Şimdi Ara

Battlefield 6 beta tarihleri multiplayer tanıtım etkinliği öncesinde sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Battlefield 6 beta tarihleri multiplayer tanıtım etkinliği öncesinde sızdırıldı
    Yeni bir rapor, Battlefield 6’nın bugün gerçekleşecek dünya çapında tanıtımının ardından hem kapalı hem de açık beta sürümlerinin Ağustos ayı içinde sunulabileceğini söylüyor.

Ayrıca Bkz.Battlefield 6 oynanış görüntüleri sızdı: Gözler 31 Temmuz’a kilitlendi

Battlefield 6 Kapalı ve Açık Beta Tarihleri

EA, beta sürümünün ne zaman yayınlanacağını resmi olarak onaylamadı ancak Insider Gaming’in raporu ne zaman yayınlanacağına dair bir ipucu veriyor. Battlefield 6'nın kapalı betasının 7 Ağustos Perşembe günü açılması planlanıyor. Kapalı Beta, yalnızca Battlefield 6'nın bir sürümünü ön sipariş eden veya Twitch Drop aracılığıyla beta kodu alan hayranlara açık olacak. Yani, Battlefield 6'nın oynanış videolarını yayınlayacak içerik üreticilerinden birinin yayını izleyerek bu ödülü kazanmak mümkün.

Kapalı betanın iki veya üç gün süreceği söyleniyor. Ardından, 9 Ağustos'ta açık beta başlayacak. Bu beta, Battlefield 6 çalıştıran PC veya konsola sahip tüm oyunculara açık olacak. Beta, 10 Ağustos'ta sona erecek. Ancak, 14 Ağustos'ta başlayıp 17 Ağustos'a kadar sürecek ikinci bir açık beta süreci olacak.

Battlefield 6 betaları yalnızca multiplayer oynanışı içerecek, Battle Royale modu olmayacak.

Battlefield 6 sistem gereksinimleri (beklenen)

Resmi Battlefield 6 sistem gereksinimleri açıklanmadı ancak Battlefield Labs platformu test için gerekli donanımı paylaştı. Battlefield 6 çıkış yaptığında sistem gereksinimlerinin değişmeyeceği belirtildi. Battlefield 6 minimum ve önerilen sistem gereksinimlerinin şu şekilde olması bekleniyor:

Minimum sistem gereksinimleri

• İşletim sistemi: Windows 10/11

• İşlemci: Intel Core i5-8400

• Ekran kartı: Nvidia GeForce RTX 2060

• Bellek: 16 GB RAM

Önerilen sistem gereksinimleri

• İşlemci: AMD Ryzen 7 3700X

• Ekran kartı: Nvidia GeForce RTX 3060 Ti

• Bellek: 16 GB RAM

4K sistem gereksinimleri

• İşlemci: AMD Ryzen 9 9950X3D

• Ekran kartı: Nvidia GeForce RTX 5080

• Bellek: 32 GB RAM

Kaynak:https://insider-gaming.com/battlefield-6-open-beta/

• Haydi bakalım, beklemedeyiz. Bu sene çıkacak olan yeni CoD oyununu 2'ye katlarlar da, Delta Force'u geride bırakabilecekler mi... Bekleyelim, görelim. 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 31 Temmuz 2025; 17:57:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4K sistem gerekeninde 9950x3d ne m.k.

• action9mm A kullanıcısına yanıt
    +Piyasada en yüksek donanım ne var
    -9950x3d, rtx 5090
    +koy gitsin
    -ram kaç yazalım 64 gb?
    -32 yeter

100k+ sistemle 4k oynatabiliyormuş, sağolsunlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.