkadaşın dediği gibi iyi oynayanlar hep bir tarafa toplanıyor oyun zevksiz hale geliyor.

DLC haritaları yakın zamanda olmasa bile eklemeyi planlıyoruz.Auto balance dediğimiz özellik iyi ve kötü oynayanları ayırmıyor team sayılarını eşitliyor ve bunu düzeltecek bir şey yok nasıl derseniz düşünsenize çok iyi oynayan birisiniz tüm mapi kazandınız 100 sayı kaldı bir anda kaybeden takıma atılıyorsunuz haliniz ne olur ? O zaman da adaletsizlik olmaz mı ? Oyun içinde elimizden geldiğince kendi squadımız kaybeden takımda yer almaya çalışıyor o takımı güçlendirmeye yönelik ne yazık kı başkada yapacak bişi kalmıyor.

Tabiki yenerken diğer takıma atılmak adeletsizlik olur.Hocam genelde şöyle oluyor dikkatimi çekti.Oyunun başlarında SPY,Deli clanları genelde aynı takımda toplanıyor.Bu da her haliyle oyuna etki ediyor.

Dediklerinize katılıyorum clana üyemisiniz bilmiyorum ama adamlar arkadaşlarıyla oynamak istedikleri icin giriyorlar ama buna adminler online olduğunda clanları ayrı ayrı teamlere atarak düzeltebiliriz başkada çözüm yolu var ise paylaşırsanız sevinirim.Hayırlı günler.

Bu arkadaş ta benim ne demek istediğimi belirtmiş bu arada yenerken beni karsı tarafa atan o gün oyunda iki admin varmış reports a baktım. Mansur ve inscanımya, yani autobalance olsa anlarım karsı tarafa geçişi ama bunda direk atıldık. O klanları mutlaka karıştırmalısınız herkes gibi oyundan zevk almak icin giriyoruz ama belirttim gibi karşı tarafın full klan olması ve kazandıklarında easy demeleri ayrı komik. Ayrıca bu akşam da yine birisi küfür kullandı ama mansur adlı vatandaş hiçbir kick yapmadı. Yetkisini kullanmayanlara yetki vermeyiniz derim. Arkadaşlarını kayırmak hiç hoş değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu arkadaş ta benim ne demek istediğimi belirtmiş bu arada yenerken beni karsı tarafa atan o gün oyunda iki admin varmış reports a baktım. Mansur ve inscanımya, yani autobalance olsa anlarım karsı tarafa geçişi ama bunda direk atıldık. O klanları mutlaka karıştırmalısınız herkes gibi oyundan zevk almak icin giriyoruz ama belirttim gibi karşı tarafın full klan olması ve kazandıklarında easy demeleri ayrı komik. Ayrıca bu akşam da yine birisi küfür kullandı ama mansur adlı vatandaş hiçbir kick yapmadı. Yetkisini kullanmayanlara yetki vermeyiniz derim. Arkadaşlarını kayırmak hiç hoş değil.

Hocam dediğiniz konu ile ayrıntılı olarak ilgileneceğim bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Mansur denilen arkadaş benden küfür konusunda daha katı ama takdir edersiniz ki göremediğimiz oluyor isterseniz servera gelip kendiniz mansur adlı arkadaşımızı izleyin eğer ki gerçekten adam kayırdığını düşünürseniz eyvallah derim ama şunu bilmenizi isterim oyunda herhangi bir kişi ya da clana ayrıcak göstermiyoruz,göstermiyorum.İkna olmazsanız özelden ts mizin adresini vereyim gelin konuşalım.Hayırlı geceler dilerim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam dediğiniz konu ile ayrıntılı olarak ilgileneceğim bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Mansur denilen arkadaş benden küfür konusunda daha katı ama takdir edersiniz ki göremediğimiz oluyor isterseniz servera gelip kendiniz mansur adlı arkadaşımızı izleyin eğer ki gerçekten adam kayırdığını düşünürseniz eyvallah derim ama şunu bilmenizi isterim oyunda herhangi bir kişi ya da clana ayrıcak göstermiyoruz,göstermiyorum.İkna olmazsanız özelden ts mizin adresini vereyim gelin konuşalım.Hayırlı geceler dilerim.

