Şimdi Ara

Battlefield 4 Sık Sorulan Sorular ve Problemler [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
10
Favori
33.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün akşam meksika originden battlefied 4 premium adım hesabıma geldi fotoğrafı falan herşey tmm sorun yok. Yalnız oyuna girmek istediğim zaman premium paketler yüklenmiyor china risinge girmek istediğim zaman ek pakeyin yüklenmesi gerek falan diyo ama yüklemiyo normalde 45 gb olan premium paket bende 23 gb yani normal oyun boyutlarında yarım yamalak inglizcemle live chata bağlandım adam resmen deli oldu elimden bişiler söyledi yaptım ama yine olmadı. Ben bu dlc paketlerini nasıl yüklicem şimdi kendisinin otomatik yüklemesi gerekmiyomu normalde. bir video atıcam şimdi sizlere tam anlamıyla sorunum o videoda var.

    Video




  • Herkese Selamlar benim bir sorunum var yaşayan arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi.

    BF3 oyunuyorum sorunsuz bf4 premium aldım orginden, oyunu indirdim fakat Battlelog dan oyuna bağlanırken çok bekliyorum ve aşağıdaki hatayı aldım..

    Make sure all drivers are up to date
    Restart Origin
    Repair the game in Origin
    Restart your computerü

    Bunların hepsini denedim hala bağlanamıyorum.
    sistem
    win 10 2gb ekran kartı(AMD Radeon HD 7700) Gskill 8 gb ddr3 1600 ram fx8350 işlemci 120 gb ssd

    İlgilenlere şimdiden çok teşekkür ederim.
  • iyi konu
  • bişi sorucam battlepack leri hemen açsak ne olur.yoksa ileri ki bi vakitte mi açsa ??
  • Arkadaslar merhabalar,
    Orjinal dvdli battlefield 4 var origin hesabinda da tanimli lakin format attim oyunu tekrardan yuklemek istiyorm ama dvdden yukleyemiyorum, download etmeye calisiyor. Format atmadan once yedeklememistim oyunu. Yardimci olabilirseniz sevinirim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunun kutulu cd'sini aldım premium paketli ve kurdum başarılı bir şekilde güncellemelerini yaptım üstüne bir de onardım. Fakat oyunu açmaya çalıştığım zaman ''Bu https bağlantısını açmak için başka bir programa ihtiyacınız var .'' Uyarısıyla karşılaşıyorum beni nereye yönlendirdiğini bilmiyorum . Sorunları okudum ve tarayıcı eklentilerinden bahsediliyor . Ne yapacağım hakkında bana fikir verebilecek olan var mı ?




    TEŞEKKÜR EDERİM .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loresto -- 7 Şubat 2016; 2:04:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Loresto

    Arkadaşlar oyunun kutulu cd'sini aldım premium paketli ve kurdum başarılı bir şekilde güncellemelerini yaptım üstüne bir de onardım. Fakat oyunu açmaya çalıştığım zaman ''Bu https bağlantısını açmak için başka bir programa ihtiyacınız var .'' Uyarısıyla karşılaşıyorum beni nereye yönlendirdiğini bilmiyorum . Sorunları okudum ve tarayıcı eklentilerinden bahsediliyor . Ne yapacağım hakkında bana fikir verebilecek olan var mı ?




    TEŞEKKÜR EDERİM .

    http://battlelog.battlefield.com/bf4/
    bu site üzerinden oyuna girebilirsiniz. Sol üst tarafta multiplayer seçeneğinden girebilirsiniz.




