Bildirim
Battlefield 4 2 gb ram ile oynanır mı ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
En düşük ayarda oynarsın bence, bir çok oyunu sistemim yetmediği halde oynuyordum ben. Bilgisayara zarar vermez, en fazla yetersiz bellek uyarısı verir veya fazla ısınmadan dolayı reset atar. -
oynarsında zevk alamazsın -
quote:
Orijinalden alıntı: the jackal
oynarsında zevk alamazsın
Dostum en düşük ayarda bile oynasam kafi zaten bf 3 ve bf 4 de en düşük ayarla en yüksek ayar arasında ben fazla bir fark göremedim bf3 de özellikle.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nyan Cat
En düşük ayarda oynarsın bence, bir çok oyunu sistemim yetmediği halde oynuyordum ben. Bilgisayara zarar vermez, en fazla yetersiz bellek uyarısı verir veya fazla ısınmadan dolayı reset atar.
Şuan bf 3 için en az 2gb ram istiyorlar oyunu açıyorum 1.2 gb ram yiyor. -
oynarsınız ozaman hocam -
Mavi ekran almamayı istemiyorsan indirme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.R.O.G -- 23 Ocak 2014; 15:21:25 > -
low qualityde oynarsın -
Benim bildiğim BF4 işlemci ve ekran kartına yüklenir rame değil...Bence bir indirin deneyin ekran kartı ve işlemciniz yeterliyse ! -
Oynayabildinmi hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle böyle işte oynarsın ama ..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X