Hep oyunda kendisi, bugun de küfür edenler oldu kendisi hakaret yasak diyor ama eden yine ediyor yine yasak diyor nerede bu kick? böyle bir durumda var. Pek yanaşmıyor kickleme yada ban ama yarın oyuna girdiğimde yine aynı durumlar olursa screen veya video kayıt alacagım. Ayrıca premium map ne zaman gelir? Ts3 adresini özelden yollayabilirsiniz. Size de iyi geceler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 140 level'lı 20 kişi bi takıma doluşuyor ve genellikle server sahibi klan ve yanına bi klan daha geçmesi şeklinde oluyor bu olay. Araç kullanmak nerdeyse imkansız hale geliyor.

Arkadaşın dediği gibi aklı olan 60-70 pingli yabancı serverda oynasın. En azından ağam paşam diyerek herkes bi takıma doluşmuyor. Bizim takımda 1 tane 140 level varken karşıda 8 tane vardı mesela ve 130 120 levelları saymıyorum bile.
  • nickim regionella55. bf4'e yeni başladım bf3 oynuyordum. sonunda bulabildim türk server..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabbitstayla

140 level'lı 20 kişi bi takıma doluşuyor ve genellikle server sahibi klan ve yanına bi klan daha geçmesi şeklinde oluyor bu olay. Araç kullanmak nerdeyse imkansız hale geliyor.

Arkadaşın dediği gibi aklı olan 60-70 pingli yabancı serverda oynasın. En azından ağam paşam diyerek herkes bi takıma doluşmuyor. Bizim takımda 1 tane 140 level varken karşıda 8 tane vardı mesela ve 130 120 levelları saymıyorum bile.

Hocam dengeyi nasil ayarlayacağimizi söylersen sevinirim.Bir sürü sorunla gelen arkadaşımız var ancak çözüm önerisi olan yok misal ;
    Clanlar arkadaşlarıyla oynamak istiyor.
    Siz 140 levellerin bir arada olmasını istemiyorsunuz.
    Arkadaşlar kendi aralarında oynamak istiyor.
    Şikayetlerinizi anlayabiliyorum ancak çözüm öneriside sunarsanız sevinirim benim bulabildiğim çözüm önerisinde squadlar dahil suanda dagıtılabiliyor oto balance sayesinde bunu yapabildik.
    Çözüm öneriniz ne ise buyrun sunun bizde elimizden gelen ne ise yapalim.Hayırlı geceler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

nickim regionella55. bf4'e yeni başladım bf3 oynuyordum. sonunda bulabildim türk server..

Serverımıza hoşgeldiniz.İyi vakit geçirmenizi dilerim.Hayırlı günler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rabbitstayla

140 level'lı 20 kişi bi takıma doluşuyor ve genellikle server sahibi klan ve yanına bi klan daha geçmesi şeklinde oluyor bu olay. Araç kullanmak nerdeyse imkansız hale geliyor.

Hocam dengeyi nasil ayarlayacağimizi söylersen sevinirim.Bir sürü sorunla gelen arkadaşımız var ancak çözüm önerisi olan yok misal ;
    Clanlar arkadaşlarıyla oynamak istiyor.
    Siz 140 levellerin bir arada olmasını istemiyorsunuz.
    Arkadaşlar kendi aralarında oynamak istiyor.
    Şikayetlerinizi anlayabiliyorum ancak çözüm öneriside sunarsanız sevinirim benim bulabildiğim çözüm önerisinde squadlar dahil suanda dagıtılabiliyor oto balance sayesinde bunu yapabildik.
    Çözüm öneriniz ne ise buyrun sunun bizde elimizden gelen ne ise yapalim.Hayırlı geceler dilerim.

En azından 2 klan farklı takımlarda olursa daha iyi bir yol değil mi ? Ben her girdiğimde sizin klandan bir sürü oyuncu görüyorum. Sadece kendi klanınız olarak 5-6 kişilik başka bir klanın karşısına geçerseniz bu sorun çok kolaylıkla çözülebilir bence. Eğer 1-50 level arası unlocksuz bir jetle oynamaya çalışırsanız veya herhangi bir hava aracıyla insanların neden şikayet ettiğini anlarsınız. 1 tane uzun zamandır oynayan ve unlockların hepsi tamam viper vs. bir tanede iyi bir jet oynayan aynı takıma gelirse zaten tank dahil hiçbir araç kullanılamaz hale geliyor. Havada jetle kalma rekorum 2 dakikadan biraz az bir süre sizin sunucunuzda. Haliyle unlocklar olmadığı için adamlar bize jet oynatmıyor jet oynatmadıkları içinde unlock yapamıyoruz. Bu sorun genel olarak BF4'ün sorunu ama sizin sunucunuz dahil bazı sunucularda bu olay abartılmış durumda. Basede tank spawn olur olmaz 10-15 sn içerisinde tankı patlatan jetçi vardı geçen. Basede spawn bile olamıyoruz yani.

