ExShadoW42 ne olsun istiyorsun neyin peşindesin şu haber altında yorum diye yazdıları okuyorumda birilerine laf atma çabası içindesin (şu çocuğa sinir oluyorum,ezikler) sen o yorum yapanı tanıyormusun 2 tane cümlesindenmi analiz ettim adamı ?
Benim yaşımda 32 banada sinir ol ,Sen mahallende mantar tabancası ile dıkşın dıkşın Redkitcilik oynarken senin PC fanboyları dediğim adamlar bilgisayar başında oyun oynuyordu
Oyun konsolunu ne zaman alıp oyun oynamaya başladın ,oyun geçmişin neki senin PC'de oyun oynayanlara laf atma hakkını kendinde buluyorsun Zün3p3...
quote:
Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC
ExShadoW42 ne olsun istiyorsun neyin peşindesin şu haber altında yorum diye yazdıları okuyorumda birilerine laf atma çabası içindesin (şu çocuğa sinir oluyorum,ezikler) sen o yorum yapanı tanıyormusun 2 tane cümlesindenmi analiz ettim adamı ?
Benim yaşımda 32 banada sinir ol ,Sen mahallende mantar tabancası ile dıkşın dıkşın Redkitcilik oynarken senin PC fanboyları dediğim adamlar bilgisayar başında oyun oynuyordu
Oyun konsolunu ne zaman alıp oyun oynamaya başladın ,oyun geçmişin neki senin PC'de oyun oynayanlara laf atma hakkını kendinde buluyorsun Zün3p3...
sadece bu mesajına cevap vermedim o kişinin. Her yerde öyle . Dedikleriminde arkasındayım. Senide zerre kadar takmıyorum . Kendimide kısaca özetleyim.Grafiğe hiç bi oyunda ilk sırada önem vermem. Oynanabirlik ve senaryo önemli olan etkendir .. Bu kişi her yerde çıkar ! Pc konsolu geçer. Konsolun ömrü bitti. Konsol oyuncuları geri kafadılırlar gibi yorumlar yapıyor .. Dediklerimin tamamen arkasındayım :) 32 yaşında olman da aynı şeylerin senin için geçerli olmama ihtimalini azaltmaz ! Ama 32 yaşında olduğun için sana saygı duyuyorum
Bunlar tarikat
Pcuminati...
Opsiyonel olan bu seçenek yüklenmediği takdirde oyun, diskten stream yoluyla ekranımızı kaplamaları yükleyecek ki bu da bazen kaplama gecikmelerine sebebiyet verebilirmiş.
Gülü seven dikenine katlanır
________
keşke ps 3 dede olsaymış ikinci CD olayını demiyorum kaplamalar ve grafikler olsaydı xbox eski konsol oldugu için grafikler az biraz geri kalmış bir kaç hafta önce bf 3 betasında resimler görmüştük havada duran karton falan filan ondan dolayı olabilir.
Arkadaş ben de diyorum ki kendi kendime, acaba ben mi kavga çekiyorum diye. Yine BloodTime !!!!
Şimdi çok daha net anlaşıldı problem beyler. PC fanboyluğu , cidden iğrenç itici birşey. Gözümün önüne geliyor tipler böyle saçlar yağlı, kıvırcık, yarı göbek çıkmış ama kollar kürdan... pc'nin başında muhtemelen son 12 saattir oturup konsollara söven bir tip... :))))
Ben bir yöntem biliyorum bu tip arkadaşlar için. İşe kısmen yarıyor. Ölü taklidi yapınca gidiyorlar. Fakat dikkat edin, bu sefer herkesi aynı kişi falan zannetmeye başlıyorlar :D :D :D
Değişik bir psikoloji.
Velhasıl, Allah akıl fikir versin. Bir kıytırık ekipmanın köpeği olmak kadar ezikçe birşey olabilir mi. ( Bunu tüm fanboylar için söylüyorum ) Biraz akıllı olun ya. 5 SENE sonra hiçbiri kalmayacak yenilerini alacağız. Neyi savunuyorsunuz. :)
quote:
Ben bir yöntem biliyorum bu tip arkadaşlar için. İşe kısmen yarıyor. Ölü taklidi yapınca gidiyorlar. Fakat dikkat edin, bu sefer herkesi aynı kişi falan zannetmeye başlıyorlar :D :D :D
Ölü taklidi yapmak garantisi yok ama cidden işe yarıyo bazen +1
son 6-7 aydır şu siteyi takip ediyorum.Gün geçmiyorki bir haber başlığı altında tartışma olmasın.(Haber spikeri yorumu oldu ama affola arkadaşlar)
Kurbanınız oluyum adam akıllı yorum yazın birbirinize b.k atacağınıza.Delinin biri geliyo kuyuya taş atıyor diğer 40 delide taşın arkasından atlıyor taşı çıkarıp akıllılık yapacağına. Yav arkadaşlar bakın size söylüyorum bunun önüne bir şekilde geçilir.Bırakın kim kimin platformuna sataşırsa sataşsın o adamı düzeltemezsiniz.Ona en iyi cevap cevap yazmamaktır konsol sahibi'de pc sahibide bf oyuncusuda cod oyuncusuda dahil.Zaten cevap yazılmadığını görünce herkes vazgeçecektir ondan sonra sadece habere odaklı yorumlar okuyor olacağız.Bir haber başlığı altında yorum okuyorum yemin ederim %60'dan fazlası kavga.Bide diyorlar ben 40 yaşındayım ben 32 yaşındayım yok bilmem ne.Madem yaşını alıp olgun olmuşun cevap verme işte bunu bilmiyormusun bende 22 yaşındayım benim aklıma geliyorda seninkine gelmiyormu.Ha yanlış anlama ben herkese saygı duyarım yaş önemli değil türkçeyi doğru kullanmayanlar ve kavga çıkaranlar hariç.
Kendinize gelin arkadaşlar bu işin sonu yok aklınızı başınıza alın oyununuzu oynayın keyfini çıkarın.
opsiyonel olması daha şık olası kasma sorunları ( ki olacağını zannetmiyorum ) ama beyler şunu da bnce herkesin kabul etmesi lazım : herkesin zevki farklıdır ama oyunun ana platformu pcdir ( ama konsolada yani tetris muamelesi yapmayalım )
quote:
Orijinalden alıntı: a_e_b
opsiyonel olması daha şık olası kasma sorunları ( ki olacağını zannetmiyorum ) ama beyler şunu da bnce herkesin kabul etmesi lazım : herkesin zevki farklıdır ama oyunun ana platformu pcdir ( ama konsolada yani tetris muamelesi yapmayalım )
ee nabalım ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme