Şimdi Ara

Battlefield BC2 vs Battlefield 3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hangisi daha iyi sizce? ben açık ara bfbc2 diyorum o gerçeklik hiçbir oyunda yok be

• BFBC2'yi bende çok seviyorum ama silahlar maket gibi duruyor. BF3 çok detaylı bir oyun o yüzden bayağı bir oyalıyor bizi tam anlamıyla oynamış olmak için. BC2 haritalarını daha fazla sevdim ama orman doğa su vs hepsi çok iyi ve keyifli, BF3'de toz toprak eksik olmuyor
  • Silah konusunda herturlu bf3 alir bc2 de durbun disinda eklenti takamiyorsun harita konusunda bf2 ninkiler guzel ama bf3 unde hakkini yememek lazim hem bf3 de jet var oda bir arti ve bf3 e verilen destek daha fazla cunku premiumla beraber 5 dlc geliyor hemde cok az bir fiyata ve hala laf atanlar var premiuma

Dip not bf3 u daha iyi oynuyorum oda bir arti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ikisini de oynadım hemde uzun süre ancak bf bc2 sanki eksikleri olan bir yapıya sahip özellikle silah konusunda...demek istediğim iyi ama geliştirilmesi gereken yönleri var bf3 biraz daha olgun bir yapıya sahip daha fazla özelleştirme olanağı var....
  • Gerçeklik diyince aklıma arma geldi nedense.
    Arma 3 çıksada oynasak.

Orijinalden alıntı: Noobkiller

infantry oynanacaksa bc2, araçla oynanacaksa bf3......bf3 camper dolu ama bc2de camper nerdeyse bulamazsınız herkes savaşıyor.En önemli artısı bc2nin

+1 BF 3 araçlar ve özelleştirmeler konsunda rakipsiz, piyade savaşı BC 2'de daha iyi. Şöyle bir durum da var uzun süre BF 3 oynayınca, geçenlerde BC 2 oynadığımda adam vurmak bana eskiye nazaran daha kolay gelmeye başladı.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.