• Deliler clanın serverıymış demek bu server hayırlı uğurlu olsun. Benim oyundaki nick RutbesizAsker belki çoğunuzla denk gelmiş beraber oynamışızdır. Benim açımdan serverınız gayet iyi, gönül ister daha çok farklı haritalarda oynamak türk serverlarında nedense bizim milletimiz hep ucuza kaçıp standart paketi aldığından tahminimce sizde mecbur kalıyorsunuz aynı haritlarda server döngüsünü yaşatmaya elbet ilerde premium kullanıcı sayısı daha çok artar çakılıp kalmayız aynı haritalara ezberledi millet artık haritada taşın otun yerini kuytu yerin nerede olduğunu neyse tekrardan hayırlı uğurlu olsun :)
    serverda ban atın support oynayıpta bir ammo box atmayan nooblara :D illa 10 dan fazla need ammo mesajı geçeceğiz ekranda yada mikrafonda yırtınacağız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: umit.turmen

Deliler clanın serverıymış demek bu server hayırlı uğurlu olsun. Benim oyundaki nick RutbesizAsker belki çoğunuzla denk gelmiş beraber oynamışızdır. Benim açımdan serverınız gayet iyi, gönül ister daha çok farklı haritalarda oynamak türk serverlarında nedense bizim milletimiz hep ucuza kaçıp standart paketi aldığından tahminimce sizde mecbur kalıyorsunuz aynı haritlarda server döngüsünü yaşatmaya elbet ilerde premium kullanıcı sayısı daha çok artar çakılıp kalmayız aynı haritalara ezberledi millet artık haritada taşın otun yerini kuytu yerin nerede olduğunu neyse tekrardan hayırlı uğurlu olsun :)
    serverda ban atın support oynayıpta bir ammo box atmayan nooblara :D illa 10 dan fazla need ammo mesajı geçeceğiz ekranda yada mikrafonda yırtınacağız :D

İyi dileklerinizden dolayi teşekkür ederim.Türkiye de premium alan çok fazla kişi olmadığı içi pre haritalari ekleyemiyoruz ne zaman alırlar o zaman bizde pre haritaları ekleriz.Hayırlı günler dilerim.

• quote:

Küfür ve ahlaki olmayan durumlar dışında kimseyi banlamıyoruz ya da kick atmıyoruz.Yüksek pingden dolayı banlanmış olduğun yazıyor uzun zaman yüksek pingde kalmadığın sürece kicklenmezsin.Buradan sana yazmamın sebebide budur. İstersen gel ts ye adminlerden biri de benim kim sana kick ya da ban attıysa söyle ? Ama oyunda uzun zaman pingli durumda kaldıysan serverda lag olmaması için kicklenmişsindir.

Lütfen yalan söylemeyin örneği kendimden vereceğim sizin server'dan ban yedim nedenide adminlerinizden birisinin kendi kendisinin tatmin sonucudur oyunun videosu komple elimdediler chat kapalı ve küfür hakaret yada başka hiç bir şey yazılmamıştır ama yöneticilerin kendilerini tatmin etme çabasından dolayı ban yemişizdir ve bir çok kişide bu olaydan muzdariptir buraya gelip milleti davet edip sonrada server'dan banlamanız hoş değildir VEGETTO arkadaşada katılıyorum serverınız lag'tan geçilmiyor ve adminleriniz'de kendisini bilemeyen insanlardan oluşuyor eğer insanları banlayacaksanız bu foruma gelipte serverınızın reklamını yapmayın biz adaletliyiz demekle adaletli olunmaz bunuda hatırlatırım

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Küfür ve ahlaki olmayan durumlar dışında kimseyi banlamıyoruz ya da kick atmıyoruz.Yüksek pingden dolayı banlanmış olduğun yazıyor uzun zaman yüksek pingde kalmadığın sürece kicklenmezsin.Buradan sana yazmamın sebebide budur. İstersen gel ts ye adminlerden biri de benim kim sana kick ya da ban attıysa söyle ? Ama oyunda uzun zaman pingli durumda kaldıysan serverda lag olmaması için kicklenmişsindir.

