Şimdi Ara

Battlefield 4 BETA için - Nvidia GeForce 331.40 Beta Performans Sürücüsü çıktı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bf3te bu sürücü tam bir facia normalde 51 fps altına düşmeyen kart şimdi kasılıyor ve 25 fpslere düşüyor ben bf4te denedikten sonra kaldırıp geri eski sürücüye dönücem ama su var sıcaklık bakımından iyi normalde eski sürücü ile 72 derece oluyordu bu sürücü ile 69-70 olup duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

haber kaynagi denen forumdaki sikayetler ilginc goz atmak isterseniz.ozet gec derseniz firefox ile gezerken 560ti ile kilitledi diyen var firefox ile sorun yasadim diyen baska biri var surround konusunda sikayet var durduk yere kilitliyor diyen var saints row4 kotu oynatiyor diyen var filanca benchmarkta dusuk fps aldi valleyde dusuk fps aldi diyen var payday2'yi kotu oynatiyor diyen var sli yaptim tekrar acinca siyah ekran oldu diyen var ama bf3'te cok iyiymis.

Hocam yazıyı ofiste yüksek sesle okudum. PC'den anlayan kim varsa kırıldı.

Benim gözümden yaş geldi zaten orasını hiç sorma

• direk geçtim beta ile normallerin farkı yok forever beta
  • quote:

Orijinalden alıntı: kankatree

arkadaslar bf3te bu sürücü tam bir facia normalde 51 fps altına düşmeyen kart şimdi kasılıyor ve 25 fpslere düşüyor ben bf4te denedikten sonra kaldırıp geri eski sürücüye dönücem ama su var sıcaklık bakımından iyi normalde eski sürücü ile 72 derece oluyordu bu sürücü ile 69-70 olup duruyor

Hocam son iki sürücüde bence bf3 için problemli evet sıcaklık güç kullanımının iyileştirilmesi ve havaların soğumasıyla biraz düştü ama hem bf3 te hemde bf4 betada hiç iyi durmuyor şu anki durum.BF3 şu an neyse bu sürücüde bf4 te aynısı.

• ben de yükledim eski sürücüye göre oyunlarda kasma sorunu var inşallah bu sorunu çözerler yoksa eskisine dönmek zorunda kalçam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.