Şimdi Ara

Battlefield 4 2 gb ram ile oynanır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtubeda bir video gördüm adam 2gb ram ile oyunu açmış en az 4gb istediğini biliyorum 2gb ram var 2 gb alamayacağım için şansımı deneyip yüklesem acaba pcye bir zarar verir mi yada en düşük ayarda açar mı oyunu ?Şuan bf3 yüklü 1024x800 high setting 45-60 fps oynuyorum fakat ram 2gb ddr3

• En düşük ayarda oynarsın bence, bir çok oyunu sistemim yetmediği halde oynuyordum ben. Bilgisayara zarar vermez, en fazla yetersiz bellek uyarısı verir veya fazla ısınmadan dolayı reset atar.
  • oynarsında zevk alamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: the jackal

oynarsında zevk alamazsın

Dostum en düşük ayarda bile oynasam kafi zaten bf 3 ve bf 4 de en düşük ayarla en yüksek ayar arasında ben fazla bir fark göremedim bf3 de özellikle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyan Cat

En düşük ayarda oynarsın bence, bir çok oyunu sistemim yetmediği halde oynuyordum ben. Bilgisayara zarar vermez, en fazla yetersiz bellek uyarısı verir veya fazla ısınmadan dolayı reset atar.

Şuan bf 3 için en az 2gb ram istiyorlar oyunu açıyorum 1.2 gb ram yiyor.
  • oynarsınız ozaman hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dual 1 gb mı yoksa 1,25 gb mı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mavi ekran almamayı istemiyorsan indirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.O.G -- 23 Ocak 2014; 15:21:25 >
  • low qualityde oynarsın
  • Benim bildiğim BF4 işlemci ve ekran kartına yüklenir rame değil...Bence bir indirin deneyin ekran kartı ve işlemciniz yeterliyse !
  • Oynayabildinmi hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle böyle işte oynarsın ama ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.