Şimdi Ara

Battlefield 3'ün PC Sürümü Origin'de Ücretsiz! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

arkadaşlar bu öle yok ea ilk kullanıcıyı soyuyo sonra beleş dagıtıyo diosunuz galiba ea ile alakası yok origin bfnin parasını ödemiştir kendisi beleşe satıyodur yoksa bfnin sitesinde hala paralı ve başka yerlerde, eaya atıyosunuz sucu direk araştırın biraz (site güzelmiş)

Arkadaşım bari bilmiyorsun telif hakkı kısmına bak "Origin Powered By EA" .
  • Arkadaslar suan bende oyun my gameste yani kutuphanede 3 hazirana bitmez hizdan dolayi suan % 30 da yani 6gb da 3 hazirana inmez hizdan dolayi gitmez demi ? :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Gencler bu oyun suan my gameste yani kutuphanede 3 hazirana bitmez sanirim suan % 30 da 6gb da yani 3 hazirana bitmezse gidermi bosa ama mygameste ?
  • Cevap vericek yokmu bosa indirmeyim yetismez

• Cevap vericek yokmu bosa indirmeyim yetismez

• quote:

Orijinalden alıntı: dontofcurse

Cevap vericek yokmu bosa indirmeyim yetismez

Evet kalıyor, istediğin zaman indir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • süreklı indirmenin kesilmesi problemı gitti mi ?

• Arkadaş inmiyo takilip duryo

• Bu nedir ücretsiz yapiyosan ilk dlc ver millet dlc sebeb oyunuda alır ben gibi 2 ay önce almış veya daha önceden para verip alan ne oluyo ozaman

• oyunu indiremiyorum preparing de kalıyo yardımcı olun lütfen (destek ekibine başvurdum halledcez diyor ama 2 gündür mail atmıyolar)
  • Oyuna multi girilmiyor boşa indirmeyin
  • quote:

Oyuna multi girilmiyor boşa indirmeyin

Giriliyor daha bu sabah indirip kurdum,sallayıp da milleti kandırmayalım.
  • quote:

Oyuna multi girilmiyor boşa indirmeyin

Sende sorun vardır multi giriliyor tabi ki adamlar fullunu veriolar.
  • oyunu origin e ekleyince indirsenizde indirmesenizde oyun sizin oluyor ne kadar cahil var burda

• arkadaşlar ben aldım bf3 ve zombievsplats i zombie vs plats kurdum. Oyunu sepete eklemeniz yeterlidir. normalde oyunu sepete ekliyebilmek için para gerekli ve parayı verdikten sonra oyunu sepete ekliyebiliriz.Sepette oyun kıyamet kopuncaya kadar ya da bir hackerin hesabınızı hackleyip hesabınızdaki bütün oyunları silinceya kadar durur.
  • arkadaşlar oyunu yükledim güncellemeyide yaptım. oyun açılınca benden aktivasyon kodu, key vs. ister mi ? İstersen nereden bulabilirim ? Origin hesabımda falan yazıyor mudur ?
  • Origin'e karşılık bir atakta steam'dan bekliyorum. :)
  • beyler ben origin de battlefield 3 bedava olmuştu kurudum play diyorum bi siteye atıo açılmıo oyun acaba site den mi bişi yapacaz snra gircez yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren144 -- 1 Haziran 2014; 15:03:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren144

beyler ben origin de battlefield 3 bedava olmuştu kurudum play diyorum bi siteye atıo açılmıo oyun acaba site den mi bişi yapacaz snra gircez yardım edin

Yukarıda multiplayer var ona tıkla serverlar açılıcak o sayfada ordan bi server seç join game ' e tıkla
  • Abi oyuna play tuşuna basınca bir sayfaya atıyo googleda nasıl çözcem ya biraz duyudum başkalarından ama diyolar ki 3 hazirandan sonra oyuna girebilecekmişiz.?? Doğrumudur ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.