  • arkadaşlar ben oyun origin de bedava olduğu zaman indirdim
    ama oyunu açamıyorum nedense
    oyunun üstüne basıyorum hiçbir şey olmuyor
    yardımcı olabilir misiniz
  • Beyler oyunun Dragon's Teeth dlc paketini indirdim ancak oynayamıyorum. Dlc'nin maplerini seçtiğim zaman satın al çıkıyor veya there is no content available for download at this time yazıyor ben bu sorunu nasıl halledicem
    Not:Ps3'e indirdim
  • bf4 premium edition aldım iade sonra iade ettim. Battleloga baktığımda premium çantalar vardı hepsini açtım. Premium dogtags ve bıçaklarım var şuan. Ancak ne bf4 oyunum nede bf4 premium var. Sıkıntı çıkar mı ban felan ?
  • selamlar BF'4 ü Harddisklerimden birine indirmiştim, uzun zamandır girmiyorum suan yüklü görünüyor 26 GB felan dosya boyutu ancak orıgınden gırdıgımde tekrar indir felan yazıyor sağ tıklandıgında sorun nedır yardımcı olabilicek varmı ?
  • Guaddro kullanıcısına yanıt
    1- oyunun dosya yolu şu şekilde " C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 4\Battlefield 4 " tabi işletim sistemi C driverında kurulu ise yolu böyle olmalı Bendeki 64 gb Premium olduğu için.
    2- Yada şöyle deneyin oyun dosyalarını yedekleyin tekrar indirin. İndirirme ekranında kaç GB indireceği yazacaktır.Dosyanızın eksik olup olmadığını anlarsınız.
    3- Şöyle bir şeyde var.Geçen günlerde hardiskimi değiştirmiştim o zaman oyunun dosyalarını yedekten kopyalayarak bu indirme ekranında %3 gelindiğinde indirmeyi durdurup dosyaları yapıştırmıştım o kendisi %3 ten kontrol ederek %100 ulaşmıştı.
    Umarım bilgiler işine yarar.
  • Herkese iyi forumlar. Ben oyunu yeni indirdim oynuyorum bi sıkıntı yok. Fakat açılan bir çok silah ve teçhizatı göremiyorum, yani oyun esnasında yukarda açıldı olarak gözüküyor ama silah seçilen bölüme gittiğim zaman göremiyorum açılan silah veya teçhizatları acaba bunun için farklı bişeyler mi yapmam gerekiyor? Teşekkürler.
  • selamlar.

    anlayan arkadaşlara bir kaç sorum olacak.

    geçenlerde final stand modu ücretsizdi. indirdim bir süre oynadım. oyun ekli görünmesine karşın ilgili modu sonra oynayamadım. sadece 1 haftalıgına mı oynama şansı tanıyor ? sonrasında mod bende görünse dahi giremiyor muyum ? yoksa sunucularda denk mi gelemedim.

    şimdi bir mod daha ücretsiz sunulmuş sanırım. bu modu indirsem süresiz oyanayabilir miyim ilgili haritalarda ?

    bir de prmium olayı. mod alsan da pre olmadan modlar işlevsiz midir ?

    pre olayı nedir ayrıca. modları pre olmadan açamıyor muyuz :D parayla mod alıp bir de pre mi almamız lazım ?
  • Bazen bende Çalışmayı Durdurdu hatası verip kapanıyor. Bu sorunu bir türlü çözemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RAkara

    Bazen bende Çalışmayı Durdurdu hatası verip kapanıyor. Bu sorunu bir türlü çözemedim.


    Kardeşim bendede vardı aynı sorun windows 10'a geçtim bu şekilde hata ortadan kalktı
  • Merhaba, belki bu konuya değinmişsinizdir ama ben hızlıca baktığım için farkedememişimdir. Benim sorum şu ; ben Battlefield 4'ü masaüstü simgesinden açtığımda beni bir internet sayfasına yönlendiriyor ve oyuna oradan giriyorum. İnternet olmadan girmeyi denedim açılmadı. Ben mesela internet bağlantısı olmadan campaing mod oynamak istiyorum . Bu mümkünmü ?
  • husnu_ H kullanıcısına yanıt
    Mümkün değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BF4 standart kullananlar second assault patch de free olmuş
    bf1 yaklaştikça patchleri sirayla beleş vermeye başladilar
  • arkdaşlar bf4 kurulumunda ( orjinal origin oyunu üstelik ) bende hata verdi,
    download error : origin is not able to download Battlefield 4TM to C:\Program files\Origin Games\Battlefield 4\Data\cas_17.cas
    hatasını verdi, reset atıp yüklemeyi devam ettirdim, yükleme sonunda C++ yükleme hatası verdi ve gene resetledim, oyunun yüklemesi tamamlandı dedi, masa üstüne simgesi geldi ve online açayım dediğimde sayfa açılmadı , verdiği uyarı şu , BAĞLANTINIZ GİZLİ DEĞİL , diyip hiçbir şekilde hiçbir tarayıcıdan origine bağlanmıyor???? sorun nedir, win32 kurduk, pc 64 bit felan ondan mıdır dersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.