Şimdi Ara

Battlefield 4 ps3 ve xbox 360a geliyor!!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.amazon.com/Battlefield-4-Xbox-360/dp/B00BXE4KWG/ref=sr_tr_1?ie=UTF8&qid=1364485459&sr=8-1&keywords=battlefield+4
    http://www.amazon.com/Battlefield-4-Playstation-3/dp/B00BXE4KVM/ref=sr_tr_2?ie=UTF8&qid=1364485459&sr=8-2&keywords=battlefield+4
    Xbox 360 ve ps3'ün en iyi 2 oyunu(gta v,bf4) ile 2 yıl daha götürme şansı var.
    edit: Bf4 sadece nextgen ve pc için çıkacak diye ısrar eden arkadaşlar için açtım konuyu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 28 Mart 2013; 18:04:58 >

• Bu oyun PC'de oynanır ama ayrıca konsolda da oynayacağım için güzel bir haber şimdiki nesil konsollara da gelmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Bu oyun PC'de oynanır ama ayrıca konsolda da oynayacağım için güzel bir haber şimdiki nesil konsollara da gelmesi.

Ben bf3de yaptığım gibi hem pc hem konsolda oynayacağım. bf5 çıkınca nextgen bir konsol alırım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Bu oyun PC'de oynanır ama ayrıca konsolda da oynayacağım için güzel bir haber şimdiki nesil konsollara da gelmesi.

Ben bf3de yaptığım gibi hem pc hem konsolda oynayacağım. bf5 çıkınca nextgen bir konsol alırım artık.

Aynen. BF5 next-gen konsollara gelir artık. Ama BFBC3'ü next-gen'e yaparlarsa hiç şaşırmayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

http://www.amazon.com/Battlefield-4-Xbox-360/dp/B00BXE4KWG/ref=sr_tr_1?ie=UTF8&qid=1364485459&sr=8-1&keywords=battlefield+4
    http://www.amazon.com/Battlefield-4-Playstation-3/dp/B00BXE4KVM/ref=sr_tr_2?ie=UTF8&qid=1364485459&sr=8-2&keywords=battlefield+4
    Xbox 360 ve ps3'ün en iyi 2 oyunu(gta v,bf4) ile 2 yıl daha götürme şansı var.
    edit: Bf4 sadece nextgen ve pc için çıkacak diye ısrar eden arkadaşlar için açtım konuyu...

Boşuna heyecan yapmışsın sanki. BF4 bu nesile çıkmayacak diyen yoktur diye düşünüyorum. Resmi sitede bile pre-order alındıktan sonra...

http://www.battlefield.com/battlefield-4/buy

Battlefield 4 ps3 ve xbox 360a geliyor!!!!!!!

• Genelde Xboxta hep COD oynuyorum.

Arkadaşlar çok ısrar etti al Battlefield oynarız falan diye. Ben de bilgisayarda oynarım hep imzamdaki sistemle.

Geçenlerde aldım Battlefield'ı. Öyle bir grafik var ki PS2-PS3 arasındaki grafik farkı kadar. Oyun akıcı desem o da değil, sensitivity'i yüzde %70-80 e çıkarıyorum hızlı oynamaya alışığım.

Sağa sola baktığımda hızlıca kare kare oynandığından aim alamıyorum. Hadi sonuçta herkes böyle oynuyor bi çaresine bakarım diyorum, hızlı hızlı koşuyorum. Hiçbir kaplama önce yüksek çözünürlüklü değil.

Koştuğunuz zaman çevrenizde sabit duracaksınız 2 saniye de ondan sonra yükleniyor detaylı kaplamalar. Sinir olmamak elde değil.

Online ağırlıklı oyunlar konsolda COD gibi sabit 60 fps olmalı. Eğer grafikten ciddi anlamda kısıp 60 fps yapamıyorlarsa konsola çıkarmasınlar.

Yeni Xbox'ı iple çekiyorum o yüzden, bir çıksa da artık rahatlasak. İşkence haline dönüştü artık konsolların yetersizliği. 2005 üretimi sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 28 Mart 2013; 18:52:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Genelde Xboxta hep COD oynuyorum.

Arkadaşlar çok ısrar etti al Battlefield oynarız falan diye. Ben de bilgisayarda oynarım hep imzamdaki sistemle.

Geçenlerde aldım Battlefield'ı. Öyle bir grafik var ki PS2-PS3 arasındaki grafik farkı kadar. Oyun akıcı desem o da değil, sensitivity'i yüzde %70-80 e çıkarıyorum hızlı oynamaya alışığım.

Sağa sola baktığımda hızlıca kare kare oynandığından aim alamıyorum. Hadi sonuçta herkes böyle oynuyor bi çaresine bakarım diyorum, hızlı hızlı koşuyorum. Hiçbir kaplama önce yüksek çözünürlüklü değil.

Koştuğunuz zaman çevrenizde sabit duracaksınız 2 saniye de ondan sonra yükleniyor detaylı kaplamalar. Sinir olmamak elde değil.

Online ağırlıklı oyunlar konsolda COD gibi sabit 60 fps olmalı. Eğer grafikten ciddi anlamda kısıp 60 fps yapamıyorlarsa konsola çıkarmasınlar.

Yeni Xbox'ı iple çekiyorum o yüzden, bir çıksa da artık rahatlasak. İşkence haline dönüştü artık konsolların yetersizliği. 2005 üretimi sonuçta.

Bu oyun bf3den cok daha iyi optimize edilecek. Ve grafikleri cok daha iyi olacak. Her seferinde örnek verdigim oyun olan forza horizona bakip bu cihazlarin gucunu gorebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Xbox 360 gta 5
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Grafik olarak BF3 ile aynı olur. Kendimizi kandırmaya gerek yok. Anca PC'de grafiksel olarak tatmin oluruz BF4'de. 2005'in konsoluna anca bu kadar oluyor grafikler.
  • Görsel olarak BF 3'den ileri gideceklerini düşünmüyorum zaten BF 3'ü bile geliştirirken devamlı şuanki nesil konsollara yetersiz diyip duruyorlardı. Oyunun asıl lansmanını hep PC üzerinden yaptılar.

Xbox 360 ve Ps3 için çıkarılması sadece ve sadece para hırslarının kurbanı oldukları içindir.
  • Yalnız Battlefield 4 zaten PS4 a geliyor. Belki Xbox'ın yeni modeli sandığımızdan erken çıkmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celtic Warrior -- 30 Mart 2013; 2:28:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.