Şimdi Ara

Battlefield: Bad Company 2 - Connection to... Please check your... Hatası. Yardımlarınızı bekliyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi forumlar dilerim. Oyunu 1-1.5 hafta önce steam den almıştım oyunu indirdim girip üyelik açtım herhangi bir servere girdikten 5 dk sonrasında serverden ve oyun için üyeliğimden atılıyorum ve aşağıdaki hatayı alıyorum. Biraz google araştırmasından sonra aynı sorunu yaşayan arkadaşlara serverlerde sorun vardır 1-2 gün bekleyin geçer ya da oyunun güncellemelerini yapın gibi çeşitli yanıtlar verilmiş. Ben ne zaman denesem bu sorunla karşılaşıyorum ve hani oyunu indirirken herhangi bir güncellemesi varsa oda ya beraberinde yada oyun indikten sonra ek olarak inmez mi ki çünkü başka oyunlarda da eğer ek yenileme vs. geldiği zaman oyuna girmek istendiğinde önce yeni gelen patch vs. yükleniyor sonra da oyuna giriliyor.

    SS deki hata da google translate de çeviriye baktıgımda internet bağlantısıyla ilgili problem olabilir gibi bir çeviri çıkıyor şu anda internet hızımda 6mbit herhangi bir kopma yada oyunda ki ping değerlerinde yükseklik yok ayrıca zaten hep 70 civarı ping li serverlere giriyordum.

    Oyunu aldım doğru düzgün oynayamadım çözümü bilen arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum şimdiden herkese iyi forumlar iyi akşamlar dilerim, esenle kalın.
     Battlefield: Bad Company 2 - Connection to... Please check your... Hatası. Yardımlarınızı bekliyorum







  • Oradaki hata bağlantı kalitesiyle alakalı ifade olarak; sunucuyla olan iletişim koptu, lütfen daha sonra bağlanmayı yeniden deneyin gibi. dosya ve gereksinim olarak dosyalari yeniden kontrol ettirin eksiklik olmasın. punkbuster anti hilesini de yeniden kurun ve guncelleyin. hem hizmet programını(pbsvc) hem de oyun dosyasını(pbsetup) güncelleyin. bağlantinizi da kontrol edin netiniz kesintisiz surekli baglanti olmali. gerekirse güvenlik duvarınıza bir ayar çekin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.