Aradaşlar Battlefield 4ü origin üzerinden satın aldım.Şu anda gayet güzel bir şekilde oynuyorum.AMa bilgisayarıma format attığım zaman aynı şekilde kullanıcı adı ve şifre ile giriş yaptığım zaman oynayabilcekmiyim ya da oyunu Origin üzerinde kayıtlı Cd keyi filan var mı.Hile kullanmıyorum ama olası bi banlanma durumunda hesap banlanırsa satın aldığım oyun ne olacak .Teşekkürler
Çoğu kişinin kullandığı bir yöntem var; -Oyunun klasörünü yedekleme yapacağın yere kopyala (C:/Program Files/Origin Games içinden) -Format attığın zaman Origin'i kur ve oyunu indirmeye başla, tam indirme başladığı zaman indirme işlemini duraklat ve yedeğini aldığın klasörü oyunun bulunduğu yere kopyala ve bütün dosyaları üzerine yaz. -Kopyalama işlemi bittikten sonra indirmeye devam et.
Büyük bir ihtimalle oyunun hazır hale gelir ama indirmen gereken dosyalar çıkabilir o şansına kalmış.
2.sorun için banlanma durumunda Origin hesabın kullanılamaz hale gelir ve o hesaba ait ne kadar oyunun varsa hiç birini oynayamazsın diye biliyorum.
teşekkürler ama keşke origin de hesaba endexli olsaymış oyunlar.Şifrenle girdiğin zaman tekrar oyunu indirip başlasa daha iyi olurmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: Hasikomen
Çoğu kişinin kullandığı bir yöntem var; -Oyunun klasörünü yedekleme yapacağın yere kopyala (C:/Program Files/Origin Games içinden) -Format attığın zaman Origin'i kur ve oyunu indirmeye başla, tam indirme başladığı zaman indirme işlemini duraklat ve yedeğini aldığın klasörü oyunun bulunduğu yere kopyala ve bütün dosyaları üzerine yaz. -Kopyalama işlemi bittikten sonra indirmeye devam et.
Büyük bir ihtimalle oyunun hazır hale gelir ama indirmen gereken dosyalar çıkabilir o şansına kalmış.
2.sorun için banlanma durumunda Origin hesabın kullanılamaz hale gelir ve o hesaba ait ne kadar oyunun varsa hiç birini oynayamazsın diye biliyorum.
Ouun ücretli ise ücreti ödemeden indirmeye başlayacak mı
Oyunlar hesabına kayıt olur, istediğin bilgisayardan girip indirebilirsin. Oyun ücretli ise fiyatını verip lisansını alınca indirmeye ve oynamaya başlayabilirsin.