Şimdi Ara

Battlefield 3 You were disconnected from EA Online (1) LÜTFEN YARDIM !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bf3 benim pcde çok iyi çalışıyordu böyle bir sorunla karşılaşmadım hiç sonra inetrnetimi değiştirince hep böyle olmaya başladı internetin hızı eskiden 8mbydi şuan 1mb.hiç bir serverda 1 dkdan fazla duramıyorum oyundan atıp You were disconnected from EA Online (1) yazıyor sol alt köşede bunun nedeni internet hızı mıdır ? buyrun foto:

     Battlefield 3 You were disconnected from EA Online (1) LÜTFEN YARDIM !!



  • Bağlantının koptuğu söyleniyor o mesajda, kesintisiz ve sağlıklı bir internet veri akışı olmuyor demek ki. zaman zaman bende yaşıyorum o sorunu. Hat değerlerim 1Mbitin bile altına düştüğünde oluyor bu.
  • benim internetim 1mbit kablosuz kullanıyorum modemde biraz uzak ondan dolayı oluyor demek ki çok saol kardeşim.
    Bir sorum daha olacak: eğer pc ile modem arasına kablo çektirsem ve tam 1mbit kullansam neti böyle bir sorunu çok yaşar mıyım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passifloratea -- 11 Mayıs 2012; 15:50:41 >
  • Kesintisiz bir hattın olduktan sonra ister kablolu olsun ister kablosuz büyük bir problem yaşamazsın. Bant genişliğinin biraz daha fazla yani internet hızının yüksek olması serverdeki kişi sayısı arttıkça olabilecek tıkanma sorunlarının önüne geçer yada azaltır. 64 kişilik serverlerde 1mbit yetersiz kalıyor sanırım, çatışma anlarında zaman zaman lag problemi yaşıyorum ben.
  • modemi olabildiğince yakınlaştırdım bilgisayara ama en fazla 1.5 m yaklaştırabildim ve şuanda hiçbir sorunum yok hiç atmadı oyundan hiç takılmıyor çok şaşrıdım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.