Şimdi Ara

Battlefield 4'ün Genişleme Paketleri Ücretsiz Oldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Oyunun satın alma ekranına gelin. Altta dlcler gösteriyor. Üzerine gelirseniz fare ile ekli olup olmadıgını görebilirsiniz. Ben de bazı dlcleri bedava iken eklemiştim. Oyun gibi kütüphanede gozukmuyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: 001ATB

Bf4 ü olmayan arkadaşlar da origin'den bu paketleri kütüphanelerine ekleyebilirler.Bakarsınız ileride BF4 ün kendisini de ücretsiz verebilirler.Vermeseler dahi oyun bazen çok cüzi fiyatlara iniyor bazı oyun satılan sitelerde,o zaman oyunu indirimli alıp şu an dağıtılan tüm paketlere de sahip olmuş olursunuz.Benim tavsiyem oyuna sahip değil iseniz bile bu paketleri kütüphanenize ekleyin derim.</blockquote>

ben eklemeye çalıştımda eklenmiyor kütüphaneye. added your library diyor ama kütüphanede gözükmüyor. neyi yanlış yapıyorum

Bunlar DLC paketi olduğu için oyunun aslı sende olsa dahi kütüphanede göremezsin. Added your library dedi ise eklenmiştir kütüphanene kardeşim.Tam emin olmak istiyorsan originde paketleri arat üzerine git,zaten owned yazar yani buna sahipsin der.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• quote:

Orjinalden alıntı: 001ATB

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: 001ATB

Bf4 ü olmayan arkadaşlar da origin'den bu paketleri kütüphanelerine ekleyebilirler.Bakarsınız ileride BF4 ün kendisini de ücretsiz verebilirler.Vermeseler dahi oyun bazen çok cüzi fiyatlara iniyor bazı oyun satılan sitelerde,o zaman oyunu indirimli alıp şu an dağıtılan tüm paketlere de sahip olmuş olursunuz.Benim tavsiyem oyuna sahip değil iseniz bile bu paketleri kütüphanenize ekleyin derim.</blockquote>

ben eklemeye çalıştımda eklenmiyor kütüphaneye. added your library diyor ama kütüphanede gözükmüyor. neyi yanlış yapıyorum</blockquote>

Bunlar DLC paketi olduğu için oyunun aslı sende olsa dahi kütüphanede göremezsin. Added your library dedi ise eklenmiştir kütüphanene kardeşim.Tam emin olmak istiyorsan originde paketleri arat üzerine git,zaten owned yazar yani buna sahipsin der.

işte bende owned yazmıyor. aded your library yazdı ama owned yazmıyor. sahip oldugum bir oyuna owned yazıyor ama.. kafam karıştı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.