Lütfen yalan söylemeyin örneği kendimden vereceğim sizin server'dan ban yedim nedenide adminlerinizden birisinin kendi kendisinin tatmin sonucudur oyunun videosu komple elimdediler chat kapalı ve küfür hakaret yada başka hiç bir şey yazılmamıştır ama yöneticilerin kendilerini tatmin etme çabasından dolayı ban yemişizdir ve bir çok kişide bu olaydan muzdariptir buraya gelip milleti davet edip sonrada server'dan banlamanız hoş değildir VEGETTO arkadaşada katılıyorum serverınız lag'tan geçilmiyor ve adminleriniz'de kendisini bilemeyen insanlardan oluşuyor eğer insanları banlayacaksanız bu foruma gelipte serverınızın reklamını yapmayın biz adaletliyiz demekle adaletli olunmaz bunuda hatırlatırım

Elinde ki videoyu yükle , seni banlayan admin kim adını yaz. Lag sorununa gelince oto ping sistemi getirdik yüksek pingli görürsen otomatik olarak uyari verip atilacaktir deneyip görebilirsiniz ancak burada servere kötülemeye yönelik hareket etmeden önce ss video vb elinizde ki dökümanları yüklemeden yazmayiniz tutumunuz hiç hoş değil bizi seven kadar sevmeyende var ard niyetli değilseniz buyrun bekliyorum video ve ss leri.hayırlı geceler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

quote:

Elinde ki videoyu yükle , seni banlayan admin kim adını yaz. Lag sorununa gelince oto ping sistemi getirdik yüksek pingli görürsen otomatik olarak uyari verip atilacaktir deneyip görebilirsiniz ancak burada servere kötülemeye yönelik hareket etmeden önce ss video vb elinizde ki dökümanları yüklemeden yazmayiniz tutumunuz hiç hoş değil bizi seven kadar sevmeyende var ard niyetli değilseniz buyrun bekliyorum video ve ss leri.hayırlı geceler.

Öncelikle art niyetli değilim gerçekleri söyleyen birisiyim forumda beni tanıımıyorsunuz ama tanıyan nice kişiler bilirler ki her zaman yapıcı bir insanımdır ama haksızlığa tahammül edemem öncelikle şunu bilmeniz lazım bir admin sizi banladı ise o adminin ismini oyun göstermiyor yada server bilgilerinde geçmiyor yani konuda sizi kim banladı diye sorarsanız size kimse isim veremez çünkü sizi banlayan şudur diye bir bilgi çıkmıyor bu konuda sizi bilgilendirmek isterim ayrıca sizin server'ı oyun videosu çekmek için kullandığım için bütün videolar elimde ekran görüntüsdü ekleyin demişsiniz ben videoların ekran görüntüsünü ekleyeyim

ayrıca video ekleyin demişsiniz onuda göstermek isterim bir video 24.3 gb bunu upload etme şansım olsa zaten upload eder buraya eklerdim ama derseniz ki çek bana bir blue-ray diske adresime gönder seve seve gönderirim adresinize bende yalan yok

bir başka konuda birşey fark ettim forumda yada facebook'ta size laf söyleyenleri oyunda banlıyorlar adminler facebook'ta olan facebook'ta kalır silersin adamın mesajını yada facebook'ta şikayet edersin biter gidipte art niyetli olup bu facebook'ta böyle dedi diye oyundan banlanılmaz bu forumda size karşı çıkacak olanda vardır sevecek olanda bu forumda sırf server kötü dedi diye oyundan banlayacakmısınız ? eğer öyle ise sizde oyundan bizi banladınız diye bizde sizi donanımhaber'den banlayalım böyle saçma bir mantık olamaz bu dediklerimde art niyetli algılamayın art niyetli olsam team speak üzerinden beni davet ettiklerinde şuan ismini hatırlayamadığım admin arkadaşlardan birisi banını açalım dediklerinde hayır açmayın ortadaki haksızlığın giderilmediği sürece server'a gelmek istemiyorum diyende bendim benim tek hatamda şudur ki gerçekten iyi olan adminleriniz mesela imam isimli arkadaş yada inşcanımya nickli arkadaşlarında sanki kötü adminlermiş gibi konuşmam oldu bu insanlar gerçekten çok iyi insanlar ve görevlerini layığı ile yaptıklarına inanıyorum ama malesef art niyetli adminlerinizde var zamanla zaten ortaya çıkar onlar ne diyelim Allah yolunuzu açık etsin iyi oyunlar

• Deliler klanı tebrik etmek gerekiyor bence bugüne kadar girdiğim tr sunucularında zevk alarak oynadığım tek sunucu.Oyuna girdiğim saatlemi alakalımıdır bilmem ama dün gece oldukca temiz bir oyun oldu

sohbet kısmıda oldukca küfürsüzdü.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.