Şimdi Ara

BATTLEFiELD 4 (PS3/PS4 ANA KONU) (233. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20.124
Cevap
83
Favori
450.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Akşama kimler online şimdi?

Terslik olmazsa ben online olurum. Update falan yapsaydin abi 619 mb civari bir update vardi en son.
    Dun Kerem , Ercan ,ben takildikta insallah serverlar dunku gibi olmaz fena lag vardi.
    Sen online olsugumu gorursen yaz bana. Online olanlari bildirim olarak gostermedigi icin farketmiyorum hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

quote:

Terslik olmazsa ben online olurum. Update falan yapsaydin abi 619 mb civari bir update vardi en son.
    Dun Kerem , Ercan ,ben takildikta insallah serverlar dunku gibi olmaz fena lag vardi.
    Sen online olsugumu gorursen yaz bana. Online olanlari bildirim olarak gostermedigi icin farketmiyorum hic

Update'i oyun inmeden indirdi kurdu zaten :P Sabah baktım çok kısa bir maça girip, herşey tamam. Bir tek Chine Rising indirirken net kopmuş gece, sonra devam etmemiş o inmedi.
  • ufak bir takım kurduk o zaman :)

Dün son map kaostu, bana zevkli geldi walla. Lag olmadığı zaman oyun güzel gidiyor. Tabi hala tuşları karıştırıyoruz ayrı mesele :)
    dün nihat yakaladı beni, bomba bile atamıyosun diyo :D

Akşam spora gidim, 10 gibi girerim.
  • Selam millet benim konsol da bugün elime ulaştı, nba oynamaktan battlefield'a sıra gelmedi Online arenada görüşmek üzere ben de aranızdayım artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS3 te Akşam 10:00 da Online
  • quote:

Cok fena grip olmusum aksam gelmiyim ben size de gecmesin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanla alisirsin tuslara bende evdeki dusmanlara bomba atmak icin az nisan almadim bos yere
    Aksam icinde taktigi vereyim Kerem. Cem abi oldugu vakit once silahini aliyoruz sonra revive ediyoruz.
    Simdi o ps3 levellerini ps4 e tasir silahlarin eklentiler falan full dur. Buldukmu kapmak lazim

• Ben hemen her akşam oynuyorum PS3 den PS 4 e. geçince US den yenihesap açtım yeni hesap PSN: Sivridis
    Yavaş yavaş ekliyorum eski psn Hesabımdakilerİ
    Hemen her akşam BF4 oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: TheUnderTaker-

Zamanla alisirsin tuslara bende evdeki dusmanlara bomba atmak icin az nisan almadim bos yere
    Aksam icinde taktigi vereyim Kerem. Cem abi oldugu vakit once silahini aliyoruz sonra revive ediyoruz.
    Simdi o ps3 levellerini ps4 e tasir silahlarin eklentiler falan full dur. Buldukmu kapmak lazim

:P Siz taşımadınız mı?
  • CZ-805 silahı baya iyimiş bir iki eklentile dahada iyi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: renzokuken

ps4 de oyun sırasında orta tuşa basınca battlelog a girmesi lazım ya, 15-20 sefer basıyorum gene de hata veriyor, bazen tüm oyun süresince hiç girmiyor, bazen ara ara deneyince giriyor vs...

var mı benden başka bunu yaşayan? acaba internet 3 mb uydunet, bununla mı alakalı yoksa sistemsel bir sorun mu?

Bazen bendede oluyor touchpad e bastıgımda try again sonra tekrar deneyin diyor 3-5 dk sonra bastıgımda açılıyor.
  • Ben ps3'de oynamadım ki, bildiğin çavuşum :)
    Seni kapıya sıkıştırıp silahını alacağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremyelsal

Ben ps3'de oynamadım ki, bildiğin çavuşum :)
    Seni kapıya sıkıştırıp silahını alacağız

Vıyy... Boostları kullan hemen. Bi de araçlara alıştın mı heli pilotu lazım. :P
  • şu sprint olayı bitircek beni ya.arkadaş zaten sert yapmışlar l3 r3 tuşlarını ona basmak ayrı bir efor istiyor.analoglar gevşedi iyice ama tuş gevşemio tam tersi biraz daha basmak zorunda kalıyorsun derinleşiyor çünkü oynadıkça.insan şunu yapar ;biraz ileri yürüsün biraz daha hızlansın sonra kossun yok illa bascaz o tuşa.lan koca haritalar oyuncuların 100 de 90 ı yürümüyor zaten.valla kırıcam kolu ya.birde hafif ileri ittirmen gerekiyo basmak için yumuşayınca saga sola atıyor kendini bi anda basamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evojeur2

şu sprint olayı bitircek beni ya.arkadaş zaten sert yapmışlar l3 r3 tuşlarını ona basmak ayrı bir efor istiyor.analoglar gevşedi iyice ama tuş gevşemio tam tersi biraz daha basmak zorunda kalıyorsun derinleşiyor çünkü oynadıkça.insan şunu yapar ;biraz ileri yürüsün biraz daha hızlansın sonra kossun yok illa bascaz o tuşa.lan koca haritalar oyuncuların 100 de 90 ı yürümüyor zaten.valla kırıcam kolu ya.birde hafif ileri ittirmen gerekiyo basmak için yumuşayınca saga sola atıyor kendini bi anda basamıyorsun.

Banada ilk basta cok zor gelmisti ne mantiksiz ve zor demistimde sonradan alistim

• Arkadaslar ps4te aim ve fire tuslarini l1. R1 yapabiliyoomuyuz

• Scout heli akar attak heli bakar. Her gün aynı şekilde şaşırıyorum nasıl çörçöp hale getirmişler attak heliyi diye. Yazık la kimin attak helisiyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caglar_bro

Arkadaslar ps4te aim ve fire tuslarini l1. R1 yapabiliyoomuyuz

Hayır bu nesilde artık gaz fren falan hep l2 r2

• Server kiralama ne zaman çıkacak ?

Bu arada ps4 sahipleri eklesinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 23 Ocak 2014; 21:28:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

quote:

Orijinalden alıntı: Caglar_bro

Arkadaslar ps4te aim ve fire tuslarini l1. R1 yapabiliyoomuyuz

Hayır bu nesilde artık gaz fren falan hep l2 r2

Alistik sayilir :D

• 
Sayfa: önceki 231232233234235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.