< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 29 Temmuz 2025; 18:54:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Battlefield 6 oynanış görüntüleri sızdı: Gözler 31 Temmuz’a kilitlendi (2. sayfa)

-
-
Hocam kötü görünmüyor sonuçta ama haklısın, BF4'ü aşırı andırıyor. Dediğim gibi serinin fanları tarafından istenen de bu. Herkes BF3-BF4'e özlem duyuyor. BF2042'de orijinal BF deneyiminden saptılar, adamlarda herkesin benimsediği, sevdiği orijinal BF'ı geri getirdi. Call of Duty'e de benzetmişler. Yani anlayacağın bu sefer çok güvenli oynamışlar, risksiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 29 Temmuz 2025; 18:53:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cod warfare gibi yapmışlar yani fortnite gibi çoluk çocuk oyunu olmuş nerde o bf2 Vietnam prime zamanları be
lisedeyken deli gibi online bf2 oynardim, klan savaslari vs. simdi butun fps oyunlari birbirinin aynisi gibi geliyor. yaslandik
-
Valla bende öyle orta okul sonunda kız arkadaşımla bf2 Vietnam atardım ben heli kullanırdım o tarardı ne zamanlardı be o zamanlar daha araç kullandıran savaş oyunu yoktu bfde vardı sadece uçak helikopter araba kamyon ne güzeldi
Callofduty e rakip lazımdı oynanış hızlıysa geçen çok olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hacım ben de pre order vermek üzereyim, hatta iş güç çok oynama ihtimalim de az fakat işte baEn inaan kendini tutamıyor.
bf serisi 3 ve 4 ten sonra sapıttı, 42 de hepten uçuşa geçti. Şöyle ki bu tür trailerlerde çok güzel makyaj yapıp oyun çıktığında kutudan hıyar da çıkabilir kalitesine yaklaştılar. Oynanış , oynanabilirlik derken kimse bf ye pre order almamaya and içti o kadar kredileri var oyuncuların nezdinde.
benim ps kafem vardı evvelden, bf gibi cod gibi şeylere çöp olsa alıp köşede saklayasım var, benim gibileri uyarmak amaçlı o laf
-
Call of Duty ücretsiz warzone da hileden geçilmiyor. Biraz olsun rahat nefes almak için direk alıcam bf6 yı. Sistemler yenilendi herkes oynayacak oyun arayışında zaten. Adam gibi bir fpsye kimse hayır demez şu ara.
Şu ana kadar ortaya çıkanlara göre birçok açıdan tatmin edici olacak gibi ama bakalım...
-
Yılların oyunu oynarız.
5060 ti 16gb
1440p oled 240hz monitör
amd 9800x3d
8+8 ddr5 rem
sağlam bi kulaklık + amfi\dac
gerisini hesapla , bunlarla iyi oynarsın
-
Sızmak mı bu şimdi
2 bin Euro hocam bu sistem TL'de düşünemiyorum ama daha iyisi hepimize nasip olsun inşallah
Gerçekçi savaş oyunları görmek istiyoruz. Rus- Çin- ABD savaşı müthiş olur.
Su 57 , F22. Abrams, T90 , Himars, İskender vs... İnanılmaz epik savaşalar olur.
-
Haritalar Cebelitarık ve Kahire. Trailerdan New York olacağını da biliyoruz. Keşke geniş açık alan haritalarını da görsek 31 Temmuzdaki etkinlikte.
-
Oyunda ruh yok ki , bu kadar ruhsuz birbirinin kopyası oyun yaptılar ki hiç ilerleme kaydedilmemiş. BF 1 de ki ekip lazım.
hacım bak ne buldum
https://www.reddit.com/r/starcitizen/comments/1maq7ax/cig_after_releasing_anything_to_live/?utm_source=share&utm_medium=web3x&utm_name=web3xcss&utm_term=1&utm_content=share_button
-
:D Doğrudur hocam ilk oynayanalar muhtemelen bunlari yasar bf42de de ilk alanlardandim bu tur soeunlar vardi. Ama zaman cabuk geciyor guncellemeler hizlica gelir. Oynayacak oyun bulamiyorum. Mecburen bf6'ya kilitlendim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X