Şimdi Ara

Battlefield 4 (2013) [ANA KONU] (635. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40.491
Cevap
150
Favori
1.201.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barajın Orda Merdivene Atlarken Ne Yaptıysam Tutunamayıp Yere Düşüyorum.Nasıl Geçebiliriz Bölümü?
  • campaigni bitirdim çok güzeldi..

sonu 3 kez oynadım
    birinde hiçbrşey yapmadım bizim gemi patladı diğerinde hannah öldü diğerindede irish öldü.. Peki birini aşağı gönderince detonator a basmaz isek ne oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 12 Kasım 2013; 22:56:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

Barajın Orda Merdivene Atlarken Ne Yaptıysam Tutunamayıp Yere Düşüyorum.Nasıl Geçebiliriz Bölümü?

tam merdivene gelince mouse sol tık yapman gerekiyor
  • bf3 premıum kullanmayan varsa alabilirim(sadece premıum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akakiakakiyevic -- 12 Kasım 2013; 19:57:02 >
  • BF3'te tankın aldığı hasar arttıkça veya disable olduğunda "bip bip" uyarı sesi duyardık. Şimdi o ses yok. En azından ben duyamıyorum. Ne olduğunu anlamadan tank uçuyor havaya. Ekleseler şu sesi çok makbule geçecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

O videodaki insan olamaz, ben ne zaman sniper olarak haritaya adım atsam, sanki herkes beni öldürmeye programlanmış gibi bir durum oluşuyor. Neler neler yapmış öyle yahu, vay arkadaş!

hahahhaha:D demi aynı kafa bendede var kendisiyle bi cok mapde denk geldim efendi biri eski cs oyuncusuymus zaten cs den gelen sniper playerları bf de 1adım önde oluolar tecrübe kısacası =)
  • Arkadaşlar bu bf4 almayı düşünüyorum ama tablet commander diye bir şey varmış.Uygulamasını bulamadım.Iphone lardada çalışırmı bu özellik yoksa tablet olmak zorundamı?
  • oyundan atma devam ..

• Arkadaşlar müzik nedir bilen var mı ? Çok güzel olmuş bizim klasik bf müziğini remix yapmışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

campaigni bitirdim çok güzeldi..

spoıler hocam spoıler
  • BATTLEFIELD 4 MULTIPLAYER WILL BE UNAVAILABLE DUE TO MAINTENANCE ON NOV 13, STARTING 9AM UTC / 1AM PST. MAINTENANCE WILL LAST FOR 3 HOURS.
    beklenen update olabilirmi
  • Yav erken davranamadık preyi kacırdık. Ucuza satın alabilmem için bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

BATTLEFIELD 4 MULTIPLAYER WILL BE UNAVAILABLE DUE TO MAINTENANCE ON NOV 13, STARTING 9AM UTC / 1AM PST. MAINTENANCE WILL LAST FOR 3 HOURS.
    beklenen update olabilirmi

Update değil bakım olacak.
  • field uprageler ne işe yarar?
  • Sorunlar ve hatalar ile dolu BF4 biraz tadımızı kaçırdı ama zamanla düzelir diye umut ediyoruz ve ortam biraz yumuşasın, bu videoyu Seda Baykara isminde biri hazırlamış muhteşem olmuş izmenizi tavsiye ederim.

• Cs da awp ıle atış yapmanızşa ölmesi bir olur adamın burda mermi gittiydi gideceğdi derken anca.Cs snipercısıyım ben bf4 te sniper çok farklı.Cs aimi burda olsa ben herhalde şimdiden 70-80 lvel olmuştum
  • HerZamankinden kullanıcısına yanıt
    kahretsin unuttum spoiler koymayı allahtan spesifik bir son yok ondan sorun olmadı eğer gören olduysa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: K4PTAN

5:08 dikkat

herşey iyi güzelde helikopteri nasıl vurdu anlamadım hem uzakdı hemde tam olarak nişan bile almadı. ama adam aşmış başka boyutta oynuyor

• meksikadaki fiyat kakltı mı? Oradan bakın.
  • win8.1'e geçip pb update ile düzeldi oyun.
  • 
Sayfa: önceki 633634635636637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.