Şimdi Ara

Battlefield 6 için yeni bir oynanış videosu sızdırıldı! İşte görüntüler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Video teste katılan biri tarafından çekilmiş , tanıtım videosu değil! İçeriği okumuyorsunuz bari başlığı okuyun. Koskocaman "Sızdırılan" diyor.

• TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Beta aşamasını da siz yaparsanız artık!

Hali hazırdaki video için yorum yaptım,zira sızıntı gerçekse elimizde başka yorum yapabilecek bir done yok.

Oyun yapımcısı gibi damlamışsınız hemen!

Bina yıkma fetişi gibi 5 dakika aynı şeyi göstermişler diye yazıyorsun sonra diyorsun ki kimse tanıtım demedi diyorsun. Birde üzerine "Sazan" diyorsun. D*tün yemiyor cevap verilmesine blokluyorsun. :) Madem forumda cevap verilmesini kaldıramıyorsun ne işin var burada. Hey allahım bazılarının kafa içi son derce boş :)

Bloklayarak zeka seviyenin ne kadar ileride olduğunu gösterdiğin için saol :)

Alfa videoya bakarak grafik değerlendirmesi yapan ileri zekalı forum kullanıcısı. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 2 Haziran 2025; 23:06:58 >
  • turkelvis kullanıcısına yanıt
    Alfa sürümleri için böyle görünmesi çok normal bir durum.

• BF'nin en sevdiğim olayı sesleri... Başka hiçbir FPS oyununda BF detayında ses duymadım. Karşılaştırınca, CoD'un oyun sesleri beatbox gibi kalıyor :) Şaka bir tarafa CoD'da ayak sesi duymak mesele, derinlik algısı yok, atmosfer sesleri dandik. Kötü genel olarak. Bunu da bir CoD fanı olarak söylüyorum; tabi son 3-4 oyunu rezalet bulan bir fan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 2 Haziran 2025; 23:16:59 >
  • maşallah çok mantıklı roketle sıkıyor kaç metrekare beton tuğla bloklar havalarda uçuyor jet gibi gidiyor.

• Ben grafiklere takılmadım. Güzel, normal grafikler. Yani son 10 senedir hemen hemen zaten hiç bir oyunda büyük bir atılım yok ki. Tamam bir çok oyunda bulunan patlama bina parçalanması dinamiklerini de getirdiklerini, üstüne basa basa göstermişler.

Ama en çok gözüme batan, bu patladıktan sonra saçılan koca blokların, taşların vs, hızla yok olması. Yani umarım gerçek oyunda böyle yapmazlar. Yani yapmayın etmeyin, Terratech, Teardown gibi oyunlar tonlarca fazla objeyi parçalandıktan sonrada senelerdir bir şekilde hafızasında tutuyor. Vram mi kaplıyor ne ise, onun bir optimizasyonu kesin vardır. Hani collision dan korkuyorsan hadi onu kapat ama öyle lök diye tüm objeleri saniyede yok etme. Aksi taktirde o fırlayan objelerin hiç bir güzel tarafı kalmıyor, hatta olmasa daha iyi.

• DICE içerisinde kemik kadro kalmadı ki? Çoğu gitti BF 2042 ve BF V yapılırken.

Umarım batırmazlar. Çünkü 2042 ve BF V fiyaskoydu. BF 1'den sonrası kütüphanemde olmasına rağmen gram oynamadım.

BF 2042'de sadece şunu fark ettim BF 2142'den beri reklam ekibi sanırım aynı. Zaten 2042'nin bir kimlik sorunu var. COD BO multi mi oynuyorsun? Yoksa BF mi oynuyorsun? Belli değil.

Yıkım mevzusu BC 2'de ki kadar olsa bile kafi. Çok abartmalarına gerek yok, yoksa RTX ve türevi ekran kartları parçacıkları hesaplayıp, görüntüyü işleyene kadar canı çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 3 Haziran 2025; 10:19:27 >
  • o duvar patlayınca odayı kaplayacak kadar enkaz öyle yığılmaz mal bunlar. bunlardan ne oyun alınır ne oyun beklenir kendi gitti adı kaldı efsane olarak 2010da kaldı bitti gitti umudu olana başarılar :D

• Adamlar öyle sızdırıldı diyorya demekki oyunun hilelerden gecilmeyecek gibi duruyor daha oyun videosuna sahip çıkamayan oyunculara nasıl sahip çıkacak bf1 bfv hileden geçilmiyor bfv de daha da aşırı bf2042 rezalet bunu kendilerinde kabullendi delta force gibi ücretsiz bir oyun varken para vermem bunlara

• bina harabe mi normal mi duruyor?... çok fark ediyor...

• Patlamadan sonra yıkılan parçalar altında kalan ölüyorsa bence olmuş.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.